Şimdi Ara

Max. 60k araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
2
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, hali hazırda dizel 2004 model Kangoo 1.5 dCi 65hp araç kullanmaktayız.5 kişilik bir aileyiz ve babamda emekli olmuşken oradan gelen tazminatla şöyle güzel, 2 senede bir muayeneye giren az yakan ve bakımı yapıldığında sorun çıkartmayacak güvenli bir araç arıyoruz. Gerçi ben arıyorum babama kalsa Sandero alacak . Bütçemiz maksimum 60 bin türk lirası fakat o sınıra ne kadar az yaklaşırsak o kadar iyi çünkü malum türk lirası değersiz bir para birimi ve araba iyi bir yatırım aracı değil.

    2.el araba bakıyoruz ve aldığımız araba daha satılmayacak, yani o yüzden 2.el piyasası zayıf olan arabalarıda önerebilirsiniz bu konularda hiç bir önyargımız yok. Subaru'lara bile baktım fakat bizim aradığımız aralıkta az arabası var çok garip her neyse öncelikle kriterlerimizi söyliyeyim;

    1-) Güvenli olmalı
    2-) Az yakmalı
    3-) Bakımları yapıldığında sorun çıkartmamalı kronik sorunu olmamalı
    4-) Güvenli yazdığım için bunu yazmama gerek yok fakat yinede belirteyim yol tutuşu iyi olmalı (kangoo'dan sonra ayakları yere basan bir arabaya binmelerini istiyorum ailemin)

    Kriterlerimiz bunlar 2.el alacağız ve uzun süreler kullanacağımız için hani benzin alın şu kadar yıla kadar dizelden daha avantajlı demeyin zaten o kadar yıl kullanacağız . 4 yıldır otomobil genel bölümünde aktif olarak yer alıyorum fakat konu kendim olunca söküğümü dikemedim.. D sınıfı araçlardan Station Wagonlara aklınıza ne geliyorsa önerin lütfen teşekkürler iyi forumlar







  • 1.6 dizel 508 sw olabilir.
  • İkinci el Avensis 2.0 lpg, Cvt.



    40000 km civarında bulunabiliyor. Yakıt çok iyi, güvenli. Tek sıkıntısı MTV olur.
  • Bence burda 2nci iyi olmayan güzel araçlar önerilse de babanız ikna olmayacak ve 2nci eli iyi parçası bol fiyati da uygun bi araç alacak. Dacia mesela
  • Bence 30bine güzel bir Cruze alın 2-3 parça boyalı.Kalan 30bin ile de ucuzdan dolar alıp satabilir veya araç alıp satabilir veya başka şekillerde paranızı değerlendirebilirsiniz,daha mantıklı olur. Babanız hangi birimden emekli oldu bilmiyorum ama bu dönemde emekli maaşıyla geçinmek çok zor en azından 30 bini faize bile yatırsanız aylık 300-400 TL arası para getiriyor ki daha mantıklı yollarla bu para rahatça çoğaltılabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dostum35 -- 30 Aralık 2016; 20:4:56 >
  • @egelidost

    Mtv dolayısıyla 2. öncelikli olarak ekledim hocam listeye teşekkürler öneriniz için araştıracağım

    @n a v y_35

    Yok hocam Dacia'nın kalitesini gösteren bir kaç video izlettim şimdilik ikna oldu gibi biraz bilgisiz bu konularda Volvo'yu amerikan malı falan sanıyor ve ayrıca benim ehliyetim olduğu ve arabayı küçük kardeşimi okula bırakmak için sürekli kullandığımı düşünürsek dinleyecektir beni

    @DEMBELE1234

    Listeye ekledim hocam araştırayım, sorduğum soru size biraz klişe gibi gelebilir fakat Peugeot aklımda elektronik sorunu çıkartan araba olarak kalmış ne derece doğrudur?

    @dostum35

    Cruze çok isterdim çokta istiyordum fakat babam emekli olana kadar Chevroletin destek vereceği süre azaldı hocam bundan 5 sene sonrasında babamın sıkıntı çekmnesini istemiyorum ve ayrıca kasaları eskidi artık.. Keşke ama KEŞKE yeni kasa cruzelar tekrar avrupaya satılmaya başlansa da bu fiyata sıfır cruze alabilseydik...




  • Kardeşim 2012-2013 Kia Sportage Hyundai ix35 alınır. Sıvı LPG ile 10-11 lt yakar. Yol tutuşu sağlam donanımlı konforlu araç olur. Triger zincirlidir. 15 binde bir yağ 3 fitre vede buji değişimi ister.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2014 ford focus 1.6 tdci style 60k fiyat civarında alınabilir.güvenli ayağı yere basan araba
  • @YozgatLee0666

    Hocam lpg'li araba düşünmüyoruz konuda belirttiğim gibi.



    @Lukany

    Focuslara bakıyorum fakat iç ortamı baya dar olduğu için 5 kişiye gelmez diye düşünüyorum.
  • Cowinenge kullanıcısına yanıt
    Kardeşim bende Focus kullanıcısıyım. İçi dar 5 kişi sığmaz deme, çok rahat sığıyor hatta 6 kişi uzun yol yapmışlığımız dahi var. O yüzden gönül rahatlığıyla önerebilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cowinenge kullanıcısına yanıt
    Hocam tr de öyle bi algı söz konusu ama yeni araçlarda kesinlikle yok 3 senedir 308 kullanıyorum şükürler olsun daha 1 kere elektronik sıkınti çıkarmadı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DEMBELE1234

    Hocam tr de öyle bi algı söz konusu ama yeni araçlarda kesinlikle yok 3 senedir 308 kullanıyorum şükürler olsun daha 1 kere elektronik sıkınti çıkarmadı.

    Ekledim hocam listeye o zaman düşük km'li bulabilirsem babamın önüne sunarım
  • Net Ceed (manuel) bagaj gerekirse de sw olanı. Yakında temiz bulursanız yapıştırıp geçin dua edersiniz. 2013 concept ya da plus iyidir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cowinenge

    @YozgatLee0666

    Hocam lpg'li araba düşünmüyoruz konuda belirttiğim gibi.



    @Lukany

    Focuslara bakıyorum fakat iç ortamı baya dar olduğu için 5 kişiye gelmez diye düşünüyorum.

    Konuda yazmadığın için söyledim :) Türkiye şartlarında en mantıklısı Benzin+LPGdir

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.