Şimdi Ara

MAVİ EKRAN>BİP SESİ>ACILMIYOR VS.. YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • TUVALETE GİTMİŞTİM PC DE HALF-LİFE ACIKTI OYUNA BAŞLICAKTIM TUVALETTEN GELİR GELMEZ SICACIK CAYIIMDA VARDI YANINDA. HERSEY YOLUNDAYDI AMA GELDİM PCNİN BASINA Bİ BAKTIM MAVİ EKRAN HATASI GELMİŞ NEYSE PCYİ KAPATTIM FİSLERİNİ CEKTİM SONRA KASADAN RAMİ SÖKTÜM DİĞER SOCKETE TAKTIM Bİ DAHA ÇALIŞTIRDIM AMA HER ZAMAN BAŞLANGIÇTA GELEN DIIIIT SESİ GELMEDİ BU SORUN BENİM BAŞIMA 3-4 AY ÖNCE Bİ KACÇ KEZ DAHA GELMİŞTİ. SONRA PCYİ Bİ DAHA AÇMAMIŞTIM LAZIM OLDU DŞYE Bİ AÇIYIM DEDİM 2 HAFTA ÖNCE BAKTIM SORDUM SORUŞTURDUM NETTE POWER SUPPLEYİ DEĞİŞTİR DEDİ COGU KİŞİ BENDE 0 PSU ALDIN NETTEN YİNE AYNI HATA YİNE AYNI HATA.. ANLAYAN KARDEŞLERİM Bİ İLGİLENİRSE ÇOK İYİ OLUR..

    SORUN TAM OLARAK HANGİ PARÇADA ACABA ?
    RAM? HDD? ANAKART? VS.VS..



  • fatihh202 F kullanıcısına yanıt
    Ram(ler)inizi çıkarıp alt kısımlarında yer laan pin girişlerini silgi ile dikkatlice silin akabinde ram(ler)i tek tek ve farklı ram slotlarına tam ve doğru oturacak şekilde takın.

    Sorun devam ederse BIOS pilini çıkarıp, 5 - 10 dk bekledikten sonra pili yeniden yuvasına takarak sisteminizi çalıştırmayı deneyin.
  • anakartın ram slotlarında sorun var kardesim power suplly olucak bisey degil o bosuna paran gitti önerim yeni bir anakart al bende laptop bakım onarım üzerine çalisiyorum yardım istersen anakart konusunda özel pm at
  • Dedigini bi deneyeyim bakalim olmazsa mecbur yeni bisiler alqcaz artik baska bi sorunu olabilir mi acaba¿

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.