Şimdi Ara

Matematik kazıktı diyenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bunu söyleyen tmlere bakıyorum nedense 50 60 70 binde olan herkes 32 33 yapmış sıralamam ne olur diye soruyor. Be kardeşim sen değil miydin sınav zordu diyen hatta hadsizce 2013ten de zor olduğunu iddia eden? 2013te 30 35 yapan tmciler istediği yere kırmızı halılarla karşılandı sen bu netlerle 25 bine çekebilir miyim diye soruyorsun bu nasıl çelişki?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • çoğu emin olmadığı soruyuda doğru kabul ediyor. Ben tam tersini yapıyorum. Doğru çıkarsa hayal kırıklığı değil ödül olsun diye :)
  • Seva123 S kullanıcısına yanıt
    en doğrusu hocam mattan 9 geodan 5 soruyu hatırlamıyorum alayını yanlış kabul ederek hesaplıyorum puanımı. sonradan hayal kırıklığı yaşamaktansa belki bir sürprizle karşılaşmak daha iyidir
  • Tmcilerin ne olduğunu ne atıp tuttuğunu bilmem ama ygs mat 31.25 netti. ( ygs1-2 45k dayım) Şimdi ise 80 soruluk mat+geodan toplam 30tane yok.Net atıp tutmuyorum ama zordu
    Edit:noktalama



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aminJuri -- 24 Haziran 2015; 0:19:13 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aminJuri kullanıcısına yanıt
    dostum ben de zaten kolay olduğunu söylemiyorum 2013ten zayıf 2014ten zor bir sınavdı ygsde 36.5 yaptım lysde de 50de 30 yaptım çok istediğim gibi gitmedi. ben yapamadıysam kimse yapamaz havası da değil bu tamam ben kötü yapmışımdır eyvallahta sınava tarihin en zoruydu diyenlerle 32+ yaptığını söyleyen ağızların kesişmesine şaşırıyorum :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıkçası sonuçlar herkese sürpriz bir şekilde geleceğine eminim. Çünkü sağlıklı bir değenledirme yapabilecek ne program var (Salim Ünsal puanza vb.) nede etraftaki kişilerin netleri (şişirmeler çok ) Bakalım inşallah iyi bir ödül olur kabusumuz olmaz :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.