Şimdi Ara

Masaüstü bilgisayarım kapatınca kendiliğinden açılıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, dün bilgisayarıma bakım yaptım, içindeki tozları bir güzel temizledim. Temizlemişken de format attım. Fakat bilgisayarımın bütün sürücülerini güncellememe ve yüklememe rağmen bilgisayarımı kapatınca kendiliğinden açıldığını gördüm. İnternetten araştırdığımda bütün İngilizce Türkçe tavsiyeleri yaptım, işe yaramadı. Acaba temizlik sırasında mı bozdum diye düşünüp teker teker parçaları takıp kontrol ettim. Ta ki ekran kartına gelene kadar. Ekran kartını takınca kapatıp bekledim ve bingo! Ekran kartı yapıyor. Hemen kardeşimin bilgisayarından ekran kartını söktüm kendi bilgisayarıma taktım. Ve bu ekran kartında kapatınca açılma problemini yapmadı.
    Kardeşimin bilgisayarına sorunlu olduğunu düşündüğüm ekran kartını taktım. Onun bilgisayarında bende yaptığı gibi kapatınca açılma durumu yaşanmadı.
    Arkadaşımda da benim ekran kartım var. Hemen onunla da kartları değiştik. Onun ekran kartı benim bilgisayarda aynı probleme kapatınca açılmaya neden oldu. Benim ekran kartım onun bilgisayarında aynı probleme neden olmadı.
    Şimdi sizlere sormak istiyorum daha önce başına gelen var mı? Bilgisayarım ekran kartı mı seçiyor? Ekran kartım MSI 6600xt Gaming X. Yorumlarınızı bekliyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.