Şimdi Ara

Mart 2015: Yeni Bir İlişkim Var! (Güncel: Yıldönümü Hediyesi)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
617
Cevap
9
Favori
18.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bir aylık ilişkim var. Ufak tefek tartışmalar olsa da bu zamana kadar cok güzel geldik. Birbirimizi çok seviyoruz gercekten. Ama bugun kız arkadasım ara vermek istediğini soyledi. Sebep ise güya ben onun arkadaşlarının yanındayken sıkılıyomuşum, kendimi iyi hissetmiyomuşum, sürekli sadece baş başa kalmak istiyomuşum. Diyelim ki bunlar doğru, değer mi ara vermeye? Bi süre konuştuk ve en son cümle olarak yine ara vermek istediğini soyledi. Ben de hadi gidelim o zaman dedim o gitti, ben gittim. görüşürüz dedi bi şey demedim, demek istemedim.

    Güncel: Bugun aradi konustuk. Cok ozledigini soyledi. Bulustuk. Sorunlari cozdugumuze inanıyoruz. İliskiye devam ediyoruz.

    Güncel: Yalan söyediğim, onun güvenini sarstığım için bir daha görüşmek istemediğini söyledi. Çok kötu hissediyorum.

    Güncel: (20.12.13) itibari ile her şey bitti. Aramız bozulduktan sonra konusmak için 4 defa gittim, dün son gidişimdi. Hoşlandığımı söylerken şiir okumuştum, dün de son hamleyi şiir okuyarak yapmak istedim, kendim yazdım üstelik. Konuşmamız 5 dk falan sürdü. Şiiri okumamı istemedi. son görüşmemizde barışma ihtimali olduğunu ama sonra düşünüdüğünde bunun olmayacağına karar vermiş. Ben de ''İyi öyleyse'' dedim ve gittim. öylece kalakaldı bi an, sonra o da kalktı gitti. Benim için de dün bitmiş oldu her şey.

    Güncel (30.05.2014) En son ocak ayında telefonla görüşmüştük ve olumsuz bitmişti konuşma. Daha sonra 3-5 defa karşılaştık ama hiç konuşmamıştık. Bugün tramvaydan aynı anda indik ve yanına gittim. ''Naber, napıyosun?'' tarzında bi konuşmayla başladık. Nerdeyse yarım saat falan konuştuk. Bir nevi görüşmediğimiz zamanların özetini yaptık diyebilirim. Her neyse, pazar günü buluşalım, dedim ve kabul etti. Anladığım şu ki benim hala onu sevdiğimin farkında ve görüşüp onu etkileyeceğimden korkuyo. Pazar buluşacağız, bakalım ne olacak... Ha bu arada benden sonra başka biriyle olmadığına da artık eminim diyebilirim.

    Güncel (01.06.2014) Bugün buluştuk. Neredeyse 5 saat falan beraber geçirdik. Bi yere oturduk, konuştuk. Onu tekrar etkileyeceğim, ikna edeceğim korkusu var. Ona belli etmeden bunu yapmaya çalıştım. Fark ettiği zaman beni susturmaya çalıştı. Örneğin geçirdiğimiz güzel anlardan bahsedince "Yine aynı şeyi yapıyosun." dedi. Arkadaş kalmak istiyo ama bunu gerçekten söylediğine emin değilim. Bilmiyorum ne olacak. En kötüsü de yanımdayken elini tutamamak, sevdiğimi söyleyememek. Bi kaç güne tekrar buluşacağız, bakalım ne olacak.

    Güncel (12.06.2014) Geçen hafta amcam vefat etmişti, onu duymuş. Başsağlığı dilemek için, destek olmak için konuşabileceğimizi söyledi, dün buluştuk. Biraz olsun üzüntümü, moral bozukluğumu iyileştirdi diyebilirim. Tıpkı eski günlerdeki gibiydik. Ayrılık sürecinden bu yana üçüncü ve en samimi, en içten buluşmaydı. Git-gel yaşıyo, bunu kendi de söyledi. Tam ilişkimizle ilgili olumlu şeyler düşünürken birden aklına geçmişte onun güvenini sarstığım geliyo ve duraksıyo. Bilmiyorum ne olacak.

    Güncel (11.12.2014) Yaklaşık iki ay sonra bugün bir kafede oturuken karşı kaldırımda yürüdüğünü fark ettim. AVM'ye girdi, denk geliriz diye ben de kalkıp gittim ama yoktu ya da ben göremedim. Sanki hiçbir şey değişmemiş gibi kalbim küt küt attı, çok heyecanlandığımı hissettim.

    Güncel (18.12.2014) Geçen haftalarda Facebook'a en yakın kız arkadaşımla olan bir fotoğraf koymuştum, (o arkadaşımı hiç sevmezdi, takılmamı istemezdi) hemen akabinde arkadaşlıktan çıkardığını fark ettim. Bugün de Twitter'de engellediğini gördüm.

    Güncel (23.02.2015) Bugün doğum günüm, bu zamana kadar konuya bakan, okuyan, fikir veren, soru soran tüm arkadaşlara teşekkür etmek istiyorum. Çok sağolun sevgili Dh ailesi, eyvallah...

    Güncel(25.03.2015) Bugün itibariyle 10 günü bitiriyoruz. Geçen seneden beri aynı bölümde olduğum bir kız var. Samiyetimiz ve ilişkimiz gayet iyi düzeydeydi. Son aylarda da oldukça yakınlaştık ve yaklaşık bir ay önce benden hoşlandığını söyledi. İlk duyduğumda bir şey söylemedim ama geçen hafta sevgili olmak istediğimi söyledim, o da bunu beklediğinden bahsetti. Daha az bir zaman oldu ama gayet güzel gidiyoruz, bakalım neler olacak...

    Güncel (28.05.2015) 25 Mayıs itibariyle ikinci ayımızı tamamladık. Gayet güzel gidiyor ilişki. Yaklaşık 10 gün sonra memlekete döneceğim ve yaz tatili boyunca görüşemeyeceğiz. Şimdilik tek sorunumuz bu, umarım bir an evvel biter tatil.

    Güncel (24.06.2015) Haziran itibariyle finallerin bitmesiyle ikimiz de memleketlere döndük. O zamandan beri deli gibi özlem var ikimizde de. Acaba yanıma gelse nasıl olur fikri atıldı ortaya. Bizimkilere bahsettim gayet iyi karşıladılar, oldukça şaşırdım ve sevindim. O da kendi ailesinden izin aldı haftaya salı buraya geliyor. (O Antalya'da, ben Amasya) Hem bu özlemli birbirimizi görerek azaltmış olacağız hem de ailemle tanıştırmış olacağım. İşin bu kadar hızlı gitmesi ve bu seviyeye gelmesi (belki erken ama) beni farklı hissettirdi. İlişkinin bayağı bir ciddiye bindiğini düşünüyorum.

    Güncel (30.11.2015) Son güncellemelerde bahsettiğim ilişkimde 9. aydayız. Konu aklıma geldi, buraya da yazayım dedim. Okuyan-okumayan, seven-sevmeyen herkese teşekkürler.

    Güncel (27.01.2016) Yıldönümümüz yaklaşıyor (Yıldönümümüzü 16 Şubat olarak kabulediyoruz) ve sizlerin görüşünü istiyorum arkadaşlar. Romantik yazıların yer alacağı bir kutu hazırlayacağım, ilk planım bu. Bunun dışında etkileyici bir hediye almak istiyorum. Daha önce kolye almıştım o yüzden kolye alamam. Küpeyi de kız arkadaşım pek sevmiyor. Aklıma ikimizin karikatürünü yaptırmak geldi. Baloncuklara da aramızdaki özel sözlerden yazdırmayı düşündüm ama biraz pahalıya mal oluyor. Fikirlerinizi bekliyorum, teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi decvarım -- 27 Ocak 2016; 0:24:35 >







  • Hiçbir kız kendi kafasına göre ara vermeyi düşünmez yanındaki bir kezban sokmuştur seninkinin aklına, ara vermek kadar saçma sapan bir olay yok neyin arası lan bu? Yerinde olsam, eğer öyle aşkımdan falan yanmıyorsam bende ara vermek yoktur ya sev ya terk et tarzında bir şey der yol verirdim.
  • Gianuzzi Yarımayı kullanıcısına yanıt
    birinin aklına sokması konusunu ben de düsünüyorum ama esas konu boyle bi durum yuzunden ara vermek istemesi, bi süre gorusmemek istemesi. ''bu yaptığın senin sevginle alakalı'' diyorum ''hayır yok'' diyo
  • "Sürekli sadece baş başa kalmak istiyorsun" demesi senin çaresiz bir erkek olduğunu düşünmesi anlamına gelir. Kızlar çaresizliği hemen anlarlar ve çaresiz gibi gözüken erkeklerden soğurlar.

    Yanlış anlamayın hocam size kişisel bir ithamda bulunmuyorum, ama çaresizliğinizi göstermeyin. Erkek olarak çoğumuz çaresiziz bu doğru. Ama her zaman kızın yanında olmak istemek, sensiz yapamam demek, sensiz olamam demek. Bu kelimeler, hatta görünüşünüz bile kızlara 1000 kelimelik bir kompozisyondan daha çok şey anlatır.

    Kızlar özgüven dolu erkek ister. Çaresizlik en son isteyecekleri şeydir.
  • maç mı bu ara verelim yok tatile sokalım, hocam açıkcası öne sürdüğü sebepler pek ikna edici değil gibi böyle sebepler olursa başka türlü halledilir, benim şahsi görüşüm bu tavrı altında başka sebepler vardır siz bunları bulmaya çalışın

    tabi kız milleti bu akla mantığa aykırı şekilde de hareket edebilirler
  • Citizen kullanıcısına yanıt
    bence de esas konu onu hayatımın merkezine koymam, fazla üstüne düşmem



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi decvarım -- 22 Kasım 2013; 0:42:20 >
  • tamamen tripten oluşan bi mekanizmaya sahipler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: decvarım

    bence de esas konu onu hayatımın merkezine koymam, fazla üstüne düşmem

    İşte kızlar bunu sorun ederler.

    Sokağa çık ve insanlara bak. Çoğu kafasını öne eğen, özgüveni olmayan, yürüyüşünden tut giyimine kadar özgüvensizliğini belli eden insanlar. Eğer sen bir kız olsan bu adamlarla beraber olmak ister miydin? Ben istemezdim.

    Kızların beğendiği erkek tipleri genelde kendilerine o kadar güveniyorlar ki kız arkadaşlarını aşağılamaktan bile geri kalmıyorlar. Tabi ki bu noktaya kadar getirmene gerek yok. Sana verilen değer kadar değer ver. Hatta biraz daha azını ver.

    Bunu yapabilmen için önce aşık olmadığın kızlar üzerinde denemen lazım. Aşık olmak kendini gerçekleştirmeni engelliyor. Bir süre sonra göreceksin ki tecrübe kazandıkça herkes üzerinde uygulayabileceksin.




  • Citizen kullanıcısına yanıt
    kesinlikle kaatılıyorum dediklerine. merak ettiğim bu bekleme sürecinin sonunda ne olacak, bunu ona sorduğumda yanıt vermedi halbuki ne kadar plan yapmıştık gelecekle ilgili, hiç ayrılmamak üzerine
  • Olay basit, gidene kal gelene git demem deyip araya mesafe koyacaksın. Tıpış tıpış yanına gelecek ve sana çok bağlanacak. Tecrübeyle defalarca sabittir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Citizen

    quote:

    Orijinalden alıntı: decvarım

    bence de esas konu onu hayatımın merkezine koymam, fazla üstüne düşmem

    İşte kızlar bunu sorun ederler.

    Sokağa çık ve insanlara bak. Çoğu kafasını öne eğen, özgüveni olmayan, yürüyüşünden tut giyimine kadar özgüvensizliğini belli eden insanlar. Eğer sen bir kız olsan bu adamlarla beraber olmak ister miydin? Ben istemezdim.

    Kızların beğendiği erkek tipleri genelde kendilerine o kadar güveniyorlar ki kız arkadaşlarını aşağılamaktan bile geri kalmıyorlar. Tabi ki bu noktaya kadar getirmene gerek yok. Sana verilen değer kadar değer ver. Hatta biraz daha azını ver.

    Bunu yapabilmen için önce aşık olmadığın kızlar üzerinde denemen lazım. Aşık olmak kendini gerçekleştirmeni engelliyor. Bir süre sonra göreceksin ki tecrübe kazandıkça herkes üzerinde uygulayabileceksin.

    Bak dostum hayatı herkes sokakta başı dük yürüyerek geçirmiyor kimse süperstar'da değil yürüyüş giyim gibi konularda kimsede öz güven olması da gerekmiyor özgüven de kişinin parası ile orantılı oluyor. Yaptığın analizlerle sokaktaki kişilerin özgüvenini anlayamazsın...

    Aşk olayı da tamamen hikaye ortak noktan varsa ve kanın ısındıysa o iş olur.. Ama insanlar buna aşk diyorlar işte...


    Konu Sahibi arkadaşa: Dostum değersiz ise gözünde unut gitsin arayı açalım senle dersin. Çocuk değilsiniz sonuçta ara vermek nedir ?




  • Glamor kullanıcısına yanıt
    hocam o da çok sert bi yaklaşım olur diye düşünüyorum ama gerçi seviyosa geecektir ki seviyor da
  • The@Thing kullanıcısına yanıt
    anlamıyorm ben de boyle güzel giden bi ilişkiye ara vermek, bi süre görüşmemeyi istemek neden? boyle bi sebep için gercekten değmez
  • quote:

    Orijinalden alıntı: decvarım

    anlamıyorm ben de boyle güzel giden bi ilişkiye ara vermek, bi süre görüşmemeyi istemek neden? boyle bi sebep için gercekten değmez

    Hocam sebebini ciddi bir şekilde konuşup sorun kafasından geçenler neymiş öğrenin,ama ailevi problemleride olabilir belki o sebeptendir bilemiyorum ben..

    Arkadaşlarına sor neden böyle diyor eğer arkadaşları kafasına soktuysa arkadaşlarını çek kenara... Valla kıldan tüyden birşey gibi duruyor şimdilik,dediğim gibi değersizse gözünde unut gitsin.
  • Daha 1 ay olmuş hocam ne arası.
  • decvarım kullanıcısına yanıt
    dene ve gör
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Citizen

    "Sürekli sadece baş başa kalmak istiyorsun" demesi senin çaresiz bir erkek olduğunu düşünmesi anlamına gelir. Kızlar çaresizliği hemen anlarlar ve çaresiz gibi gözüken erkeklerden soğurlar.

    Yanlış anlamayın hocam size kişisel bir ithamda bulunmuyorum, ama çaresizliğinizi göstermeyin. Erkek olarak çoğumuz çaresiziz bu doğru. Ama her zaman kızın yanında olmak istemek, sensiz yapamam demek, sensiz olamam demek. Bu kelimeler, hatta görünüşünüz bile kızlara 1000 kelimelik bir kompozisyondan daha çok şey anlatır.

    Kızlar özgüven dolu erkek ister. Çaresizlik en son isteyecekleri şeydir.


    cümle kuramadım idare edin bu seferlik...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radar_ -- 22 Kasım 2013; 1:10:13 >




  • The@Thing kullanıcısına yanıt
    cidden kıldan tüyden bi şey o yüzden bunu yapmaya değmez diyorum ama anlatamıyorum ki kıza. bi süre görüşmeyeceğiz valla, ne onunla ne arkadaşlarıyla. o bi şey diyene kadar ben konusmayı dusunmuyorum
  • Glamor kullanıcısına yanıt
    kız zaten tam bir trip, o yüzden endişeleniyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: The@Thing

    quote:

    Orijinalden alıntı: decvarım

    anlamıyorm ben de boyle güzel giden bi ilişkiye ara vermek, bi süre görüşmemeyi istemek neden? boyle bi sebep için gercekten değmez

    Hocam sebebini ciddi bir şekilde konuşup sorun kafasından geçenler neymiş öğrenin,ama ailevi problemleride olabilir belki o sebeptendir bilemiyorum ben..

    Arkadaşlarına sor neden böyle diyor eğer arkadaşları kafasına soktuysa arkadaşlarını çek kenara... Valla kıldan tüyden birşey gibi duruyor şimdilik,dediğim gibi değersizse gözünde unut gitsin.

    Kızlar bahsettiğiniz gibi konuşarak anlaşılabilecek varlıklar değil malesef hocam. İşin arkasında bir psikoloji var ve onu size açıklamaz, hatta belki kendisi bile bilmez. O kadar karışık varlıklar ki çözmek için uğraşmalısınız.

    Benim bu söylediğim sözler bile 7 yıl bu konuda tecrübe yaşamış etmiş Harun D'nin sözleri. Onları derleyerek size anlatıyorum.




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.