Şimdi Ara

mana regen rune per level mı? flat mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar kassadin, leblanc, annie, karthus gibi mana tüketen casterlar oynuyorum.runeların neredeyse tamamı flat ap / ap per level / mg penet şeklinde dizdim seallar hariç.Sealları da mana regen dizmeyi düşünüyorum çünkü leblanc gibi mana tüketen heroları earlyde clarity ye ihtiyaç duymadan oynamak istiyorum.Genel olarak gördüğüm buildlerde sealları mana per level şeklinde dizin denmiş fakat miktar çok az görünüyor.sizce mana regen per level mı olmalı flat mi ? early gamede hangisi daha kullanışlı olur?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hâmmer -- 11 Nisan 2011; 17:27:57 >



  • 5 levelda per level olanlar yakalıyo yani flatleri, 5 level'a kadar leblanc ile adam gibi harras yapamıcağını da düşünürsen per level daha iyi olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PhTx3

    5 levelda per level olanlar yakalıyo yani flatleri, 5 level'a kadar leblanc ile adam gibi harras yapamıcağını da düşünürsen per level daha iyi olur.


    hmm haklısın zaten genelde aksiyona 6 lvldan sonra giriyorum midde


    yeri gelmişken bir sayfa rune casterlar için dizdim şu şekilde :

    mark : mg penet

    glyp : ap per level

    quint : flat ap

    üstüne de mana regen seal diziyorum tabi.

    sizce bunlar genel olarak bir caster için yeterli mi?
  • kangal per level alır

    mp5 per level en iyisidir
  • Yeterli. Seal'leri de Kennen, Vladimir, Katarina gibi mana istemeyen caster'lar için ayrıca armor ya da AP per level olarak dizersen genel caster'lar için rune'lerin tamamlanmış olur.

    Tabi Quintessence için flat hp falan da alınabilir yine birkaç caster için. Ama pahalılar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

    Yeterli. Seal'leri de Kennen, Vladimir, Katarina gibi mana istemeyen caster'lar için ayrıca armor ya da AP per level olarak dizersen genel caster'lar için rune'lerin tamamlanmış olur.

    Tabi Quintessence için flat hp falan da alınabilir yine birkaç caster için. Ama pahalılar.


    armor seallarım var vlad oynarken mecburiyetten takıyordum ilginç bir şekilde baya işe yarıyolar.80 küsür armorum vardı earlyde karşımda da ashe adam beni harasslamaya çalışıyor crit bile vursa 100 falan vuruyodu ki bi transfusion yetiyodu adam az sövmemisti all chatten "armor runes are op " şeklinde



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hâmmer -- 11 Nisan 2011; 19:59:47 >




  • Mana regen per level , fakat en son runelara nerf gelip base mp regen arttiktan sonra hic kullanmadim mana regen , armor , mr veya dodge daha iyi.
  • Evet. Ben kullanmıyorum, etkisi pek az da olsa seal olarak da AP kullanıyorum. Diğerleri daha etkili ama agresif oyun tarzıma uyan bir şekilde verdiğim hasarı yükseltmek.

    Konu silinmesin, neden silinsin ki? O kadar yorum yapan olmuş, ayıp olur. Ayrıca benzer sorusu olanlar için de rehber niteliği taşır.
  • LeBlanc penatration yapmak daha iyi.Mesela Glyph ve Markları penatration yaparsın.Seallarıda flat ap yada mana regen per level yaparsın.Flat ap pek gerekmiyo leblanca oynadığım kadarıyla.Quintessenceleride flat hp yaparsan fazla base gitmezsin earlyde.
  • Ben öyle düşünmüyorum. Bir önceki mesajımda dediğim şekilde oynandığında LeBlanc ile maksimum verim alıyorsunuz. Base gitmemeyi düşünmek yerine rakibi base gitmeye zorlamak daha makûl. Şey gibi düşünelim, bir oyuncunun, özellikle kendimizin, gelişmesi yerine rakip bir oyuncunun gelişmemesini sağlamak oyunu late game'e taşıyabilecek rakibe daha büyük bir darbe vuracaktır. LeBlanc ile, heronun da kombosunun masif miktarda hasar verebiliyor olmasının avantajıyla, elde edilebilecek her AP önem kazanıyor. Hiç şaşmayan ve pek başarısız olmadığım rune tercihim Mark'larda Magic Penetration, Seal ve Glpyh'lerde AP per level, Quintessence'larda flat AP şeklinde oluyor. Early Game zaten muazzam kolay LeBlanc ile. Rakip 3 kere base gidip geldiğinde sizin yastık altında birikmiş 2000 gold'unuz oluyor. Bu senaryo, orta gitmiş bir LeBlanc kullanıcısı için en kötüsü. Çünkü genelde rakip base'e yalnızca regen için gitmiş oluyor, item almak için değil.

    Genelde de kill alıyorsunuz, geçici ölüm ile cezalandırıyorsunuz ortadaki rakibinizi.

    Tabi bu yazdıklarım kesin bilgiler değil. Benim oyun stilime bu uyuyor, LeBlanc ile oynarken en fazla verimi böyle alıyorum ama flat hp Quintessence ile armor seal'lerin AP rune'lere olan (varsa) avantajı konusunda ikna edilebilirim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

    Evet. Ben kullanmıyorum, etkisi pek az da olsa seal olarak da AP kullanıyorum. Diğerleri daha etkili ama agresif oyun tarzıma uyan bir şekilde verdiğim hasarı yükseltmek.

    Konu silinmesin, neden silinsin ki? O kadar yorum yapan olmuş, ayıp olur. Ayrıca benzer sorusu olanlar için de rehber niteliği taşır.


    bende düşündüm de vazgeçtim silinmesin

    edit: yeri gelmişken sorayım: caster herolara vazgeçlimez spell ikilim olan flash-ignite alıyorum gayet de güzel gidiyor.sadece leblanc ve kassadinde spell tercihi konusunda zorlanıyorum. bu iki heroya flash yerine teleport veya cleanse tarzı önerebileceğiniz daha kullanışlı olabilecek speller varmı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hâmmer -- 11 Nisan 2011; 20:05:27 >




  • Yazılarından zaten temel caster bilgilerine sahip olduğunu düşünüyorum. Önerdiğin summoner spell'ler kullanılabilir, yanlış yok.

    Spesifik hero belirttiğin için ve belirttiğin herolar ile de çokça oynadığım için ben doğru ya da yanlış yine kendimden örnek vereyim. LeBlanc ile oynarken Teleport/Ignite, Kassadin ile oynarken ekseri Teleport/Ignite, takım biraz laubali ve ks ağırlıklı oynayacaksa (Bizim takım genelde aynı odada ya da aynı kafede oynayan arkadaşlardan oluşuyor, o yüzden oyuna girmeden herkesin ne seçeceği belli, nasıl oynayacağı da) Teleport/Cleanse seçiyorum. Ekstra bir Flash tabi ki yanlış değil. Ya da Heal/Ignite kombosu kötü olmaz. Ama ben son iki kombinasyonu hiç kullanmadım, gerek de duymuyorum.
  • HP Per Level seal en iyisidir. :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PhTx3

    HP Per Level seal en iyisidir. :)

    Aynen katılıyorum benim Karthustdaki runelarım;
    Glyp flat ap
    Seal HP per lvl
    Mark magic penatration
    Quins flat ap

    Her oyuna başlarken 24 ap oluyor.Niye ap per lvl değil diye sorarsanız oyun başı çok agresif başlıyorum ve oyun sonuna doğru per lvlden gelen 18 ap pek fark yaratmadığı için bari oyunun paşında daha fazla olsun bir işe yarasın diye düşünerek flat almayı tercih ettim. Mana regen ihtiyacımı e skilinin pasifi sayesinde karşıladığım için mana regene pek ihtiyac kalmıyor .Genellikle ilk olarak catalyst de yapınca ,haliyle sürekli lvl almaktan mana pot bile basma ihtiyacı duymuyorum .
  • Ap ratiosu yüksek herolarda ap almak daha iyi , ama annie de mesela magic penetration daha iyi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.