Şimdi Ara

Mağazadan 2000 TL ye kadar Notebook tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi günler arkadaşlar, yakın bir zamanda dizüstü almayı planlıyorum. Başlıktaki gibi "Bimeks" ten alacağım bilgisayarı. Bimeks, "bi imza" diye bir kampanya yapmış, onunla almayı düşünüyorum. (öğrenciyim kredi kartı vs. olmadığından pcdepo gibi sitelerden alamıyorum). Araştırdığım her yerde Casper'i çok kötülemişler, çoğu yerde çok ısındığından şikayet ediliyor fakat Bimeks'te özellik ve bütçeme uygunluk konusundahttp://www.bimeks.com.tr/urun/145938/casper-nirvana-cn-bmy4712a-w8-.aspx bu ürün gözüme çarptı. Araştırdığım kadarıyla Casper bu modellerinde plastik kasadan vazgeçmiş ve o eski dandikliği yok diyorlar. Eğer sadece ısınma sorunu varsa da düzgün bir soğutucuyla kurtulabilirim bu sorundan diye düşünüyorum.

    http://www.bimeks.com.tr/urun/146403/asus-k555ln-xo364h.aspx bir de şu model gözüme çarptı fakat işlemcinin "U" olması beni düşündürüyor.

    Oynayacağım en yüksek oyun GTA V olur sanırım onu da çok oynamam. Genellikle LoL gibi oyunlar oynarım fakat donma olmadan oynamak istiyorum. Kalanında da Film izlemekten başka bir şey yapmam bilgisayarda. Dediğim şartlarda hangisini önerirsiniz veya Bimeks'ten önerebileceğiniz başka bilgisayar var mıdır? Şimdiden çok teşekkürler yardımlarınız için.







  • Asusu Al kesinlikle. Süper bi bilgisayar
    Casperi.sakin alma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asusun U işlemcisi beni çok düşündürüyor. Ultra book işlemcileri uzun zamanda pek iyi sonuç vermiyor diyorlar.
  • Victor g451

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar çok teşekkürler düşünceniz için ama sadece "Bimeksten" alabilrim bilgisayarı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.