Şimdi Ara

MAC OS X Mountain Lion'a Geçmek Gerekli Mi? Ne Kazandırır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
3.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Bildiğiniz gibi MAC OS X 10.8 nam-ı diğer Mountain Lion yayınlandı. Bu sürümün 10.7'den temel farkı nedir? Geçmek ne gibi şeyler kazandırır? Konu ile ilgili bilgisi olan?



  • Lionda performans dususu yasamistim baya , mountain liona gecen arsa performans hakkindada bilgi verebilirmisiniz ? Takip ediyrum konu bende

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Berkin Kayalar

    Lionda performans dususu yasamistim baya , mountain liona gecen arsa performans hakkindada bilgi verebilirmisiniz ? Takip ediyrum konu bende

    Hata yavaşla ma donma su ana kadar olmadı rem daha rahat sanki hız daha iyi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha fazla Mobile cihazlara integre edilmiş, Twitter ve Facebook mesajları, bildirimleri geliyor. Daha stabil çalışıyor. Lion'dan tam olarak farkı budur ama ben hemen geçmeyeceğim Lion'a.
  • ben geçtim ve gayet iyi sorun yok. bug vs kesinkilkle yok. 10.7.6 olarak düşünebilirsiniz.
     MAC OS X Mountain Lion'a Geçmek Gerekli Mi? Ne Kazandırır?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kernelpanic34

    ben geçtim ve gayet iyi sorun yok. bug vs kesinkilkle yok. 10.7.6 olarak düşünebilirsiniz.
     MAC OS X Mountain Lion'a Geçmek Gerekli Mi? Ne Kazandırır?

    10.8 zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ewet mlion 10.8 ben ne dedim ?
  • bende geçtim çok memnunum sanki daha iyi çalışıyor işlemci vs..
  • test eden arkadaşlar son durumları bildirebilirler mi?

    gerçekten geçmeye değer bir fark ortaya koyuyor mu?


    genel olarak:

    - ısınma

    - ram kullanımı

    - performans


    eskiye göre nasıl?
  • iMac 27" kullanicisiyim ve kesinlikle bana daha stabil ve hizli gibi geldi.Ozellikle safari cok gelismis.
  • Ben de ilk gün geçtim..kesinlikle lion'a göre daha stabil çalışıyor. imac 21.5 i52.5 kullanıcısıyım liondayken adobe programları arsında geçiş yaparken donma takılma oluyordu, şuan o problem kalkmış durumda rahatlıkla işlemlerimi yapabiliyorum. M.Lion ile gelen özelliklerde harika..her şey kolaylaşmış ve kesinlikle mac'iniz ile daha fazla zaman geçireceksiniz. Safari konusunda ise ben de şaşırdım gerçekten hızlanmış ilerleyen zamanda tekrar güncellenir ve biraz daha iyileşmeye giderse chrome'u rafa kaldırırım, özellikle "paylaş"butonundan sonra çok sevdim safariyi. ama ne yazıkkı imac'in ısınmasına çözüm yok..yine ateş gibi oluyor arka kısım. umarım ilerde problem çıkarmaz bu ısınma. kısacası rahatlıkla mountain lion'a geçebilirsiniz. farkı göreceksiniz. hem 20 dolar olması da cabası




  • Ben MacBook Air 11" bilgisayarımda geçtim. Açıkcası profesyonel olmayanlar için cok da bariz bir degisiklik yaratmıyor. Kapalı kasa yapısı nedeniyle cihaz yine ısınıyor. Ama görsel ögeler guzel olmuş. iWork ve Safari'deki iyileştirmeler oldukça guzel. Bir de RAM kullanımda bariz bir iyileşme & hızlanma fark ediliyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar mac mini bu işletim sistemine güncellenebiliyor mu?

    diğer bir deyişle mac mini almayı düşünüyorum ama apple'ın bu cihazından yazılım desteğini çekip çekmediğini, çekmediyse ne kadar süre daha böyle devam edeceğini merak ediyorum..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi punchonline -- 29 Temmuz 2012; 19:24:06 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emirulasvarisoglu

    Ben de ilk gün geçtim..kesinlikle lion'a göre daha stabil çalışıyor. imac 21.5 i52.5 kullanıcısıyım liondayken adobe programları arsında geçiş yaparken donma takılma oluyordu, şuan o problem kalkmış durumda rahatlıkla işlemlerimi yapabiliyorum. M.Lion ile gelen özelliklerde harika..her şey kolaylaşmış ve kesinlikle mac'iniz ile daha fazla zaman geçireceksiniz. Safari konusunda ise ben de şaşırdım gerçekten hızlanmış ilerleyen zamanda tekrar güncellenir ve biraz daha iyileşmeye giderse chrome'u rafa kaldırırım, özellikle "paylaş"butonundan sonra çok sevdim safariyi. ama ne yazıkkı imac'in ısınmasına çözüm yok..yine ateş gibi oluyor arka kısım. umarım ilerde problem çıkarmaz bu ısınma. kısacası rahatlıkla mountain lion'a geçebilirsiniz. farkı göreceksiniz. hem 20 dolar olması da cabası

    Arka tarafın ısınması çok normal. Orası bende de aşırı derecede ısınıyor. Ama o bölüm ne kadar ısınırsa ısınsın, istat'da ki değerler normal görünüyor hep. Aynı makineden bende kullaanıyorum. Önemli olan istat programında görünen değerler. Arka kısmın ısınması alimünyum kasanın ısı transferinde kullanıyor olmasından kaynaklanıyor ayrıca orada egzost fanı var yukarıya doğru. Yani hiçbir sorun çıkarmaz tamamen normal bir durum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtreme4495 -- 30 Temmuz 2012; 11:02:37 >




  • Yeni mac mini'lerin hepsi destekliyor. sorunsuz kullanabilirsiniz.
  • benim Imac 27" cayır cayır yanıyor, update de ettik, hiç bir işe yaramadı.

    Ve bazen inanılmaz yavaş.
  • Birkaç yıldır hantallaşan bilgisayara temiz kurulum yapmak için bir gerekçe olabilir Mountain Lion. Genel olarak daha stabil diyebilirim. Onun dışında iOS'tan devşirme birkaç yenilik ve estetik değişiklikler dışında kayda değer bir şey yok. Windows'ta service pack olabilecek bir sürüm yine. $20'a değer mi bilmem ama "eşten dosttan" alma şansı varsa öyle yapın. Update'lerin de sorunsuz çalıştığını söyleyebilirim.
  • ben sevdim güzel tasarım falan olarak bildirimler gelmiş safari kullanımı kolaylaştırılmış.. adres çubuğunda arama yapabiliyosunuz, safaride sayfalar arası geçiş çok iyi iki parmakla hallediyosunuz.. imessage olayı var onu tam anlamadım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: feCiaLem

    ben sevdim güzel tasarım falan olarak bildirimler gelmiş safari kullanımı kolaylaştırılmış.. adres çubuğunda arama yapabiliyosunuz, safaride sayfalar arası geçiş çok iyi iki parmakla hallediyosunuz.. imessage olayı var onu tam anlamadım.

    iMessage la iphone ipad cihazlarıyla bedavaya mesajlaşabilirsin hocam
  • Nereden inderebilirim? Orjinal almak istemiyorum

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.