Şimdi Ara

AMAZON Sıcak Fırsatlar [EFSANENİN EFSANESİ] (469. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.865
Cevap
279
Favori
508.869
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
122 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 467468469470471
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: halilcinar51

Ya bu nedir ben rica edip 15$ indirim yaptırdım bide en yavaş kargo, şuan 20 gün oldu aksaklık olmuş yarın gelecekmis te bu nedir ? Kargo sifirlatip 50$a kargo almak ne ya ? Kul hakkı denen birsey var tamam onu geçtik de OHA yani. Sen kargo bedava yaparsın pahalıdır anlarım da 50$ bedava yapmak nedir yuzsuzluktur. Sen git Teknosa ya bana bunu bedava ver de 140 liralık birsey seç sana vermez adamlar Türkiye bizi tanısın diye yeni bir politika izliyorlar bunu batırmak için ne varsa yapıyorsunuz 50$ kartinizdan çekilse direk dava falan acarsiniz azcık insaf. adamlar amazon.tr yapacak belki ?

Kul hakkına falan çok önem veriyorsun ama kul hakkının küçüğü olmaz diyerek 15$ kargoyu iç ediyorsun, iyiymiş.

• bu kadar basit işte hayırlı işler diyor amazon.
  • fasakasa kullanıcısına yanıt
    Komik misin? 75$ Tutuyordu RİCA ETTİM sen de rica et ama 50$ indirim yaptırma.
    9 Gün geç geldi istesem kargo sıfırlatırım. Şuanda paketi falan açtım herşey müthiş
  • Ne aldınz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu son 1 ay icinde Ps4 siparis eden var mi arkadaslar?

• quote:

9 Gün geç geldi istesem kargo sıfırlatırım. Şuanda paketi falan açtım herşey müthiş

Paketi niye açmıyon

• quote:

Kıyamam rica etmiş de indirmişler. Ben güdümlü füze tutuyorum webcam den öyle siliyorlar kargoyu
  • quote:

Azından yel alsın ,amazon.tr olursa amazondan hayırmı gelir bir daha Türkiyeye gelen hangi firmadan adam olmuşta amazondan olucak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: geberit

quote:

Azından yel alsın ,amazon.tr olursa amazondan hayırmı gelir bir daha Türkiyeye gelen hangi firmadan adam olmuşta amazondan olucak.

tr ye gelirlerse fiyatlar tavan yapar. bak apple store açıldı fiyatları tr fiyatları. vergi verecekler vergi. oo
  • miko_miko kullanıcısına yanıt
    Ne vergisi ya TR ye gelen her firmaya bizim içimizden bir çakal yanaşır ve senelik 200-300 bin karşılığında danışmanlık verir ,danışmanlık=sattığı mala göre nasıl vergi kaçırılır hepsi yapıyo bunu.
  • Arkadaşlar hesabıma giriş yapamıyorum sizdede bir problem var mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alimmm78

Ne aldınz

Anker 13000 mah batarya ve amazonbasics 15.6 çanta aldım ikiside müthiş internette izlediğim bi videoda bilgisayar şarj ediyordu
  • merhabalar amazon.com'dan zippo almak istiyorum ama türkiye ye göndermiyorlar? alan arkadaşlar var mı ? nasıl aldılar ?
  • Bedava kargoyla aldığım Kulaklık-DS4 ve DS4 stick cover geldi.

Nice bedava kargolarda görüşmek dileğiyle
  • fasakasa kullanıcısına yanıt
    Hala kargoyu bedava yapiyorlar mı ? Ne dediysem bu sipariş için yapamam diyip durdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Melkor

Hala kargoyu bedava yapiyorlar mı ? Ne dediysem bu sipariş için yapamam diyip durdu

hocam baska satıcı tarafından satılıp "fullfilled by amzon" ürünlerde yapmak istemezler.

full amazon ürünü olmalı oncelikle..

bu farkı filan dusunmeden müşteri temsilcilerine işkence yapanlar var
  • Lord Melkor kullanıcısına yanıt
    Yapıyorlar, aynı hesaba 2. kez yaptırdım. Ama ben de anlamadım nasıl oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

quote:

hocam baska satıcı tarafından satılıp "fullfilled by amzon" ürünlerde yapmak istemezler.

İşte o benim

Edit : Bunun satıcısı kimhttp://www.amazon.com/TYLT-Band-Silicone-Dual-charging-Charger/dp/B00A3X5M48/ref=sr_1_1?s=wireless&ie=UTF8&qid=1424453058&sr=1-1&keywords=TYLT+Band+-+Blue

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Melkor -- 20 Şubat 2015; 19:24:58 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

quote:

İşte o benim

Edit : Bunun satıcısı kimhttp://www.amazon.com/TYLT-Band-Silicone-Dual-charging-Charger/dp/B00A3X5M48/ref=sr_1_1?s=wireless&ie=UTF8&qid=1424453058&sr=1-1&keywords=TYLT+Band+-+Blue

Ships from and sold by Amazon.com. Gift-wrap available. Ürünün altında yazıyor satıcının kim oldugu görüldügü üzere satıcı amazon.

• 
Sayfa: önceki 467468469470471
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.