< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toma Hawk -- 17 Ocak 2015; 17:59:16 > |
|

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toma Hawk -- 17 Ocak 2015; 17:59:16 > |
|
|
Hizmet ediyorum insanlara hayvanlara doğaya. Kağıtları camları dışarıda dahi sağa sola atmayıp elimden geldiğince ayrı poşetleyip toplu çöpün yanına koyuyorum ki başkalarına para kazandırıyorum. Biten pilleri atık pil kutusuna atıp doğaya zarar vermiyorum. Yediğim etin kemiğini kedi köpeğe yiyemeyeceğim bayat ekmeği kuşlara veriyorum. Tükettiğim meyvelerin çekirdeklerini doğaya dikemezsem uygun gördüğüm yerelere serpip hiç yoktansa o tohumlara bir şans tanıyorum. Hiç zor değil inan çok mutlu oluyorum.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Xiaomi Mi 6 128 Seramik Monster GX660R İstanbul Bilgi Üniversitesi-Anestezi1-Honda CBF 150 2010 2-Kawasaki R Pulsar 200NS Ateş Kırmızı 2016-Dominar 400 Gece Mavisi 2017/Yamaha YZF-R6 Mat Gri 2014 Fiat Albea Sole 1.3 Multijet(2011)Bak Albea deyip geçme, üzerim seni :)
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferther -- 13 Kasım 2014; 15:54:28 > |
|
Intel i7 9700K 3.6GHz // Gigabyte Z390 AORUS MASTER 4266MHz // Corsair 16GB (2x8)Vengeance Pro White RGB 3000MHz // MSI Gaming Z 2060 RTX // 3TB Seagate Backup Plus HDD // 3TB WD My Book HDD // Sandisk 120GB SSD Ext. // XigmaTek Tauro 600W //x MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS // MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS Logitech G910 Keyboard // Logitech G933 Headset White // Logitech G9x MW3 Edition Mouse // Logitech C920 Webcam // Corsair MM300 Mouse Pad // Windows 7 Ultimate // Pioneer Ev sinema sistemi 5+1 VSX-D511 // Apple Iphone 13 pro max // Ps5 Slim
|
|
|
Hizmet ediyorum insanlara hayvanlara doğaya. Kağıtları camları dışarıda dahi sağa sola atmayıp elimden geldiğince ayrı poşetleyip toplu çöpün yanına koyuyorum ki başkalarına para kazandırıyorum. Biten pilleri atık pil kutusuna atıp doğaya zarar vermiyorum. Yediğim etin kemiğini kedi köpeğe yiyemeyeceğim bayat ekmeği kuşlara veriyorum. Tükettiğim meyvelerin çekirdeklerini doğaya dikemezsem uygun gördüğüm yerelere serpip hiç yoktansa o tohumlara bir şans tanıyorum. Hiç zor değil inan çok mutlu oluyorum.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa1248 -- 13 Kasım 2014; 16:17:52 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nc.nc -- 13 Kasım 2014; 16:20:41 > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |