Şimdi Ara

2.000 TL Civarı Telefon Tavsiyesi.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Merhaba. Çok Sık telefon değiştiren Aa Yeni modeli çıkmış Hemen Almalıyım Tarzında Bir İnsan Değilim. Yaklaşık 4 Senedir Samsung S8530 Wave2 Kullanıyorum. Ondan öncede 2 Sene civarı Samsung Monte Kullanmıştım. Artık Yavaştan Telefonu değiştirme zamanım Geldi. Önümüzdeki 1-2 ay içerisinde bir telefon alacağım.

Neyse Çok uzatıp başınızı Ağrıtmayım Almayı Düşündüğüm Telefonları Aşağıya Listeleyim. Bu Telefonlar İçerisinden Yahut Harici Bir Telefon Önerisinde (Nedenleri ile beraber) Bulunursanız Çok Sevinirim.

Samsung Galaxy S5

Samsung Galaxy S4

Sony Z3

Sony Z2

Lg G3

1-2 Haftadır araştırma yapıyorum. Aklımdan Geçenler Bunlar. Dediğim Gibi 1-2 Ay İçerisinde alacağım. Ve Genelde 3-4 Seneden Önce Telefon değiştirmeyen bir insanım. Yıllardır Samsung Kullandığım için Gönlüm Hep samsunga Kayıyor :)

DN: İphone önermeyin Lütfen. Elmaya Karşı aşırı bi antipatim var :)

• Hocam android telefonlar sizi 4 yıl götürmez. O yüzden bence önyargılarınızı aşıp iOS bakın. Ama dediğiniz cihaszlar arasında z3 en cazibi gibi duruyor (ben sevmem o ayrı)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BayPorsuk B kullanıcısına yanıt
    Usta wave2 bada işletim sistemine sahip. tamam 4. yılına girmek üzere ama neredeyse son 1 senedir ağlıyor beni çöpe at diye :) farkındayım 4 sene andro bir cihazın götürmeyeceğini ama en azından cihaz sağlam olsun. bi şekilde andro güncelleme ile falan filan (pc ye format atmak gibi) ara ara toparlatır kendini diye düşünüyorum.
  • xperia z3 en alınası telefondur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: volqan

Usta wave2 bada işletim sistemine sahip. tamam 4. yılına girmek üzere ama neredeyse son 1 senedir ağlıyor beni çöpe at diye :) farkındayım 4 sene andro bir cihazın götürmeyeceğini ama en azından cihaz sağlam olsun. bi şekilde andro güncelleme ile falan filan (pc ye format atmak gibi) ara ara toparlatır kendini diye düşünüyorum.

Tabii siz bilirsiniz hocam kendinize alıyorsunuz, zevk sizin
  • Z3 sizi 3-4 yıldır götürür.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir evin ve 1 araban varsa 2000 tl ye telefon alinir yoksa yazik gunah,700 tl ye cok guzel teller var

• Z3 helede samsungtan sonra ilaç gıbı gelecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozkan23

Bir evin ve 1 araban varsa 2000 tl ye telefon alinir yoksa yazik gunah,700 tl ye cok guzel teller var

o konuya bence bulaşma hocam sonra bi dünya tartışma çıkıyo
  • bozkan23 kullanıcısına yanıt
    İkiside Var Çok Şükür.

Konuda da belirttim Listedekiler yahut listede olmayan önerilerinizi nedenleri ile bekliyorum diye. 700 tl ye telefon var bi ton deyip sıyrılma :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

Z3 helede samsungtan sonra ilaç gıbı gelecektir.

Samsung ile ilgili neden bi tepki ve sıkıntı ortaya çıktı. Bir süredir takip edemiyorum teknoloji durumlarını. Ama kiminle konussam samsung dan illallah çekmiş durumda
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

Z3 helede samsungtan sonra ilaç gıbı gelecektir.

Samsung ile ilgili neden bi tepki ve sıkıntı ortaya çıktı. Bir süredir takip edemiyorum teknoloji durumlarını. Ama kiminle konussam samsung dan illallah çekmiş durumda

gerek fp oranı kotu olusu gerek touchwızh arayuzunun hantallıgı ve ram tuketımı gerek samsungların sony kadar saglam olmaması gerek batarya kapasıte ve omurlerı ılk basta akla gelenler
  • İphone düşünmüyorsanız. M8 öneririm çok akıcı ve stabil bir telefon android in iphone û resmen z3 te tercihleriniz arasında alınası gibi fakat şu gecirmeyecem diye mat ekran kullanmak istemezsiniz m8 öneririm operatör dışında 2000 tl ye bulabilirsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • techniquest35 kullanıcısına yanıt
    Z3 tercihlerim arasında evet ancak nedense çok ısınamadım. Bugun bir arkadaşda gördüm z3 ü az bi mıncıklayam dedim nedense bi itici geldi telefon bana. M8 gerçekten listemde üst sıralara çıktı gibi ancak lolipop ile samsung ların performanslarında ciddi iyileşmeler olduğu belirtiliyor. şuan aklımdaki sıralamaya göre m8 ve s5 (s5 in lolipop lu halini görmek deneyimlemek gerekir düşüncesi ile)
  • quote:

Z3 tercihlerim arasında evet ancak nedense çok ısınamadım. Bugun bir arkadaşda gördüm z3 ü az bi mıncıklayam dedim nedense bi itici geldi telefon bana. M8 gerçekten listemde üst sıralara çıktı gibi ancak lolipop ile samsung ların performanslarında ciddi iyileşmeler olduğu belirtiliyor. şuan aklımdaki sıralamaya göre m8 ve s5 (s5 in lolipop lu halini görmek deneyimlemek gerekir düşüncesi ile)

Karşılaştığınızı yine yapın ama samsung ayninsamsung pek bir şey değişmeyecek açıkçası . M8 hem kasa kalitesi şıklık hem de daha stabil size göre hangi özellik çok ihtiyaç ise ona göre değerlendirme yapınız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • o kadar 2000 çevresinde dolan sonra la düşürsem evlat acısı gibi koyar düşüncesi hakim olsun 900 liraya gmd2+ al kullan :) sanırım benim için en mantıklısı buydu. yinede hepinizi bilgileriniz için teşekkürler.
  • quote:

o kadar 2000 çevresinde dolan sonra la düşürsem evlat acısı gibi koyar düşüncesi hakim olsun 900 liraya gmd2+ al kullan :) sanırım benim için en mantıklısı buydu. yinede hepinizi bilgileriniz için teşekkürler.

Keşke lg g2 32 gb alsaydın

• serseri441907 kullanıcısına yanıt
    nedense lg ye ısınamadım bir türlü. o yüzden 2.000 lira civarında dolanırken bile g3 ü düşünmemiştim. alt segmente indiğimde g2 yi düşünmedim. şuan için gayet memnunum 16gb hafızam var 16gb de sd kart taktım gayet memnunum şimdilik :)
  • Z3 Sağlamlık olsun Kamera olsun Batarya olsun Performans olsun parasını hak eden cihaz
  • Z3 ya da g3 alinir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.