Şimdi Ara

Acer'dan 2 yeni CanavaR!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
2.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Intel Core 2 Duo T7200 2.00GHz ◊ FSB 667MHz ◊ L2-4096KB
    15.4 WSXGA+ (1680x1050) TFT
    Radeon X1600 256MB VRAM (512MB HyperMemory)
    2048MB DDR2 667MHz soDIMM
    160GB SerialATA
    HD-DVD BlueRay
    WirelessLAN 802.11 a/b/g
    Bluetooth standard V2.0 + EDR
    XP Professional
    Acer OrbiCam 1.3 Mp
    Voice over IP (VoIP)
    vs...vs...

Acer Ferrari 5005WLHi_HD

Türkçe XP Pro
    AMD Turion 64 bit X2 TL60 2.0GHz
    15,4" TFT WSXGA+ CrystalBrite� (1680x1050)
    2GB DDR2 533
    160GB SATA HDD
    256 MB ATI Radeon 1600 Exran Kartı
    HD DVD SÜRÜCÜ
    WLAN
    Bluetooth
    1.3M camera
    VoIP BT kart
    Ferrari mouse
    5-1 Cart okuyucu
    vs...vs...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SinanAtesh -- 20 Ekim 2006; 2:13:23 >

• Sanırım buna eşdeğer bir tek monsterlar var..

EDIT: Blueray olayını görmedim pardon.. Bu makinaya benzer bir makina türkiyede yok haliyle..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sandman -- 17 Ekim 2006; 16:14:48 >
  • güzel makina
  • edit:güncelleme
  • aletler harbiden canavar bee
  • TravelMate 8215 WLHi gerçekten çok güzel gözüküyor. tabi parası da öyle. sanırım şu anda türkiye'de 2499$+kdv fiyata satılan yer var.
    tabi bu özelliklerin ilk olduğunu da unutmamak gerek. zaman içinde sanırım fiyatı biraz daha makul seviyelere inecektir.
  • yaw bu acer ferrarinin cd driveri çok güzel tasarlamışlar.kapak yok.onlara slot mu diyolar.acaba ferrari olmayan modelde va mıdır bu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 5024 Modelleriden Var @carman1tr
  • ee fiyatları ne bunların?
  • fiyatı, ısınması,ses oranı ,Lcd tepkime süresi bunlar belli olsunda canavar diyelim.

Micrsoft Vista,dx 10 a tam destek veriyormu ?

ya hadi alalım başımız göğe ersin değil yani

Ben bu markanın düşmanı değilim diğer yeni çıkanlar marka modeller içinde geçerli bu sorduklarım ...
  • travelmate 2500$+kdv (not etmişim bi yerden ama neresi olduğunu hatırlamıyorum.bulunca eklerim.)
    ferrari 2900$+kdv (pcdepo)

herkese iyi bayramlar dilerim.

quote:

Orjinalden alıntı: ersinugur

ee fiyatları ne bunların?

• Acer gerçekten benim de favorim,özellikle ilk makine,ama keşke x1600 olmasaydı çok performanslı ama ısınma sorunlarıyla başı dertte bir seri,dx10 desteklemiyor çünkü daha çıkmadı,birde blue-ray sanırım savaşı kaybedecek çünkü fikri üreten sony bile erteleyip duruyor ayrıca çok pahalı olduğu için sanırım hd-dvd fiyatıyla geçecek her ne kadar daha az depolama sunsa da,ama hd-rom blue-ray ne demek ilk defa duydum ben bilmiyorum biri bana açıklasın hem hd hem blue bir arada nasıl oluyor,öğrenmek lazım,yine de ilkini tercih ederim
  • Hem canavalr heem de HD DVD Bluray de var süpper makinalar
  • çok guzel gercekten parasıda orantılı oalrak güzel :)
  • sadece bu modelde mi var yoksa diğer modellerde var mı bu?çünkü dediğin bilgisayarın özellikleri bana yetersiz geliyorda.
    quote:

Orjinalden alıntı: Naughty

5024 Modelleriden Var @carman1tr

• yaw her yrni çıkan özzelliği beklersek bilgisayar alamayız bence.nasıl olmalı bu işlerde strateji dersiniz?dx 10 çıkacak diye bilgisayar almayı ertelesek mi acaba?
    quote:

Orjinalden alıntı: tbt

Acer gerçekten benim de favorim,özellikle ilk makine,ama keşke x1600 olmasaydı çok performanslı ama ısınma sorunlarıyla başı dertte bir seri,dx10 desteklemiyor çünkü daha çıkmadı,birde blue-ray sanırım savaşı kaybedecek çünkü fikri üreten sony bile erteleyip duruyor ayrıca çok pahalı olduğu için sanırım hd-dvd fiyatıyla geçecek her ne kadar daha az depolama sunsa da,ama hd-rom blue-ray ne demek ilk defa duydum ben bilmiyorum biri bana açıklasın hem hd hem blue bir arada nasıl oluyor,öğrenmek lazım,yine de ilkini tercih ederim

• Beyler ben olsam vista ve dx10 kartlar çıkmadan laptop almam. Ama çok acil lazımda bu travelmate modeli kaçırılmamalı. Aynı makineye Sony 5000 dolar falan çekerdi. Acerlar gerçekten en sorunsuz ve kaliteli markalardan birisi. TravelMate 8215 WLHi gerçekten mükemmel, bluray ve hd dvd aynı anda oynatabilmesi süper. Acaba yazma özelliği de var mı? Süper makineler ama acil almanız gerekmiyorsa birkaç ay bekleyin, vista çıksın.
  • fiyatları yazmamışsın ya da ben göremedim.
  • 8215 e hayran kaldım ya özellikleri kadar görüntüsü filan da güselmiş
  • para canavarı bunlar
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.