|
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
|
Hocam yanlış anlama da, 3 kere ilan fiyatını değiştirdin zaten. Arada başlığa baktıkça denk geliyorum 80 liradan çıktın, 75 yazdın şimdi 60'a vereceksin. Koca koca puntolarla indirim yazmayın bilmemne yapmayın diye ateş ediyorsun ortalığa, gerek var mı? Ne ayıp abicim niye böyle şeyler yapıyorsunuz ben anlamıyorum ki, sözde kardeşlik konusu. 10 lira fazla kazansan nolur, 5 lira eksik versen nolur yani. Aldınız oyunları, oynadınız keyfini çıkardınız verin kardeşim 20 lira altına verin herkes sebeplensin çark dönsün. Burdan kazanacağı 5 lirayla hayatını çevirmeyi düşünenlere aklım ermiyor benim ya. (Sözüm sizin nezdinizde genele yanlış anlaşılma olmasın) Başlıkta bi vatandaş daha var 3 senedir aynı paraya ısrarla ilan koymaya çalışıyor herif. Bırak be abicim sal gitsin artık. Hayat böyle detaylara eğilmek için çok kısa arkadaşlar, yapmayın etmeyin. |
Canım Xboxun ve Gamepassi kenara itip 15bin aynı nesil cihaz Ps5e verenler sağolsun güzel ülkemde Xbox oyun satışı yavaş gidiyor, ilanların yarısı Gamepass zaten :
Bu da yetmiyormuş gibi gamepess'e eklenen ve yakında eklenecek BF2042 gibi ilanlar var o kadar! Hesap Kardeşliği bölümündesiniz farkındasınız değil mi? Kardeşlik.. Hele oynadığı oyunu aldığı fiyattan fazlaya satanlar ve oyun çıkış fiyatının 2 katına satanlar mı? O konuya hiç girmeyelim bile! Admin arkadaşa rica ediyorum şu herkesin isyanı olan konuya ait yorumumu silmesin belki birkaç kişi 'hakkaten ben ne yapıyorum?' diye kendine sorar.. İyi oyunlar |
Arkadaşlar selamlar ben bir ps faniyken bildiginiz nedenlerden ötürü o paralari vermemek adina xbox a gecis yaptim ki iyi ki de yapmışım oyunlari daha uygun ve daha stabil çalışan bir cihaz ustelik cocuklar icinde bircok icerik bulunuyor simdilik sadece gruba tanismak icin yazmak istedim istanbul dayim adim isa trt de calisiyorum ilerde alisveris yaparken en azindan hakkimda bilgi olur arada illaki pruzler olabiliyor lakin burda guzel bir dayanisma oldugunu dusunuyorum ulkemiz sartlarinda oyun oynamak biz oyun severler icin oldukca zor olmaya basladi burda goedugum kadariyla cok sayida kar amaci gutmeyen paylasimci bir topluluk var umarim bende bu toplulukta yerimi alirim ve bolca paylasimda bulunuruz simdilik esen ka
|
herkese selamlar. daha önce bahsetmiş olduğum elden ring P1 hesabımın P2'si mustafa adli bir şahsa satıldıktan sonra maalesef şifresi değiştirildi. Hesaba giremiyorum ve şahıs whatsapp üzerinden mesajlarıma cevap vermiyor. Hesabın e-postası elden.game.dh@gmail.com . tarafınıza bu hesap satılmak istenirse eğer lütfen dikkatli olun. Bu hesabı elinde bulunduranlar tarafıma ulaştırısa sevinirim. derdim 150-200 lira değil. burada bir güven ilişkisi kurarak gri bir tonda da olsa birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz, ucuza herkes erişebilsin istiyoruz. böyle olayların yaşanmaması adına forum dışına ve referansı olmayanlara satış yapmayın lütfen. Herkese iyi oyunlar
|
Çok güzel fiyatmış hocam, sanırım kardeşlikten anladığınız 220 liralık N11 kodunu kardeşinize ödetmek, geri kalan 6 liralık ultimate çevirme bedelini de cebinizden vermek.
Neyse ki 226 lira dememişsiniz, kardeşlikle güzel bir maliyet dağılımı yapmışsınız iyi satışlar |
İlan fiyatları neden çok yüksek? Burada zaten Playstation kadar sık ilan düşmüyor. Kardeşliğin doğasında kazanç elde etmekten ziyade herkesin ucuza oyun oynaması değil mi amaç? P1-P2 fiyatları dengesiz, herkes oyunu ya aldığı fiyattan ya da daha üstünden satmaya çalışıyor.
Lütfen biraz daha amaca uygun olalım arkadaşlar… |
Merhaba PS bolumunde de paylasimda bulunmuslar. Bende buradan paylasmak isterim. @ucc54 nickli uye dolandırıcı hesabi suresiz olarak kapatilmis durumda. Ibanı : TR660009902256512400100007 Adı : ENES ONUR YAVUZTÜRK Assagida ki numaralar dolandirici numaralardir. Ozellikle alinik ilanlara ozelden ulasiyorlar. Kullandiklari hesaplar 10+ yillik oluyor. Urun almadan once uyenin son forum hareketlerine bakin. 5527331090 5012990403 5398652095 5058293197 5331658172 5362038434 5398643491 5527331091 Iyi forumlar. |
Black Ops3 175TL (60$)
Star Wars 175TL (60$) Çift hak bakın çift hak diyorum us storedan alınma P1+P2. Sadece P2 değil çift hak. Yazık bazı arkadaşlar bilmeyeni kazıklamakdan hiç çekinmiyor sözde adı kardeşlik.. Oyunlar bende yok sadece bilmeyen gerçek fiyatını görsün tek hak oyuna fahiş fiyatlar ödemesin diye bu ilanı paylaştım, yinede almak isteyip alamayana yardımcı olurum.. |
XBOX Dijital Oyun ve Hesap Satış ve Alışı
XBOX oyun kardeşliği, oyuncuların oyunları, hesapları ve diğer dijital öğeleri alıp satabilecekleri çevrimiçi bir platform sunar. Bu platform, kullanıcıların güvenli ve sorunsuz bir şekilde işlemler yapmalarına olanak tanır.
Platformtrxbox, XBOX dijital oyun kardeşliği için güvenilir bir kaynaktır. Hem oyuncular hem de satıcılar, ihtiyaçlarını karşılamak için çeşitli seçenekler bulabilirler.
Kullanıcılar, çeşitli XBOX oyunlarını ve hesaplarını listeleyebilir veya satın alabilirler. Platform, kullanıcıların güvenli bir ortamda işlemler yapmalarını sağlamak için çeşitli özellikler sunar.
XBOX oyunları, eğlence ve heyecan dolu bir deneyim arıyorsan mükemmel bir seçimdir. Platformtrxbox, istediğin oyunları bulmana ve güvenle satın almana yardımcı olur.
İster yeni oyunlar keşfetmek isteyin ister hesabını satmak isteyin, XBOX dijital oyun kardeşliği ihtiyaçların için burada. Platformtrxbox, işlemlerini kolay ve güvenli bir şekilde gerçekleştirmen için gereken tüm araçları sağlar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lod0ss -- 29 Ekim 2014; 16:54:14 > |
|
|