Şimdi Ara

Gece Kuşu Kampanyası hakkında bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bundan almayı planlıyorum, bazı yerlerde gece bile kotadan düştüğünü söyleyenler var, biraz konu eski tabi okuduklarımda, şu anda bir sıkıntı var mı? Gece 00'dan sonra kotadan düşüyor mu?



  • bende ttnetden bu kampanyaya geçmek istiyorum. öyle bişey kesinlikle olamaz.
  • Kağıt üstünde gece 12'den sonra kotadan düşmüyor diyorlar. Ama her ihtimale karsı saat 00:05 gibi falan modeme reset atıp kotayı sınırlamak lazım bana gore. Aynı sekilde saat 6'yi gecer geçmez tekrar reset atıp 00-06 saatleri arasını garantiye almak lazım. Benim 3 aylık deneme sürem bittiğinde ben de bu kampanyadan yararlanacağım (tabii Ping yüzünden ttnet fibere geçmezsem).

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: igorparker

    Kağıt üstünde gece 12'den sonra kotadan düşmüyor diyorlar. Ama her ihtimale karsı saat 00:05 gibi falan modeme reset atıp kotayı sınırlamak lazım bana gore. Aynı sekilde saat 6'yi gecer geçmez tekrar reset atıp 00-06 saatleri arasını garantiye almak lazım. Benim 3 aylık deneme sürem bittiğinde ben de bu kampanyadan yararlanacağım (tabii Ping yüzünden ttnet fibere geçmezsem).

    modem resetle ile uğraşılır mı ya ? -.-
  • oray kullanıcısına yanıt
    Aslında uğraşmamak gerekir. Sonuçta hangi saniye nereden ne kadar veri indiriyoruz takip edebiliyorlar ama güvenmem ben şahsen. 12 saati asmayan bağlantılarda kota takip sisteminde sıkıntılar var. Ornegin saat 21'de modemi actınız kullanıyorsunuz. Saat 00'i gecti, artık akk'siz dilimdeyim diye indirmeye başlarsınız. Fakat oturum saat 21 de başladığı icin bu saatten itibaren 12 saatlik dilimi tek oturum sayarlar, saat 21'de başladığı icin akk'li dilimden hesaplarlar. Eminim yani bunun olacağından, o yüzden en temizi saat 00'i geçince modem arayüzünden reset atıp yeni ip adresi almak. Bu sekilde hatalı hesaplansa bile rahatça itiraz edebilirsiniz, bağlantının yapıldığı saat belli sonuçta...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 27.10.2014 yani 2 gün önce gecekuşuna geçtim şuan test aşamasındayım fakat 2 gündür geceleri modemi ne açıp kapadım ne de reset attım normal saati gelince indirmeye başladım (sadece garanti olsun diye bi 5-10 dakika bekliyorum ve elle pc bağlantısını kapatıp açıyorum) şuan gece indirdiklerim kotama yansımamış görünüyor. 2 gün içinde 35-40GB veri indirdim gece sıkıntı çıkmadı, fakat normal gün içinde kullandığım saatlerdeki kota bilgileri bana biraz fazla geldi. Sadece biraz oyun oynayıp birkaç bişey seyretmekle bir günde 6 GB dowload falan yapmışım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.