Şimdi Ara

ppt , pdf dosyaları ve nette sörf yapmak için tablet tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar kardeşim üniversitede okuyor. Dijital dökümanları çok. Powerpoint ve pdf dosyalarını sorunsuzca okuyup düzenlenmesi ve nette sörf yapması için şu alttaki tableti almayı düşünüyorum. Yeterli olur mu donanım açısından?

    http://www.teknosa.com/urunler/125044146/samsung-sm-t110-galaxy-tab-3-lite-7-0-white-tablet#product-features

    Üstteki olmazsa ise alttakine zorlamaya çalışacağım ama hakikaten zorlamış olacağım.

    http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-t230-quad-core-12ghz-15gb-ddr3-16gb-disk-7-cam-and44.html#ozellikler

    Edit: Arkadaşlar yardımınız için teşekkürler aygıtı aldım. Biraz inceleme fırsatı buldum -hediye olduğundan- gayet akıcı. İhtiyaç karşılayacak gibi duruyor.
     ppt , pdf dosyaları ve nette sörf yapmak için tablet tavsiye



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WayneCorp -- 5 Kasım 2014; 19:50:11 >







  • WayneCorp W kullanıcısına yanıt
    Düzenlemekten bahsediyorsan;

    http://www.vatanbilgisayar.com/casper-via-t8w-intel-atom-z3735-183ghz-1gb-32gb-hdd-8-cam-bt-w81.html

    Haftasonları 400 lira civarına düşüyor. Android tabletler görüntüleme işini yapabilselerde, düzenleme işinde henüz Windows seviyesinde değiller. Ki üniversitede sunumlar ve word ile hazırlanan ödevler sık olur.
  • psirik kullanıcısına yanıt
    hocam önerdiğiniz ürün biraz tuzlu geldi bana. Benim verdiğim modeller arasında dosyaları görüntülemekte sıkıntı olur mu? Daha önce hiç tablet kullanmadım. Sadece akıcı şekilde internet gezintisi ve pdf, ppt görüntüleme olsun o zaman.
  • Bunlar pahalı modeller. Sadece görüntüleme için ise 150 TL lik modeller yeterli olacaktır. Android de sunu düzenlemek için program olabilir. Bunu bi araştırın önce ondan sonra android tabletlere yönelin. Burada düzenleme önemli seçenek anladığım kadarı ile. Android bu iş için nekadar uygun bakın sonra tablet araştırın derim.
  • WayneCorp W kullanıcısına yanıt
    Samsung tab 3 te işinizi görür. Mağazada da düzenleme için uygulamalar var. Ancak bir Microsoft Office değiller. Bütçe sıkıntınız nedeniyle Android tercih edecek gibisiniz. En azından 50 tl daha yukarı çıkabilirseniz, Asus memopad 176cx alabilirsiniz. Tab 3 ten daha performanslı bir cihaz. Forumda anakonusuda var, 176cx 8 gb, 176c 16 gb olanı. 176cx tabiki daha ucuz. Bildiğim kadarıyla otg desteğide var, klavye ve fare takıp bilgisayar gibi kullanabilir. Konusunda sorun. En azından haftasonuna kadar bekleyin, haftasonu indirimleri oluyor.

    http://www.hepsiburada.com/liste/asus-me176cx-1b008a-intel-atom-z3745-8gb-7-ips-tablet/productDetails.aspx?productId=bd601092&categoryId=3008012

    Edit: Ayrıca 40 tl hediye çeki veriyormuş, bir dahaki ay 18-24 kasım arasında 150 tllik harcamada 40 tl inidirm sağlıyor.http://www.hepsiburada.com/liste/Static.aspx?id=6698&t=1



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psirik -- 22 Ekim 2014; 13:17:22 >




  • Documents to go. Bu programın oldukça iyi olduğundan bahsediyorlar. Ücretli sürümü yaklaşık 16$. Bun ihtiyacınız olacak. Ortalama bir Android tablet alsanız yeterli.

    Bende döküman görüntüleme özelliği için. 139 TL lik bir Tablet tercih edeceğim sanırım.
  • arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim.
  • Sorun değil sonucu paylaşırsan sevinirim. Hem aldığında uygun görürsen başlığın yanına aldığın ürünü eklersin açıklayıcı ve yardımcı olur.
  • os_lnx kullanıcısına yanıt
    Haftasonu ürünleri incelemeye gideceğim. Alınca ancak kutulu halini paylaşabilirim. Kargolayacağım çünkü paketi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.