Şimdi Ara

Yazıcı/Tarayıcı Tavsiyesine İhtiyacım Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle selamlar arkadaşlar , yazıcı-tarayıcıya ihtiyacım var. Benim için olmazsa olmazlar renkli çıktı alabilmem , seri tarama yapabilmem(tepsi şeklinde 25-30 sayfa koyup taratmalıyım tek tek uğraşmadan) ,otomatik çift taraflı yazdırabilmem , fax özelliğine gerek yok. Bunun dışında tabiki kartuşların dolan yada bitmeyen cinsten olması çok önemli benim için. Set halinde hazır bir şekilde satılanlardanda olabilir. Tecrübeli ve bilgili arkadaşlardan yardım bekliyorum. Hangi model kartuşlar dolar ya da bitmeyen sistem takılabilir net bir cevaba ulaşamadım. Bunun dışında bitmeyen kartuş sistemini önermeyenlerde var bu konuda ne dersiniz? Yazıcının çok ağır bir yükü olmayacak ama uzun süre doldurmadan kullanabilirsem daha iyi olur tabi. Araştırabildiğim kadarıyla Canon Mx-925 bu özellikleri karşılıyor ama bitmeyen kartuş sistemi var mı yok mu pek emin değilim genellikle daha alt modeller için setler var. Bu yazıcıya siz ne dersiniz ? Şimdiden cevap verenlere teşekkür ederim.







  • quote:

    Orijinalden alıntı: offday

    Öncelikle selamlar arkadaşlar , yazıcı-tarayıcıya ihtiyacım var. Benim için olmazsa olmazlar renkli çıktı alabilmem , seri tarama yapabilmem(tepsi şeklinde 25-30 sayfa koyup taratmalıyım tek tek uğraşmadan) ,otomatik çift taraflı yazdırabilmem , fax özelliğine gerek yok. Bunun dışında tabiki kartuşların dolan yada bitmeyen cinsten olması çok önemli benim için. Set halinde hazır bir şekilde satılanlardanda olabilir. Tecrübeli ve bilgili arkadaşlardan yardım bekliyorum. Hangi model kartuşlar dolar ya da bitmeyen sistem takılabilir net bir cevaba ulaşamadım. Bunun dışında bitmeyen kartuş sistemini önermeyenlerde var bu konuda ne dersiniz? Yazıcının çok ağır bir yükü olmayacak ama uzun süre doldurmadan kullanabilirsem daha iyi olur tabi. Araştırabildiğim kadarıyla Canon Mx-925 bu özellikleri karşılıyor ama bitmeyen kartuş sistemi var mı yok mu pek emin değilim genellikle daha alt modeller için setler var. Bu yazıcıya siz ne dersiniz ? Şimdiden cevap verenlere teşekkür ederim.

    beklentilerinizi karşılayacak 2 makine var biri sizinde yazdığınız mx925 diğeride epson wf3520. mx925 aynı zamanda fotoğraf baskısındada son derece başarılıdır. wf3520 ise ofis tipi yoğun kullanıma daha uygun daha sağlam bir cihazdır. her ikisi içinde kolay dolan kartuş alternatifi mevcut. epsonun dolan kartuşları daha uygun maliyettedir. her iki makinenin kolay dolum setleri aşağıdaki linklerde

    wf3520 kolay dolan kartuş seti
    http://www.sanalpazar.com/Epson-T1291-94-Dolankartus-Set-400-Ml-Murekkep-40-Dolum__isp33532626

    mx925 kolay dolan kartuş seti
    http://www.sanalpazar.com/Canon-Pgi-550-Cli-551-Dolan-Kartus-Murekkepli-Set-5renk__isp29656907




  • erdem baskı malzeme kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim ama ilk tercihim bitmeyen kartuşlu modeller hocam. Çok sıkıldım aniden bitmesinden olur olmaz zamanlarda kartuş doldurmaktan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.