Şimdi Ara

Son Fırsat !!! 1 Kavanoz Çam Balı alana 1 Kavanoz Hediye. (Stoklarla Sınırlı) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
340
Cevap
16
Favori
19.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Alacam ama Sürat kargo düşündürüyor
  • Merhabalar;

    201177434768 koduyla siparişimi geçtim, umarım memnun kalırız ve alışverişimiz daim olur.

    Hayırlı satışlar dilerim.
  • Sipariş geçtim n11 üzerinden. No : 203197234768
    Gelsin bir deneyelim bakalım
  • Siparişleriniz için teşekkür ederim. Bugün kargoya teslim edilmiştir.
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • sicakfirsatci kullanıcısına yanıt
    Sipariş Kodu: 206931934768

    deneme amaçlı 1 kilo sipariş de benden



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 30 Ekim 2014; 0:46:36 >
  • 28 Ekim 18:15'te geçtiğim sipariş an itibariyle sorunsuz bir şekilde elime ulaştı. Paketleme gayet iyi görünüyor.

    Hızlı teslimat için teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtci -- 30 Ekim 2014; 17:29:27 >
  • Yorumlarınız için teşekkür ederim. Ürün fiyatımızda yaptığımız kampanya 31.10.2014 tarihinde sona erecektir. Fiyatlarımız 01.11.2014 tarihinden sonra güncellenecektir. Bilginize.
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • Merhaba. Öncelikle niyetim kimsenin satışını yada ürününü baltalamak değildir. Ben bir gıda mühendisiyim ve insanları bilgilendirmek amacıyla bunları yazıyorum. Sizin ürününüz inanılmaz lezzetli yada damağa çok hitap eden bir ürün olabilir. Ama emin olun sağlıklı ve %100 saflıktaki balı piyasada bulunan bir kavanoz üründen güvenilir bir şekilde satmanıza imkan yoktur. Gelelim sizin balınıza. Ürün sağlık açısından bir çok risk barındırabilir. Ben bir gıda mühendisi olarak sizlere sadece kapalı ürünleri almanızı tavsiye ediyorum. Eskiden kapalı ürün mü vardı kimseye bir şey olmuyordu deeyin. Eski insanların ölüm nedenleri bilinmiyordu ve şu anda kanser hastalıklarınn %80'inin gıda kaynaklı olduğu araştırmalarla ortaya konmuş durumda. Hele ki bal gibi şekerli ürünlerin Hidroksi Metil Furfural (HMF internetten araştırın lütfen) içerme olasılığı oldukça fazladır ve bu ürün doğrudan kanser hücrelerinin beslendiği bir besin olarak karşımıza çıkar.

    Ne olursunuz kendi ve gelecek nesillerinizin sağlığı için paketli ve kontrolden geçmiş ürünleri tüketin. En ucuz olan paketli ürün en pahalı açık üründen daha güvenilirdir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heysenkimsinbe -- 30 Ekim 2014; 19:07:09 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: sicakfirsatci

    Yorumlarınız için teşekkür ederim. Ürün fiyatımızda yaptığımız kampanya 31.10.2014 tarihinde sona erecektir. Fiyatlarımız 01.11.2014 tarihinden sonra güncellenecektir. Bilginize.

    çiçek balında da kampanya olacak mı? fiyat hakkında düşünceniz nedir?
  • Alan arkadaşlar yorumlarını belirtirse bende 1 kilo almayı düşünüyorum.
  • Deneme amaçlı 3 KG Sipariş verdim Sipariş Kodu: 206716534765 Yarın kargoya verırseniz sevinirim.
  • Tomurxx kullanıcısına yanıt
    Al hocam al.Alan herkes memnun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sipariş geçiyorum kavanoz kırılmadan gelir umarım..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deitel -- 31 Ekim 2014; 11:24:20 >
  • Salı öğlen sipariş verdiğim bal 1,5 gün tatile rağmen dün sabah elime ulaştı. (İstanbul-Şişli) Lezzet kişiden kişiye değişir ancak balın sahte olmadığı her halinden anlaşılıyor. Üstelik N11 Hokus Pokus indirimiyle 16,91 TL'ye geldi.
  • 3 kilo bal siparişi verdim ankaradan ürünler okadar güzel kartinlanmış sonrasında baloncuklu naylonada sarılmıştı fakat iki kavanoz akmıştı kabak dahi bantlanmış olmasına rağmen,arkadaş yapıcağı en iyi kargolanayı yapmış sağolasın bugün 1 kg daha sipariş verdim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sicakfirsatci kullanıcısına yanıt
    benim kargoda yanlış şubeye gönderilmiş gözüküyor şu anda...hocam siz ucuz diye bu sürat kargoyla çalıştıkça bu iş yürümez..umarım sağ salim getirir sürat kargo...
  • righteous@ kullanıcısına yanıt
    Daha öncede mesajlarda belirttim. Sürat Kargo ile ucuz diye çalışmıyoruz. Bulunduğumuz ilçede sadece Sürat Kargo var. Diğer kargolar haftanın belirli günleri geliyor ve bu durum da bize uymuyor. Bazı bölgelerde Sürat Kargo ile sıkıntı oldu ama teslimatlar geçte olsa yapıldı. Yanlış yönlendirme yapmışlar sanırım. Durum şubeye bilgi verildi ve takip ediliyor. Bilginize.
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • heysenkimsinbe H kullanıcısına yanıt
    doğru söylüyorsunuz kısmen, lakin paketli ve kontrolden geçirilmiş ürün en pahalı açık üründen güvenilirdir sözünüze katılmam mümkün değil..

    zira paketli ve kontrolden geçirilmiş, fruktoz ve glikozu eklenmiş,sodyum benzoat ve emulgatörler,suni tatlandırıcıları barındıran bir ürünün sırf kapağı paketli ve kontrolden geçmiş diye güvenlimi oluyor şimdi..gıda ürünlerinde sodyum benzoat eklenmiş ürünlerde son kullanma tarihi yazılmasının hiçbir anlamı yok malüm..bu milleti cebindeki parayı alarak zehirliyorlar..devletin de gıkı çıkmıyor nasılsa bu milletin fıtratında var bir kere
    halk desen cahillik nirvana yapmış...deli gibi yiyen içen dibine kadar sorumsuzca tüketen köle bir toplum




  • Efendim sodyum benzoat belirli limitlerin üzerinde alındığı taktirde vücud için zararlıdır. Yasal sınırlar içerisinde kullanılması zararlı değildir. Fruktoz ve glikoza değinmişsiniz bildiğiniz üzere fruktoz meyve şekeri glikoz şekerin ta kendisidir ve günlük beslenmenizde de aldığınız ürünlerdir. Emülgatörler ise en basitinden evde yaptığınız ekmek tarzı ürünlerde bile bulunmaktadır. İnsanlar E kodlarından korkuyor ama bilmediği için. Mesela bir çok üründe askorbik asit bulunur. Askorbik asit limondan alınır genellikle c vitaminidir aslında. Evde yaptığınız reçele şeker kristallenmesin diye limon suyu ilave dersiniz. Aslında ilave ettiğiniz şey askorbik asittir. Tonluk üretimlerde limon suyunun verdiği aromanın önüne geçmeniz mümkün olmadığı için askorbik asit kullanırsınız. Ayrıca tatlandırıcıların insan sağlığına kanıtlanmış hiç bir zararı yoktur. Bu nedenle tavsiyem çok şekerli olarak tükettiğiniz ürünlerin varsa lightını tüketin günlük almanız gereken şeker miktarını içecekler ile doldurmayın. Colayı zero yada light için diye söylenmemiz bu yüzden sizlere. Devlet gıda konusunda inanılmaz kötü bir konumda. Denetimleri veterinerler yapıyor atamalara bakarsanız denetçilerin hepsi ya veteriner ya ziraat mühendisi ve gıdayı bilmeyen insanlar. Ama bir yasal yaptırım var ve firmalar buna uymak zorunda. Ama denetimler yetersiz olduğu için küçük firmalar bunu göze alıp istediği gibi üretim yapıyor. Fakat büyük firmalar bu riski göze alamaz. Bu nedenle durumunuz varsa belli başlı markaları tüketin. Fakat durumunuz yoksada ne olduğu belirsiz bir ürün almaktansa markaca daha duyulmamış paketli bir ürün alın. Sokak sütüymüş yumurtasıymış peyniriymiş nolursunuz uzak durun hayatınızla oynamayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heysenkimsinbe -- 31 Ekim 2014; 19:21:44 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: heysenkimsinbe

    Efendim sodyum benzoat belirli limitlerin üzerinde alındığı taktirde vücud için zararlıdır. Yasal sınırlar içerisinde kullanılması zararlı değildir. Fruktoz ve glikoza değinmişsiniz bildiğiniz üzere fruktoz meyve şekeri glikoz şekerin ta kendisidir ve günlük beslenmenizde de aldığınız ürünlerdir. Emülgatörler ise en basitinden evde yaptığınız ekmek tarzı ürünlerde bile bulunmaktadır. İnsanlar E kodlarından korkuyor ama bilmediği için. Mesela bir çok üründe askorbik asit bulunur. Askorbik asit limondan alınır genellikle c vitaminidir aslında. Evde yaptığınız reçele şeker kristallenmesin diye limon suyu ilave dersiniz. Aslında ilave ettiğiniz şey askorbik asittir. Tonluk üretimlerde limon suyunun verdiği aromanın önüne geçmeniz mümkün olmadığı için askorbik asit kullanırsınız. Ayrıca tatlandırıcıların insan sağlığına kanıtlanmış hiç bir zararı yoktur. Bu nedenle tavsiyem çok şekerli olarak tükettiğiniz ürünlerin varsa lightını tüketin günlük almanız gereken şeker miktarını içecekler ile doldurmayın. Colayı zero yada light için diye söylenmemiz bu yüzden sizlere. Devlet gıda konusunda inanılmaz kötü bir konumda. Denetimleri veterinerler yapıyor atamalara bakarsanız denetçilerin hepsi ya veteriner ya ziraat mühendisi ve gıdayı bilmeyen insanlar. Ama bir yasal yaptırım var ve firmalar buna uymak zorunda. Ama denetimler yetersiz olduğu için küçük firmalar bunu göze alıp istediği gibi üretim yapıyor. Fakat büyük firmalar bu riski göze alamaz. Bu nedenle durumunuz varsa belli başlı markaları tüketin. Fakat durumunuz yoksada ne olduğu belirsiz bir ürün almaktansa markaca daha duyulmamış paketli bir ürün alın. Sokak sütüymüş yumurtasıymış peyniriymiş nolursunuz uzak durun hayatınızla oynamayın.


    Bal ile ilgili yaptığınız yorumları hak vererek okurken maalesef tatlandırıcılar hakkında söylediklerinizi okuyunca hayal kırıklığına uğradım. Çok talihsiz bir açıklamada bulunmuşsunuz. Tatlandırıcıların kanıtlanmış çok fazla zararı vardır! Gıda mühendisi olmanız tıbbi araştırmalardan bihaber olmanıza engel olamamış. Lütfen bilmediğiniz konularda özellikle de sağlık konusunda insanları yanıltmayın!






  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.