Şimdi Ara

Tolga Cem Küçükyılmaz powered by Samsung

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • " HER TEKNOLOJİ HABERİ YAPANI BU İŞTEN ANLIYOR DA YAZIYOR SANMAYIN. BAZILARI BİLDİĞİN REKAMCI. " Aşağıdaki yazımı okursanız ne demek isteğimi daha iyi anlarsınız. Lütfen alınterinizle kazandığınızı insanların aldatması ile harcamayın!!






    Merhabalar,
    Güzel dünyamızda herkes ekmeğini kazanmaya çalışır ve bunu hoşlandığı şeyi yaparak sağlamak ister buna saygı duyuyoruz. Bazen hırslı insanlar,şirketler başkasının ekmeğini çalmaya kalkışır buna da heralde hepimiz karşı çıkarız diye düşünüyorum.

    Şimdi Türkiye de kullanıcıların ciddi bir şekilde samsungun güncelleme politikasından rahatsız. Güncellemeler canım ülkemize diğer ülkelere nazaran hep çok daha geç geliyor. Kullanıcılar bundan sitem ediyor vs... Konumuzun başlığı Tolga Cem Küçükyılmaz kısaca TCK diye yazacağım. Bu TCK birkaç ay önce scroll ismimde bir sitede idi. Samsung hakında yaptığı haberleri gözüm tutmamıştı. Genel olarak yaptığı haberler de Samsung firmasının filanca ülkelere güncelleme vermesi idi.

    Bir haberine yorum yaptım. Dedim ki, bu güncellemeden bize ne ? Haberin başlığını okuyunca güncelleme Türkiyeye gelmiş sanıyoruz fakat sonradan güncellemenin başka bir ülkeye geldiğini öğreniyoruz. Güncelleme Türkiye ye ne zaman gelirse o zaman haber yap ya da filanca ülkeye samsu g güncelle e verdi de bakalım kaç kişinin umrunda olacak. Başlarda şöyle düşündüm. Sonuçta bu habere ne kadar çok kişi tıklarsa site adsense tarzı yerlerden o kadar çok para kazanacak.

    Sonra bu TCK nın shiftdeletenet (SDN) diye bilinen siteye geçtiğini farkettim. Teknoloji haberlerini biraz takip ediyorum da :) velhasıl; Bu TCK nın SDN de yaptığı tüm haberler samsungla alakalı. Tamam bu da münkün ama garip olanı bu adamın yaptığı tüm haberler haberden çok reklam benziyor. Samsung a en ufak bir öte git beri gel dediği yok.

    Teknoloji haberi yapan sitelerin iyi kazandığını biliyordum. Ama ben para kazandıkları reklamın google adsense tarzı şeylerden kaynaklandığını sanıyordum. Adam resmen samsung savunucusu. Yazılarını okurken sanıyorsun adam bu işi biliyorda konuşuyor. Zannediyorsun ki varsa yoksa samsung. Merak ediyorum kaç paraya zehirliyor güvenilen haber sitelerini.

    Benden söylemesi. İlgili şahsın haber görünümlü reklamlarına bakarak kendi kararınızı verebilirsiniz. Özetle demem o ki



    " HER TEKNOLOJİ HABERİ YAPANI BU İŞTEN ANLIYOR DA YAZIYOR SANMAYIN. BAZILARI BİLDİĞİN REKAMCI "


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Örneğin bu bir haber değil reklam;

    http://shiftdelete.net/galaxy-tab-s-exynos-5433-ile-guclenecek-55173

    Tolga Cem Küçükyılmaz powered by Samsung

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.