Şimdi Ara

Monitör kafayı yedi yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 1 yıldır monitör bozuk benim(monitör 4 yıllık 19" wxga 1440x900 dente) bi bakıyorum kapanıyor biraz bekliyorum geri açılıyor kendiliğinden anlamadım gitti.kablolarla oynayınca (pc açıkken) pc kapanıyor. Arkasındaki güç kablosunu çekip 10 saniye bekleyip geri takıyorum gene açılmıyor bu arada pc masam da 6 lı priz var ekran kapanınca her seyini çıkarıp evin içinde tekli bir pirize takıyorum bazen ilk denemede baszen 2 -3 denemede ışığı yanmaya başlıyor belki bir alakası vardır..

    Sonuç olarak düzensiz bir sekilde açılıp kapanıyor sorun sizce neyde ?



  • antidot38 A kullanıcısına yanıt
    panelinde.

    veya düşük ihtimal güç aksağımında.

    belli bir zaman sonra hiç açılmayacak hazır ol.

    ömrünü tamamlamış yani kısacası olay bu.

    yeni monitör alırken sorarsan yardımcı olurum.
  • Dediğiniz gibi olüyor benim monitör :) şimdide açılsa bile mor acılıyor en sonunda mavi kabloyu attım yarı yenisini alacam ne tavsiye edersiniz onu soruyum barı yenı monıtöre gucum yetmez ögrencı adamım :) kotu bi dizustum var onla idare ediyorum sımdılık.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: antidot38

    Dediğiniz gibi olüyor benim monitör :) şimdide açılsa bile mor acılıyor en sonunda mavi kabloyu attım yarı yenisini alacam ne tavsiye edersiniz onu soruyum barı yenı monıtöre gucum yetmez ögrencı adamım :) kotu bi dizustum var onla idare ediyorum sımdılık.

    bende öğrenciyim kardeş ne yapayım durum bu.

    bütçe verirsin atarız.

    ama 350 ' den aşağısını alma daha iyi.
  • gittim aldım kabloyu vga 3 metre 12,5 lira gitti.taktım ekrana sankı nası deyim ekrana dikkatlice bakınca renklı karıncalar geciyormus gibi oluyor.İsyanlardayım satacam o olacak son 3 yıldır pcnın actıgı tek oyun lol. mesajlar için tesekkürler forumda baska adam yok heralde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.