< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proct -- 16 Mart 2018; 14:57:47 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proct -- 16 Mart 2018; 14:57:47 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Konu baya aktif olmuş.
Yeni gelen arkadaşlara tavsiyem miui romları dışına pek çıkmayın, hiçbiri kullanışlı değil. Cihaz çift çekirdek ama performansa mani değil. Kasmayın yani çekirdek ya da android 7 muhabbetine. Bende 15-16 ay önce 600 lira gibi bir paraya 4g modelini denk getirip aldım. Sürüyle şey denedim ama her zaman en son geri döndüm. Kılıf için silikon almayın, aliexpresste epey var. Ben 3 aydır kılıfı çıkardım, kılıfsız kullanıyorum. 600-650 liraya alabileceğiniz en mükemmel cihazı aldınız. |
Sattım lazye hocam mi4 ü sonunda. Aşırı nfc ye ihtiyaç duyuyordum. Ekim-2016'da hepsiburada'dan 650 ye almış, üzerine 50 tl banka puanı kazanmıştım. 520 liraya sahibinden.com üzerinden sattım. Kız gibi çiziksiz sıfır ayarında telefondu alana hayırlı olsun.
Sen soracaksın sormadan ben söyleyeyim yerine xperia x2 aldım. Çok temiz çiziksiz ve tamir görmemiş pasaport kayıtlı ikinci el bir cihaz. 400 tl buna verdim. Durumum buna yetti, fazla para vermek istemedim. Allah razı olsun yardımlarınız ve dostluğunuzdan ötürü senden, proct, bigmagician vs adını hatırlamadığım diğer arkadaşlardan. Telefonu güzelleştiren aslında bu güzel konu ve bizlerin yardımlaşmasıymış |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unzerstörbar -- 25 Eylül 2014; 19:41:58 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |