Şimdi Ara

IOS 8.0.1 ile ilgili herşey (duyumları paylaşalım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • malum ios 8 de çeşitli çeşitli sıkıntılar yaşamaktayız..ve hepimiz farklı problemler ile karşılaşıyoruz.. birkaç gün önce ios 8.0.1 güncellemesinin test edilmek üzere operatör ortaklarına gönderildiğini okudum..siz de böyle bilgileri bu başlık altında paylaşırsanız iyi olur..Batarya sorununun da bir nebze bu güncelleme ile son bulmasını umuyoruz :)

Bir ekleme daha yapayım..güncelleme bu hafta 25 veya 26 Eylül'de çıkabilir :)

Edit: tarihler konusunda asla yanılmam..ve 24'ünde yayınlandı güncelleme :)

IOS 8.0.1 ile ilgili herşey (duyumları paylaşalım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Makale_Helvetia -- 24 Eylül 2014; 20:14:04 >

• bence 3g yi kapamayı halletmeleri gerekiyor.
    pil ömrü çok düştü.

telefonum 5
  • ben restore ile 8 e yükseltmeme rağmen sık sık safari çökmeleri ile karşılaşmaya başladım. telefon : 5S.
    rezillik
  • 3G olayını operatörler halledecek küçük bir baseband güncellemesi çıkararak. Apple'ın yapacağı birşey yok malesef..El üstünde tutulan standart ne ise onu kullanıyor adamlar. İş Lacivert ve iki Kırmızı'ya kaldı..

bu hafta içinde 25 veya 26 Eylül'de 8.0.1 güncellemesi gelir tahminimce..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makale_Helvetia

3G olayını operatörler halledecek küçük bir baseband güncellemesi çıkararak. Apple'ın yapacağı birşey yok malesef..El üstünde tutulan standart ne ise onu kullanıyor adamlar. İş Lacivert ve iki Kırmızı'ya kaldı..

bu hafta içinde 25 veya 26 Eylül'de 8.0.1 güncellemesi gelir tahminimce..

Forumda bu dedikodu almış başını gidiyor. Bana söylenti hakkında kaynak gösterebilirmisiniz ?
  • IOS 8 4,6 GB yer istiyor güncelleme için peki diyelim güncelledik sonra telin hafızası 4.6 azalıyormu ?yoksa daha azmı fark ediyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GERONIMO35

IOS 8 4,6 GB yer istiyor güncelleme için peki diyelim güncelledik sonra telin hafızası 4.6 azalıyormu ?yoksa daha azmı fark ediyor ?

Güncellemeyi indiriyor yaklaşık 2 gb, sonra oluşacak hatalara karşı mevcut sürümü flash'lıyor (2gb) sonra mevcut sürümü silip yenisini kuruyor sonra yedek ve indirileni siliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İpad mini ile kasmalar var safari ozellikle sayfalari yuklemekte zorlaniyor bekletiyor , assisyive touch tan ana menu ye bastigimda bi saniye bekleyip aniden donuyir menuye , cross teniste anlik takilmalar oluyor , wifi aglari bulmasi biraz uzun suruyor, sarji sanki daha hizli bitiyor gibi geldi, bende simdilik bu sorunlar var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GörünmezAdam

quote:

Orijinalden alıntı: GERONIMO35

IOS 8 4,6 GB yer istiyor güncelleme için peki diyelim güncelledik sonra telin hafızası 4.6 azalıyormu ?yoksa daha azmı fark ediyor ?

Güncellemeyi indiriyor yaklaşık 2 gb, sonra oluşacak hatalara karşı mevcut sürümü flash'lıyor (2gb) sonra mevcut sürümü silip yenisini kuruyor sonra yedek ve indirileni siliyor.

teşekkürler..
  • yorumumda eksilenecek birşey göremedim ben..gerçek olan bu..artık 2G neredeyse hiç kullanılmıyor..bütün dünya standart olarak 3G kullanıyor ve 4G (LTE) yi açıp kapatma olanağı vermişler..dünyadaki bütün operatörlerin durumuna göre yazılım yapacak olsalar bu ios8'i daha çok beklerdiniz.
  • Benim iPhone 4s titreşimi bozuldu; kapatıp açtığım zaman 10 saniye civarında kendi kendine titriyor
  • quote:

yorumumda eksilenecek birşey göremedim ben..gerçek olan bu..artık 2G neredeyse hiç kullanılmıyor..bütün dünya standart olarak 3G kullanıyor ve 4G (LTE) yi açıp kapatma olanağı vermişler..dünyadaki bütün operatörlerin durumuna göre yazılım yapacak olsalar bu ios8'i daha çok beklerdiniz.

Forum bunu anlamıyor. Ne bilsinler ios 7.1.2 ile yurtdışına çıkıp sim kart taktıklarında o 3g tuşunun lte ile değiştiğini

• Yanlış anlaşılmasın ama benim 5S te ilk gün sadece Whatsapp ta bildirim sesi gelmiyordu o da kendiliğinden düzeldi... Çok şükür ne bi takılma ne de çökme ile karşılaşmadım... 3G olayı sadece sinir ediyor umarım kısa zamanda güncelleme gelir...
  • ip4s ios 5 le ilk çıktığında 3g kapatma seçeneği yoktu.ios 5in daha sonraki güncellemesiyle 4s lerede geldi.tahminim bir kaç ay sonra ios 8 içinde çıkar.

• @Want to aynen öyle.. Adamlar standart ne ise onu getiriyor doğal olarak..2G bitti artık..3G bile sıradanlaştı onlar için..hepsi 4G'ye geçti..tabi biz daha geriden takip ediyoruz o yüzden operatörlerin kendi aralarında basebandlerini güncellemesi lazım ki 3G kapalı açık konumunu seçebilelim..kaldı ki bu şarj sorunu 3G'den dolayı değil tamamen yazılımsal..güncelleme ile düzeltilebilecek birşey.. Bu arada hak verdiğine sevindim :)

@anatolianwarrior bu hafta ilk minör güncellemeyi bekliyoruz 8.0.1 .. ekim - kasım gibi de 8.0.2 gelir.. seneye ilk çeyrek sonuna kadar da 8.1 e gelmiş oluruz tahminimce.. o zaman tam anlamıyla iOS 8 i kullanmaya başlarız
  • quote:

yorumumda eksilenecek birşey göremedim ben..gerçek olan bu..artık 2G neredeyse hiç kullanılmıyor..bütün dünya standart olarak 3G kullanıyor ve 4G (LTE) yi açıp kapatma olanağı vermişler..dünyadaki bütün operatörlerin durumuna göre yazılım yapacak olsalar bu ios8'i daha çok beklerdiniz.

İyi hoş diyorsun da pil ömrü ne olacak peki? Herşeyi düşünen apple bunuda düşünsün bir zahmet.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tekelci Ahmet Abi

quote:

İyi hoş diyorsun da pil ömrü ne olacak peki? Herşeyi düşünen apple bunuda düşünsün bir zahmet.

yazılımda birkaç kod hatası olabilir bunlar da pil tüketimini arttırır. yakında gelecek olan güncellemeler ile sorun çözülür. örneğini ios7 de de yaşadık

• ben biraz once IOS 7 ye dondurdum. cok mutluyum artik 3G kapaniyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakcal2

ben biraz once IOS 7 ye dondurdum. cok mutluyum artik 3G kapaniyor

birkaç güne kadar imzalar kapanır zaten..ios 8 tm stabilite kazanmadan geçme
  • Ya arkadaşlar bende ios 8 yükledim iyi hoş hiç bi sıkıntı yokta kasma çökme bug donma hiç rastlamadım fakat telefonun şarjı aşırı derecede düştü 5 dk oyuna girdiğimde %3 şarj gidiyo konum servisleri falan çoğu şeyde kapalı ios 7 deki gibi gitmiyo şarj bnle mi alakalı sizdede var mı bu sıkıntı

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.