Şimdi Ara

Canavar Hareketler - Bölüm 12

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Memleketten en güzel oyun manzaraları yine Canavar Hareketler'de! Daha iyisini yapabilir misiniz? O zaman ne duruyorsunuz!?

- Videolarınızı 24 Eylül Salı gününe kadar yarisma@bolumsonucanavari.com adresine gönderebilirsiniz.

- Her hafta en iyi görüntüler seçilerek BSC editörleri tarafından yorumlanacak ve bu programda isminizle birlikte yayınlanacak. Her haftanın birincisi arasından ayın en iyi oyun videosu ise sahibine oyun kazandıracak!

- Oyun türü bulunmamaktadır, herhangi bir zamanda çıkmış istediğiniz oyunu oynayarak videoları gönderebilirsiniz! (Oyunun ismini belirtmeyi unutmayın)

- Videoları YouTube'a veya Vimeo'ya en az 720p çözünürlükte olmak şartıyla yükleyerek göndereceğiniz maile linklerini ekleyebilirsiniz.

- Oynanış videosunu açıklayıcı kısa bir yazı yazmanız gerekmektedir. (Videodaki olayı anlatan)

- Oynanış videolarınız 2 dakikayı geçmemelidir.

- Komik bulduğunuz sahneleri, oyun hatalarını, başarılı hareketler sergilediğiniz multiplayer maçlarınızı veya açtığınız nadir bir Achievement'ı bile gönderebilirsiniz!

- Videolarda yorum ve müzik bulunmamalıdır, editlenmemiş saf oynanış görüntüsü olmalıdır.

- Mail adresine Canavar Hareketler'de görünmesini istediğiniz isminizi veya nick'inizi eklemeyi unutmayınız.

- Gönderdiğiniz oynanış videolarının editlenmemiş ve parça parça olmamasına dikkat ediniz (10'ar saniyelik iyi görüntülerden oluşan montaj videoları yerine kesintisiz bir oynanış videosu tercih ediniz).

• Bu ne böyle?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ne bilmiyomda Oxi abi Playz yapıyo

• Reklam yapiyo honanim daber bizede yorum esirgememek duser haksiz miyim ?

• haftanın 1. videosu sonuncu olmalıydı max payne 1. kesinlikle... + benim wot videom vardı :(

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • bf 3-4 sahneleri çok iyi
  • Güzelmiş :D Rez
  • Çok güzeldi teşekkürler

• Bende bu videoyu yollamistim. Ne bileyim asirtma gözünden daha iyi bence. Neden gösterilmedi anlamadım. Tabii zevkle farklıdır. Sizde izleyin isterseniz arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Havya Makinesi -- 17 Eylül 2014; 23:31:36 >
  • Tank ve Sniper'in aşkı süperdi. Teşekkürler. :)
  • en son çalan müziğin adını verebilecek varmı ?

• Sıfır zoomsuz sniper videosu yolladım en iyilere girememişiz. :D

• kesinlikle bu hafa max payne 3 birinci olmalıydı hani zevkler ve renkler tartışılmaz ama max payne 3 oynayan arkadaş coşmuş bir kere

• Benim videom da yayınlanmış, bir sevindim, mutlu oldum.Birinci olsam havalara uçardım heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orange20 -- 17 Eylül 2014; 23:49:03 >
  • cs.go'da p90 alanları kimse sevmez. Bot silahıdır p90 :)

• Reserv

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben hayatımda no-scope kadar saçma bir oynanış, olay görmedim, hangi oyunda olursa olsun oyundan sogutan çok salakça birşey...millet rüzgar hesaplasın.. mermi düşüşünü hesaplasın.. nefes tutsun atış yapsın.. ama oyunda vur no-scope la tek atış..sonrada çevir diğer silahı tekrar sniper al mermin dolsun.. bf nin taktir ettiğim yanlarından biri no-scope saçmalıgı yok.. kafaya gelmedikçede tek atılmıyor...

• al aynı videoyu bende attım. Ninja defuse benimki yayınlanmıyor arkadaş. Hemde senden 1 ay önce atmıştım
  • Max Payne 3'le birinci olacağımı düşünüyordum açıkçası :) Ps3'le oynarken gerçekten zorlanmıştım ikinci oldu denildiğinde de sevindim açıkçası çünkü birinci olan hareketin benim hareketten çok daha iyi olabileceğini düşündüm :) ama tatmin olmadım geçen haftalardaki birinci olan hareketler çok iyiydi , yinede tebrik ediyorum birinci olan arkadaşı . çok hoşuma gitti bu etkinlik zaten ilk kez katılmıştım :) Bsc gerçekten türkiyenin en iyi oyun tabanlı sitesi oyuncularla böyle güzel etkinliklerle irtibat halinde olmaları sevindirici :)

• benim video eklenmiş çok teşekkür ederim ama isim yanlış yazılmış :) ben mail'e eklemeyi unuttum sanırım
    Okisht - Oğuz Avcı olacaktı :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.