Şimdi Ara

5s var 6 plus istiyorum ama..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 5s sahibiyim, Fakat ben 6 plus almak istiyorum, babam daha yeni telefon alındı idare etmesini bil diyor. Fakat ben çok istiyorum ailemi zorlamalı mıyım? Bir iPhone 6 PLUS için değer mi bu kadar sıkıntı yapmaya?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Giansello -- 12 Eylül 2014; 22:18:12 >

• Değer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne gerek var israfa? 5S in ile devam et bence, zorlamanin alemi yok

• Şaka mısın?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde 5S'im var bende istiyorum insan cani bu yani yeni ve daha iyi olan herseyi ister Ama gerek yok israf yani elimdeki telefon 3-4 yil daha goturebilcek kalitede zaten. Çıkınca birkaç kere kurcalarım hevesim geçer

• quote:

Orijinalden alıntı: Ohan

Şaka mısın?

konuyu okuyunca aynı böyle dedim içimden.
    nedir bu tüketim çılgınlığı?
    yorum yapmak bana düşmez, hem ben ne desem siz bildiğinizi yapacaksınız ancak iphone 4S bile işinizi çok rahat görecekken 1900 liralık telefondan 2500 liralığa geçmenin ne anlamı var.
    ailenizin geliri çok çok yüksekse normaldir ancak bence yine de çok gereksiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zig Zag -- 12 Eylül 2014; 22:25:31 >
  • Delirdin mi sen :D Sırf aileme yardımcı olim arabayı değiştirsinler diye 5S i aldırmamıştım . Baba ben iphone 5c istiom demiştim . Bunla 2 yıl gidicem artık sen bana ne dion. Bana sorsan şu an ne istion diye kesinlikle 5S . Sanırım bir sonraki telefonum Iphone 7 olur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • büyük ekran, büyük batarya ama fiyat çok. 64gb almalı 3bin bi telefona?
  • Babanın sözünü tut bu tarz şeyler için onu sıkıştırma.
    Şunuda unutma babalar her zaman evlatlarının mutluğunu ister sana idare etmesini bil dedi ise bunun sebepleri vardır örneğin bütçesi uygun değildir ama bunu sana söyleyemez yada bütçesi uygun olabilir ama sana hayatı öğretmek için her istediğine her an sahip olamazsın demek istemiş olabilir.
    Kendi çevremden bilirim arkadaşımın çocuğu ondan birşey istedi onu alacak bütçesi yoktu ve çocuğuna bir bahane üreterek gönderdi ama o halini hiç unutmam.
    Babanı böyle şeyler için sıkıştırma onun sıkıntısı varsa bile sana söyleyemez ama içine dert olur ailenide düşün biraz.
    5s in varmış zaten onunla idare et kötü cihaz değil.
    İleride çalışır kazanır kendi paranla istediğine sahip olursun.

• Aileni zora sokmaya, üzmeye hiçbir ürün değmez. Iphone 5S le yetinmesini bilmelisin.

• 26 mart 2014 te 17 yasindayken, 6 agustos 2014 te 19 yasinda olmana anlam veremedim. Soruna gelecek olursak, degmez.

• Zig Zag kullanıcısına yanıt
    Bir sonraki modeli beklesin. 5S'i 5i olup da kaçırdığı ne tür özellikler var ki insanların? Kullanım ömrü bitince yenisini alırsın. Yazılım desteği kesilince zaten sağlıklı kullanımı bitiyor demek oluyor, o zaman yenisini alırsın. Babası çok doğru demiş, muhtemelen daha aldığı telefonun taksidi bile bitmemiştir.

• Bu zamana kadar samsung galaxy young kullanmış adamım . Ve o telefonu aldığımda kimse benim kadar sevinmiş olamazdı. Yaklaşık 2 yıl kullandım . İlk alındığı gün gibiydi nasıl bakıyorsam ben telefonuma artık. Durumumuz vardı ama bizde bilinir yani 2000 tl hatta 3000 tl bir telefona. Üzerine para koyunca bir yıllık ev kirasını bile bulabilirsin . Tıp kazan benden istediğini dile dedi babam. Kazandım 5C istedim . 5s de isterdim ama yapmadım . Eğitimime daha çok para kalmasını istedim . 15 inde üniversiteye başlıyorum. Doktor maaşım bağlanınca o para benim zaten. Alamayacağım bir şey var mı? Ailemin gözünde mükemmel biri olarak kaldığım için benimle hep gurur duyacaklardır. Maddiyattan önemli şeyler bunlar işte. Ha 5C ha 6 plus ne değişti(Genel anlamda söylüyorum)

• quote:

Orijinalden alıntı: FenBilgini

Bu zamana kadar samsung galaxy young kullanmış adamım . Ve o telefonu aldığımda kimse benim kadar sevinmiş olamazdı. Yaklaşık 2 yıl kullandım . İlk alındığı gün gibiydi nasıl bakıyorsam ben telefonuma artık. Durumumuz vardı ama bizde bilinir yani 2000 tl hatta 3000 tl bir telefona. Üzerine para koyunca bir yıllık ev kirasını bile bulabilirsin . Tıp kazan benden istediğini dile dedi babam. Kazandım 5C istedim . 5s de isterdim ama yapmadım . Eğitimime daha çok para kalmasını istedim . 15 inde üniversiteye başlıyorum. Doktor maaşım bağlanınca o para benim zaten. Alamayacağım bir şey var mı? Ailemin gözünde mükemmel biri olarak kaldığım için benimle hep gurur duyacaklardır. Maddiyattan önemli şeyler bunlar işte. Ha 5C ha 6 plus ne değişti(Genel anlamda söylüyorum)

Çok doğru söylediniz, umarım kariyerinizi en iyi şekilde yönlendirip her zaman en iyilere laik olursunuz. Allah yolunuzu açık etsin.

• Aileni zorla, eğer almazlarsa babanın böbreeni sat. o 6+ alınacak...

Abi siz ne içiyosunuz ya
  • Ip6 yı al seneyede ıp6s istersin

• İdare edeceğiniz telefon 5S, 3310 değil. Bir daha düşünün derim. Boşuna sıkıntıya sokmayın kendinizi.

• Mutlaka hayatı daralt hepsine. Sonuçta İphone 6 plus bu. Diğer atarlı ergenlerin elinde olacak, sen sadece kafa uzatacaksın. Edinmelisin. Ben hemen alacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Giansello

quote:

Orijinalden alıntı: FenBilgini

Bu zamana kadar samsung galaxy young kullanmış adamım . Ve o telefonu aldığımda kimse benim kadar sevinmiş olamazdı. Yaklaşık 2 yıl kullandım . İlk alındığı gün gibiydi nasıl bakıyorsam ben telefonuma artık. Durumumuz vardı ama bizde bilinir yani 2000 tl hatta 3000 tl bir telefona. Üzerine para koyunca bir yıllık ev kirasını bile bulabilirsin . Tıp kazan benden istediğini dile dedi babam. Kazandım 5C istedim . 5s de isterdim ama yapmadım . Eğitimime daha çok para kalmasını istedim . 15 inde üniversiteye başlıyorum. Doktor maaşım bağlanınca o para benim zaten. Alamayacağım bir şey var mı? Ailemin gözünde mükemmel biri olarak kaldığım için benimle hep gurur duyacaklardır. Maddiyattan önemli şeyler bunlar işte. Ha 5C ha 6 plus ne değişti(Genel anlamda söylüyorum)

Çok doğru söylediniz, umarım kariyerinizi en iyi şekilde yönlendirip her zaman en iyilere laik olursunuz. Allah yolunuzu açık etsin.

Allah razı olsun. Hepimizin yolu açık olsun teşekkürler

• 5s var 6+ yı istiyorum , 7 yi verin bana semiallahu limen hamideh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CATBALCA -- 12 Eylül 2014; 22:47:46 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.