Şimdi Ara

Galaxy GTX 970 ilk testler !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
2.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Glaxy GTX 970 in resimleriyle beraber ilk skorları geldi. Sonuçlar beklediğimiz gibi DÜŞÜK İşlemci yüzünden puan düşük olabilir Graphic skoru görmek lazım

Ayrıca önceki çıkan sonuçlar sızan testlerin OC li alındığını da kanıtlamış oldu Ayrıca kartın 1050 mhz de bench alınması da önceki sızıntılarda ki skorları doğrular nitelikte

Edit: GTX 980 ve GTX 970 in 190 watt TDP nin üzerine çıkmayacağı söyleniyor

Unutmadan şunun da haberini vereyim NVIDIA GK110 lu GPU larını yani GTX 780 Ti ve GTX 780 ni Revize edip tekrar piyasaya sürebilir kod adı GK210

Galaxy GTX 970 ilk testler !!! Galaxy GTX 970 ilk testler !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbo-powwer -- 10 Eylül 2014; 20:31:20 >

• Karşılaştırma açısından ;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbo-powwer -- 10 Eylül 2014; 20:18:23 >
  • Unutmadan şunun da haberini vereyim NVIDIA GK110 lu GPU larını yani GTX 780 Ti ve GTX 780 ni Revize edip tekrar piyasaya sürebilir kod adı GK210

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbo-powwer -- 10 Eylül 2014; 20:12:54 >
  • Nvidia' nin her zamanki satış stratejisi bence bu eskiden 1 çift Gpu 2 tane de ust seviye kart çıkardı.Simdilerde ise birçok ust seviye kart çıkıyor ama düşük farklarla.9** serisinde 3-4 tane ust düzeyde kart gelicek gibi geliyor bana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turbo-powwer kullanıcısına yanıt
    1664 Cuda program hatası mı acaba ?
  • Niye bu kdr dusukki ya

• Şaka gibi...
  • Sanmıyorum ama i3 le yapılmış bir testte her şey mümkün
  • 970'in 1664, 980'in 1920 olabileceği daha önce de konuşuluyordu.
    Sürücüde de 1664 yazıyor.
  • berkanenes kullanıcısına yanıt
    c36ab7c4 kullanıcısına yanıt
    İşlemci yüzünden puan düşük olabilir Graphic skoru görmek lazım tabi ama dar boğaz olmadığı müddetçe GTX 780 e yaklaşır ancak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbo-powwer -- 10 Eylül 2014; 20:24:52 >
  • Esas ilginç olan TMU sayısı 138 ?
  • Testler biraz photoshop gibi duruyor, gtx 970 gibi bir kartı çıkmadan bulabilen birinin i3-4130 gibi bir cpu kullanmasıda tuhaf olmuş.
    Şu paylaşmış olduğun tablo (bayağıdır etrafta dönüyordu) doğru olacak gibi.Çünkü; bu haliyle GTX 970, 780' i geçemez, hatta OC' suz haline zar zor yaklaşır (görüldüğü gibi).

GTX 980' de GTX 780' nin biraz üzerinde GTX 780Ti' ın altında ara bir konumda olur. Daha sonradan her zaman ki taktik devreye girer GTX 980Ti gelir hepsini süpürür.

Ama birde sıcaklık konusunu da özellikle paylaşmışlar gibi. Yük altından çıktıktan hemen sonra gösterildiyse 56 derece iyi bir değer.
  • İşin en garip kısmı i3 4130 gibi bir işlemciyle test yapılması. 3d marklarda genellikle sorun olmaz ama GPU usage a etki etmiş olabilir. Bu da skorları düşürmüş olabilir Benim düşüncem bu kadar düşük olmayacağıydı fakat burada fiyat çok çok önemli

Sıcaklık meselesinde ise site çince olduğu için bişey anlamak zor anca translate ile , o yüzden sıcaklıklar hakkında bir şey yazmadım

Tabii bunlar gerçeği de yansıtmayabilir.Zaten test tarihinde bir saçmalık mevcut 2014/1/17 denmiş (bilgisayar hatası mı bilemem).

Ama 1664 cuda gelirse bu kart, performansı düşük olacaktır.
  • Ona bende takıldım ama yeni format yemiş bir pc de alınmış olabilir dedim. Skoru 4500-4600 gibi bekliyorken bu çok düşük oldu

Edit: Galaxy yazmıyor dikkat ederseniz Galax yazıyor troll olmasınlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbo-powwer -- 10 Eylül 2014; 20:45:12 >
  • çıkınca kesin alacağım dediğim karttı ama puanı beni hayal kırıklığına uğrattı
  • Sırf mavi pcb'si yüzünden almam Gerçi siyahını da çıkarırlar ama
  • Gtx 760 670 misali. 970 780den daha az performanslı olacağı kesindi.. Normal sonuçlarda 4200 ü zorlar bana göre. 3900 tamamen saçmalık.
    Ohoo 780 e yaklasir mi

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.