Şimdi Ara

Superonline 50Mbit bağlantıya 12 ay ücretsiz Turkcell TV+ - Bayi tuzağı/kazığı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selam,

    Yaklaşık 2 senedir 50 mbit Superonline fiber kullanıyorum, bugün bir bayi aradı, adımı soyadımı kullandığım paketi vs. biliyor, bana 50 mbit bağlantı kullandığım için 12 ay boyunca bedava Turkcell TV+ hakkım olduğunu söyledi. Arkadaşlar kurulum için sizi arayıp randevu alacaklar dedi... Herhangi bir taahüt, vs. var mı diye sordum, yok dediler, ben de iyi tamam dedim. Artık kazık yemeye o kadar alışmışız ki valla korktum, direk sormak istedim.. Böyle bir kampanya için aranan var mı? Digiturk'te ulusal kanallar + belgesel ve spor paketine 20 TL ödüyorum... güya bu kampanya dahilinde ücretsiz HD kanallar falan da varmış. Bilgisi olan var mı?



  • Muhtemelen ilk ay bedava sonraki aylar paralı türünden bir kampanyaya sizi sokmaya uğraşıyor , bayilerin yeni abone kazanmak için yaptıkları dolandırıclık boyutlarınıda geçti artık , dikkatli olun .Hiç bulaşmayın ,illa emin olmak istioyrsanız superonline'ın kampanyalarına bakın orda ne olduğu görülür.

    Evet süpronline sayfasına baktım 25 MB 24 ay taahhütlü bir kampanya görünüyor , kabaca hızınızı düşürecek ve 24 ay taahhüte imza attırıp prim alacak çakal.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TakeoSan -- 10 Eylül 2014; 8:40:17 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.