Şimdi Ara

iPhone 6 5.5' Kılıfları Spigen Resmi Sitesinde Yerini Aldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.spigen.com/brands/apple/iphone/iphone-6/iphone-6-5-5.html

Sanırım artık 5.5' modeli kesinleşmiştir. Hayırlı uğurlu olsun. Umarım ikisini de 9 Eylül'de tanıtırlar ve aynı anda satışa çıkar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Doğa bilimleri bardağının ilk yudumu sizi bir ateiste döndürecektir, fakat bardağın altında Tanrı sizi bekliyor olacaktır.
    W.Heisenberg

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium, wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber
    binden wieder, was die Mode streng geteilt, alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

European Movement ★ Mouvement Européen
  • Apple kendiyle inanılmaz şekilde çelişiyor.

• 4.7 inç Apple için büyük ekranlara güzel bir başlangıç olacaktır, ama hem 4.7 hemde 5.5'i aynı anda tanıtmasını doğru bulmuyorum. Ki Apple'ın geçmişi ve vizyonuda gözönüne alınırsa, zannetmiyorum. Umarım saçma bir sürprizle karşılaşmayız. Bunun yerine iWatch'a yoğunlaşılsa daha iyi olacağını düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster
  • hayda.

şimdi bu da tanıtılcak anlamına mı geliyor bu

İstanbul Üniversitesi 2011
  • 4" gayet yeterli bence
  • 4.7 bile telefon için büyük geliyor bana. Apple'ın üretecek yeni ve ilginç bir fikri olmadığı için kolay olan yolu seçmesi normal. O da ekranın büyümesi. Apple bu sene satışlardan çok memnun olacaktır ama bundan sonraki senelerde düşüşe geçebilir..

iPhone 16 Pro-Macbook Air M3-Apple Watch Series 7 45mm-iPad Mini 6-Airpods Pro 2-PS5-LG 48C1-Samsung Odyssey G7 27"-Asus Rog Crosshair VI Hero-AMD Ryzen 5800X-Sapphire Pure 9070 XT-Corsair 465X RGB(6XLL120 Fan)-Adata XPG D80 3200 8GB*2-Samsung 970 Evo Plus 2TB-Sennheiser GSP 601+Sennheiser GSX 300-Corsair Virtuoso Wireless
  • Harbiden ya sanki Apple tek model 5.5' çıkarmış, kafanıza silah dayayıp bunu alacaksınız diyor Adamlar 4.7'nin yanına 5.5' koymuş işte ne güzel istediğinizi seçin. Büyük telefon sevenler için 10 numara olmuş. Geçen konuya da yazdım böylece Note serisi kullanıcıları ve büyük telefon sevenler için müthiş bir hamle. Bir de kalem olsaymış acayip olurmuş Ha tasarımı bilinmiyor daha tasarımı kötü çıkarsa bilemem satışları nasıl etkilenir. Ama 5.5'in iPhone satışlarını azaltacağını sanmam aksina artırır. Büyük telefon sevrn kullanıcıları da etkiler.

• spigen kılıf yaptıysa o telefon çıkar buraya yazdım alıntı yaparsınız düşünsenize dünyanın önde gelen firmasından kılıf alıyorsun fakat ona uygun telefon çıkmıyor imkansız diyorum 5.5 çıkacak çıkmasıda gayet güzel. 5.5 5.7 iyidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 8 Eylül 2014; 3:38:39 >

Asus TUF Gaming A620M-PLUS Wi-Fi AMD Ryzen 5 7600 ASUS Dual RTX™ 4060 OC Edition 8GB
    Msi Mag M100R Case Kingston Fury Beast RGB EXPO 32GB 5600MT/s CL36 DDR5 Dell 23.8" G2422HS IPS 165Hz
    MSI MAG A550BN 550W 80+ Bronze Logitech G733 Wireless Headset
    Kingston NV2 SNV2S/1000G PCI-Express 4.0 Asus Rog Strix RX Optic Red Switch Logitech Mouse G305+G300S+G102

• quote:

Orijinalden alıntı: Verre

Asla hiç bir şey kesinleşmiş değildir.5.5 inçi çıkaracak kadar salak olduğunu düşünmüyorum Apple'ın.

Bende senin böyle bir yorum atacak kadar olduğunu düşünmüyordum.Artık yeni moda phablet 5-6 inç arası Apple'da gayet mantıklı olarak bu boşluğuda doldurmak istemiş.Tek sıkıntı eğer sızdırılan görsellerdeki gibi çıkarsa büyüyen ekran boyutuyla tipsiz bir hale gelecek.

Orijinalden alıntı: LawLess437

quote:

Orijinalden alıntı: Verre

Asla hiç bir şey kesinleşmiş değildir.5.5 inçi çıkaracak kadar salak olduğunu düşünmüyorum Apple'ın.

Bende senin böyle bir yorum atacak kadar olduğunu düşünmüyordum.Artık yeni moda phablet 5-6 inç arası Apple'da gayet mantıklı olarak bu boşluğuda doldurmak istemiş.Tek sıkıntı eğer sızdırılan görsellerdeki gibi çıkarsa büyüyen ekran boyutuyla tipsiz bir hale gelecek.

Apple o zaman zamanında stylus koysaymış,IR koysaymış...

Apple böyle aptal geçici heveslere gitmemeli.Telefon mu tablet mi belli değil bu ucubik şeylerin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Doğa bilimleri bardağının ilk yudumu sizi bir ateiste döndürecektir, fakat bardağın altında Tanrı sizi bekliyor olacaktır.
    W.Heisenberg

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium, wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber
    binden wieder, was die Mode streng geteilt, alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

European Movement ★ Mouvement Européen

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.