Bildirim
Ascension (Miniseries 2014-)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hayırlı olsun diyelim önden
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Bf1 - Bf V Kodamanlar Topluluğu
Psn LuffyBey Psn SerhatKilic_Xbox Live SerhatKilic
████████████████████████████████████████████ -
Tutmaz gibime geliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Rui Costa and Dennis Bergkamp # 10 -
Bilim kurgu ise izlenir, yeter ki Doctor Who gibi saçma bir şey olmasın. _____________________________ There are some four million different kinds of animals and plants in the world. Four million different solutions to the problems of staying alive. -
quote:
Orijinalden alıntı: S. Hawking
Bilim kurgu ise izlenir, yeter ki Doctor Who gibi saçma bir şey olmasın.
Doctor Who saçma değildir ama aşırı itici ve gereksiz bölümleri olduğu doğrudur. Ama şu da var ki bazı bölümleri en sağlam bilim kurgu dizi/filmlerine taş çıkarır. Harika bölümleri olduğu kadar berbat bölümleri de olan, kendi evreninde değerlendirilmesi gereken bir dizi DW :)
Bu diziye gelince, merak ettim işin doğrusu, mini dizileri hep sevmişimdir._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: PHI
quote:
Orijinalden alıntı: S. Hawking
Bilim kurgu ise izlenir, yeter ki Doctor Who gibi saçma bir şey olmasın.
Doctor Who saçma değildir ama aşırı itici ve gereksiz bölümleri olduğu doğrudur. Ama şu da var ki bazı bölümleri en sağlam bilim kurgu dizi/filmlerine taş çıkarır. Harika bölümleri olduğu kadar berbat bölümleri de olan, kendi evreninde değerlendirilmesi gereken bir dizi DW :)
Bu diziye gelince, merak ettim işin doğrusu, mini dizileri hep sevmişimdir.
+11111
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Dizi başladı beyler, ilk üç bölüm çıkmış bulunmakta.
_____________________________ İnandılar, dövüştüler, öldüler. Bıraktıkları emanetin bekçisiyiz. -
quote:
Orijinalden alıntı: R.Rondo9
Dizi başladı beyler, ilk üç bölüm çıkmış bulunmakta.
kalan 3 bölüm ne zaman gelir?_____________________________ -
Syfy
_____________________________ Forumun yazılım altyapısı o kadar mükemmel ki imzanın bile tamamı çıkmıyorArrested Development-Band of Brothers-Boardwalk Empire-Black Books-Breaking Bad-Brooklyn Nine-Nine-Chuck-Da Vinci's Demons-Dexter-Eastbound -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Jakoß
dizi güzel
Yorumunuza bakarak başlıyorum hocam
.._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Jakoß
dizi güzel
Yorumunuza bakarak başlıyorum hocam
.._____________________________ -
Dizi Final mi yaptı? _____________________________ -
Altı değil üç bölümden oluşuyor. Şu an hepsi çıkmış durumda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WISDOM -- 20 Aralık 2014; 14:55:19 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: WISDOM
Hocam, her yerde 6 yazıyor.
http://www.imdb.com/title/tt3696720/episodes?season=1&ref_=tt_eps_sn_1
http://en.wikipedia.org/wiki/Ascension_%28TV_series%29
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MantarTheGreat -- 20 Aralık 2014; 15:47:34 >_____________________________ İnandılar, dövüştüler, öldüler. Bıraktıkları emanetin bekçisiyiz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: R.Rondo9
quote:
Orijinalden alıntı: WISDOM
Hocam, her yerde 6 yazıyor.
http://www.imdb.com/title/tt3696720/episodes?season=1&ref_=tt_eps_sn_1
http://en.wikipedia.org/wiki/Ascension_%28TV_series%29
kendi sitelerinden baktım ben de
http://www.syfy.com/now/ascension
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Available episodes yazıyor orada, sanırım sadece çıkmış bölümleri girmişler. Episodecalendarda da 6 bölüm gözüküyor. İzlemedim daha gerçi, izleyince anlaşılır. _____________________________ İnandılar, dövüştüler, öldüler. Bıraktıkları emanetin bekçisiyiz. -
sonu bombok. hiç birşey anlamadım. bitmemiş gibiydi. 3 bölüm daha gelecekse o zaman oturur işte. _____________________________ ... -
Ben beğendim diziyi. İlk bölümde zaten ters köşe yapıyor. Zorlasak birkaç mantık hatası çıkar ama kendisini seyrettiriyor. 3. bölümde sağlam yerde bitti.
_____________________________ İnandılar, dövüştüler, öldüler. Bıraktıkları emanetin bekçisiyiz. -
Dizinin devamı 2. sezonu çekilecek mi? Mesele bu.
Biraz araştırdım malesef devamı olmayacakmış, yazık oldu bu kadar güzel bir diziye.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ONURTO -- 28 Aralık 2014; 18:51:17 >_____________________________
Benzer içerikler
- miami vice 1.sezon 1.bölüm izle
- westworld hangi platformda
- spartacus kaç sezon
- game of thrones sansürlü versiyon
- melek isimleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
Hızlı