Şimdi Ara

Tecrübeli Oyuncularımız Var Ve Klanımıza Tecrübeli Oyuncular Arıyoruz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Klanımız : 50 Galibiyetli Aktif Oyunculara Sahip Yaş Ort. Yüksek GAZELLER KLANI
    Öncelikle klan savaşlarındaki sistemimiz (Bu resim klanın whatsapp grubuna atılır):

Herkesin rakibi gücüne göre savaş eşleşmeleri sorumluları tarafından belirlenir.ilk savaşlar sonunda 3 yıldız alınamamış köy var ise 2.savaşlar 1 ya da 2 yıldız alınmış köyleri 3 yıldız yapmak amacıyla yapılır.Eğer savaş garanti kazanılmışsa geri kalanlar ganimete yollanılır.

Klanımızın Aktiflik Durumu:

Kriterler :

-Her gün klan savaşımız oluyor.2 savaşını da yapabilecek, (Herkesin rakibini savaş sorumlusu kişi belirliyor)
    -Savaş sorumlusunun verdiği rakiplere uyacak,kafasına göre saldırı yapmayacak,
    -Savaştığı asker DOMUZ BİNİCİ ise en 2 seviye,DEV ise en az 5 seviye, BALON ise en az 5 seviye, EJDER ise en az 3 seviye olmalı,
    -Klan savaşlarında tecrübeli,nasıl savaşması gerektiğini bilen,
    -Köy binasını her şeyini fullemeden yükseltmeyen,duvarlara önem veren;
    -(YENİ KRİTER) köy binası en az 8 seviye olması şartı diye bir şart koyduk arkadaşlar çünkü klanda fazla kişi olduk artık alımlarda daha seçici olalım dedik.en az 8 köy binası harici alım yoktur.

Bu kriterlere uyan kişileri klanımıza bekliyoruz.Klanımız aşırı tecrübeli kişiler barındırıyor.Savaşmayı bilmeyenlere oyunu öğretiyoruz köy planını nasıl ayarlamaları gerektiğini (Clan war,hybird,farmer v.s) öğretiyoruz.İstekler hiç boş kalmıyor.Hatta klan içinde istekleri kim daha önce dolduracak diye rekabet yapılıyor,birbirleriyle bağışta yarışan kişilerimiz mevcut klanda.Mesela benim bağışlarımın resmi:

not:istekler genelde savas icin ise ejder balon oluyor savunma icin ise okçu dalkavuk büyücü ejder pekka elinde olan atıyor ama asla saldırı ya da savunma istendiği zaman alakasız askerler atılmaz.

Kısacası tecrübeli kişileri aramıza bekliyoruz.Artık milleti eğitmekten yorulduk direk eğitilmiş,hamlaşmış kişileri bekliyoruz.

Edit:1 yeni kriter eklendi.
    Edit 2: eklemeler yapıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FacundoFerreyra -- 21 Ekim 2014; 0:24:55 >

• 24 kişiyiz 25 olup savaş başlatalım diyoruz kriterlere uyan arkadaşlar güncel.
  • Hocam level aralığı var mı ve klanda sohbet muhabbet nasıl?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam varsa yeriniz gelebilirim. Duvarlarımı 7. Seviyeye cıkartıyorum bütün donanımları son seviye yapıp köy binasını 8 e bastım 2 gün sonra biticek tadilat yeniden donanıma başlicam
  • 73 levelim savaşları 3 seviye ejder ve ofkeyle yapıyorum kendi çapımdaki rakiplere.Klanınızın adı nedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chrizs07

73 levelim savaşları 3 seviye ejder ve ofkeyle yapıyorum kendi çapımdaki rakiplere.Klanınızın adı nedir.

25 Galibiyetli Aktif Oyunculara Sahip Yaş Ort +30 Gazeller Klanı

önemli olan yukaridaki kriterle uymaniz. eger uyuyorsaniz gelebilirsiniz ozel mesaj yoluyla bana ulasip.

• quote:

Orijinalden alıntı: BoomShy

Hocam level aralığı var mı ve klanda sohbet muhabbet nasıl?

level onemli degil bence askerlerin levelleri onemli o yuzden yok diyebiliriz. klanda muhabbet ise her klanda olmasi gerektigi kadar var tabiki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Genel olarak oyuncu arıyoruz.
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • guncel arkadaslar son 1 kisi daha alim yapip uzun sure kemik kadroyla devam edecegiz

• 66 levelim savunmalarim ve duvarlarim th7 ye göre tamamen max seviyede. th8e dün geçtim savunmamda duvari en on planda tutarim.

daha once bir cok klanda aylarca bulundum. sadece klan savasina onem veren ve seviyeli bol sohbetli klanlarda bulunuyorum.

klaninizin galibiyeti gayet iyi. eger savaslarda profesyonel devam ediyorsaniz kalici girmek isterim.

ancak isi goruldukten sonra klandan uye atan bir klansa baştan soyleyin hiç girmeyeyim boşuna. çünkü böyle sorumsuz klanlarla daha önce karşı karşıya geldim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tsukinome

66 levelim savunmalarim ve duvarlarim th7 ye göre tamamen max seviyede. th8e dün geçtim savunmamda duvari en on planda tutarim.

daha once bir cok klanda aylarca bulundum. sadece klan savasina onem veren ve seviyeli bol sohbetli klanlarda bulunuyorum.

klaninizin galibiyeti gayet iyi. eger savaslarda profesyonel devam ediyorsaniz kalici girmek isterim.

ancak isi goruldukten sonra klandan uye atan bir klansa baştan soyleyin hiç girmeyeyim boşuna. çünkü böyle sorumsuz klanlarla daha önce karşı karşıya geldim.

saygisizlik harici atilma asla yoktur hocam. zaten klan sahipleri 30 yaslarinda isinde gucunde insanlar. oyle yanlis bulunmaz gazeller klaninda. gelecekseniz ozel mesaj ile kupayi kaca dusurecegimi soylemeniz yeterli

• problem yok o zaman.

kupayi burdan yazmamda sakinca var mi ?
  • sakinca yok kaca dusureyim

• 1476 suan ki kupam
  • dusuruldu almoras veya donanimhaber diye istek atmaniz yeterli

• İlk mesaja yeni kriter eklendi.Günceldir arkadaşlar.
  • Sizin klandaki 105 level arkadaş taş alıyor mu? Alıyorsa nereden alıyor, oyun içi mi yoksa aracılardan mı? Bende ucuza taş arıyorum da o yüzden sordum. :)
  • rds kullanıcısına yanıt
    sordum, hiç taş almamış malesef

• Onun işi de zor o zaman, iyi sabır gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rds

Sizin klandaki 105 level arkadaş taş alıyor mu? Alıyorsa nereden alıyor, oyun içi mi yoksa aracılardan mı? Bende ucuza taş arıyorum da o yüzden sordum. :)

Ucuza taş nedir yahu freemyapps var benim bildiğim onun dışında başka yöntem yoktur.
  • Günceldir,yeni eklemeler yapıldı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.