Şimdi Ara

bi kız var ama..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estehar -- 5 Nisan 2022; 16:32:19 >



  • quote:

    Orijinalden alıntı: estehar

    öncelikle merhaba herkese. bi derdim var paylaşayım dedim. dinlemek isteyen okusun istemeyen hiç bakmasın.

    ben uzun bi süredir yani son çıktığımın üstünden seneler geçtiğinden beridir bir kızla çıkmadım. gereksiz yere dert sahibi olunduğunu gördüm. o yüzden azcık akıllı mantıklı olanlarıyla samimi arkadaşlıklar kurdum. onun dışında o güzelliklerin altında yatan salaklıklardan dolayı genelde aşık olamadım ya da bilmiyorum.. ama geçen olan olay beni benden aldı. aslında hiçbir şey olmadı. ailecek yemeğe gitmiştik sadece. masum bir yemek. bilemezdim çıkışta beni benden alacağını yemeğin. ben ellerimi yıkamaya geçtiğimde gördüm onu. o saf ve duru güzelliği, mükemmeliyeti. ve bir yerlerden anımsıyordum. evet bu oydu. seneler önce okul zamanlarında alt dönemimizdeydi. fakat isim olarak hiç öğrenmemiştim sadece simaen tanıyordum. bunlar da ailecek yemeğe gelmişlerdi. ve arabalarına gidiyorlardı. salak kafam keşke en azından isim sorsaydım. ama ailenin erkekleri de yanındaydı bildiğin ailecek gelmişler. uzaktan göz göze geldik sadece. bana bakınca gözlerimi kaçırdım ve araba hareket etmeye başladı. uzaklaştılar. sadece kısa bir süre belki aynı ortamda olduk belki ben onu gördüm sadece o kadar sürelik. fakat o günden beri içimde bi kor bi alev. ben böyle olmadım abi. ve şimdi sadece simaen tanıyorum kızı. başka hiçbir şey bilmiyorum hakkında. şimdi sonuca gelelim.

    iki seçenek var. birincisi kaderin onu karşıma çıkarmasını beklemek. seneler alabilir..
    ikincisi ise aile minibüsüyle gelmişler. minibüsün plakasını hafızama attım. bilmiyorum nasıl yapılıyor ama bi plaka sorgulamasıyla araç sahibinin soyadını öğrenip ortak arkadaşlardan sosyal medyada araştırmayı düşünüyorum soyadından. ve de kendime söz verdim ben bu kızı bulursam yürüyeceğim. Allah'ım niyetimi sen biliyosun bi kapı aç.

    Dostum plaka sorgusuyla sadece kaza kaydı ve muayene tarihini öğrenebilirsin diye biliyorum




  • abi bizimkisi bi umut. tek ipucum o plaka. cok pismanim o an konusmadigima. belki de evlenicez bu kizla belki cikicaz sadece belki de hicbir sey olmayacak. hala ihtimallerin hayalini kurmamin tek dayanagi o plaka.. bilmiyorum, kimin adina kayitli oldugunu falan bulabilen varsa belki veya bi tavsiyesi olan... bi el atin su kardesinize

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben işin sonuç kısmına bakıcam plaka almakla iyi yapmışsın, emniyet trafik şubeden bir tanıdık dost bulmaya çalış niyetini anlat sana adresini versin, plakadan kişinin tüm bilgileri çıkıyor. Adalet Bakanlığında çalışıyorum oradan biliyorum bir kaç kez lazım olduğunda Trafik Şubeden halletmiştim işimi.
  • estehar E kullanıcısına yanıt
    https://www.turkiye.gov.tr/arac-sorgulama

    E-devlet şifreniz var ise sorgulatabilirsiniz
  • Hadi hayırlısı.
  • radamelfalcao R kullanıcısına yanıt
    Orada araç sahibine ait bilgiler yer almaz.Aracın kime ait olduğunu ya sigortacı biri ya da polisten alabilirsiniz.

    Ya da vergi dairesinde tanıdık vs. varsa o halledebilir.

    Hatta vergi dairesindeki ikametgah adresine kadar bulabilir.
  • Madem alt dönemden,sorsana kız arkadaşlarına okuldan.Onlar bilir.
  • Aşk'ın için savaş hocam ;) Takipteyim.
  • öyle yapacağına faceden falan okulunda olan başka kişilerle konuş.kızı tarif et.belki 3-4 kere yanlış kızı anlamış olabilirler ama sonunda bulursun o kızı.
  • Sana tavsiyem takıntı yapmamaya çalış çok etkilenmişsin belli ama saplantı olucak belliki hayallere devam edersen.2 Seçenek var demişsin kader bizi karşılaştırır falan bu seçenegi sil malesef filmlerde olan şeyler bunlar.Madem alt sınıflardan yukarıda arkadaşında dediği gibi feysten bak eskiden o okulda okumuşlara sınıfını vs biliyorsan işin daha kolay olur ama baktın bulamıyorsun hastalık derecesine getirme benzer olayları yaşamış birisi olarak tek tavsiyem budur.Umarım mutlu olursun.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • up

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.