Şimdi Ara

## WoW - Eşya ve Karakter Pazarı [ANA KONU] ## (82. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.215
Cevap
77
Favori
594.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • karazhanda 80 orc male dk karakterimi satıyorum.Karakter armory si şudur; , isteyenler burdan bakabilir.Karakterde 1.6k gold %60 lık ucan mount vardır.cd key ve gizli soru verilecektir, fiyat 250 ytl dir
  • Wildhammer EU Ally gold

1k = 40 tl
    5k = 175 tl
    10k = 300 tl

detay icin PM
  • burning steppes horde satılık gold

1k = 30 tl
    5k = 125 tl
    10k = 250 tl

detay için PM
  • quote:

Orjinalden alıntı: Attalian

quote:

quote:

Merhabalar.
    Oyunu bırakmak istediğim için hesabımı satmak istiyorum.
    Karakterler Frostmane-EU'dadır.
    Frostmane'deki karakterlerimde toplamda yaklaşık 4,5k altın bulunmaktadır.
    WoW, TBC ve WotLK kutuları mevcuttur.
    Bir çok karakterim olduğu ve karakterlerime çok emek harcadığım için tüm özelliklerini yazmam mümkün değil kısa kısa bahsedeceğim.
    Karakterlerin armory sayfasına isimlerine tıklayarak ulaşabilirsiniz.

->Ana karakterim lvl 80 Night elf Hunter Tirionen %280 lik nether drake i bulunmaktadır, ayrıca cold weather flying train'i vardır.

->Lvl 80 Human Priest Chantress %60 lık kuşu bulunmakta ve cold weather train bilmekte ve inner buff ile 1800 spell power'ı vardır..

->Diğer tüm lvl 70+ karakterlerimde %60 lık kuş mevcut ancak cold weather trainleri bulunmamakta zaten henüz lvlleri de yetmiyor.

->lvl 76 Gnome Rogue Bücürük Black war bear mountu bulunmakta.

->lvl 72 Dwarf Warrior Kabasakal
    ->lvl 70 Gnome Warlock Salisa
    ->Ayrıca lvl 65 Death Knight, lvl 58 Shaman, lvl 42 Paladin
    ->Ve üzerinde lvl 29 da bulunabilecek en iyi eşyalar olan lvl 29 twink Warrior'ım vardır.Barthal

İlgilenen arkadaşlar slpshadow@hotmail.com msn adresimden bana ulaşabilirler.

23 Şubata kadar geçerli GameCard yüklüdür!
    Son fiyat 450 YTL!!

Son fiyat 390 YTL!!!

Günceldir
  • Grim batol horde 14 k gold satılıktır.

Normalde 1k yı 25 ytl olarak dusunuyordum ama 14 k nın hepsini alanlara bi guzellik yapıp 250 ytl den vericem yani 4 k hediye yada 100 ytl indirim yada 1k sı ~18ytl ye geldi gibi dusunebilirler.İstanbul dısına parayı almadan veremeyecegim icin(sizin acınızdan guven sorunu olabilir) istanbul ici yuzyuze olmasını istiyorum yada istanbulda bi tanıdıgınız(siz ona parayı yollarsınız) vasıtasıyla da halledebiliriz ben parayı alırken aynı zamanda herhangi biryerden trade i gerceklestirebiliriz...
  • Evt arkadaşlar aslıdna size garip gele bilir ama unv. başlamam ile wowu bırakma kararı aldım.Oyunu yeterince oynayamıyorum ve öglece duruyor boş boş .Aslına unv. başladıgımda daha cok wow oynayacagımı düsünüyordum fakat işte başka seyelr ile ugrasıyorum.
    Neyse netice olarak satılık bir accm var.İçinde woltk e kadar yükseltilmiştir ,
    lwl 80 druid > sporegar serverinde > night elf > ii bir guilde yer almaktadır.Nick canew ilgilenenler armory den bakarlar.
    Lwl 70 mage > shattar serverinde > undead
    lwl 50 > paladin > sylvanas serverinde > dranei
    birde karışık karakterler var lwl 40 priest lwl 30 rogue gibi.

fiyat olarak 175-150 arası bir şey düşünüyorum ve alacak olan arkadaşların ankara ile bir bağlantısı olursa daha ii olur.

Not : fiyata cd kutuları dail değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raistlin2212 -- 8 Ocak 2009; 14:03:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: dark_deeply

quote:

Orjinalden alıntı: dark_deeply

oyunu bırakacağım bu yüzden ACCOUNTU satmaya karar verdim

LWL 80 prot WARRİOR 5K GOLD + 2 K GOLDA YAKIN mat BULUNUYOR
    dps gearı mevcuttur şu anki gear la bütün 10 man lara MT lik yapabilir
    JC 450 MİNİNG 450
    ACCOUNTUN içinde 71 lwl balance druid (1000 spell damage %20 crit) 450 skin+387 lw bulunuyor
    61 deathknight bulunuyor

warrior link
    druid link
    bilgi + satış için tel: 0537 617 22 23

320 ytl up

upup gold ayrıyetten satılır
  • 2 tane hesabım oldugu için eski hesabımı satıorum
    içinde 2 tane lvl70 karakter var.her iki karakter de EU PVP burning blade serverında

LVl70 ud mage

gearın önemi yok ama full epic gear var lvl80 e hızlı kasabilirsiniz.
    meslek olarak 375 enginering ve mining mevcut

280 lik epic mount, nether drake, epic engering mount, war talbuk vardır

LVL70 tauren shaman

üstünde birkacı pvp seti olarak resto gear var

bu charda da 280 lik ucan mount ve brewfest ten gelen ram bulunmakta
    meslekler 375 alchemy ve herbalism

2 charda para kasma makinesi gibidir meslekleri sayesinde

hesap suan frozen durumda ama ciddi alıcı cıkarsa woltk trial olarak actırıp ss armory vs. koyabilirim

fiyat olarak sadece 120 TL istiorum.bu fırsat kacmaz=)

gizli soru, wow ve tbc kutuları beraberinde verilecektir.istanbul içi elden satıs yapılabilinilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celades -- 8 Ocak 2009; 21:03:49 >
  • Slmlar arkadaslar artık wowkolik oldum derslerime acayip etki etti onun için satmak istiyorum.80 lik warriorum var çok ii bi guilddeyim aram çok iidir hem server da tanınırım hemde guildde guildin ismi kürek.
    meslek konusunda minng im 450/450 dir.
    woltk paketim özel olandandır onu da vericem.

bu msn adresinden direk bana ulasabilirsiziniz GLADİATOR_TR_@hotmail.com

1k = 30 tl
    5k = 125 tl
    10k = 250 tl

detay için PM

ankara olursa daha kolay olur.. veya ankara uzantısı..
  • Arkadaşlar ALINIK account arıyorum. BC yada WTOLK farketmez. Twisting Nether da Horde Aerie Peak da Ally olan accler tercihimdir. Varsa elinizde bu özelliklerde acc konuşalım PvP serverda Horde yada normal serverda Ally de olabilir fakat o durumda migrate ücreti filan giriyor araya o yüzden yukarıdaki durum tercihimdir.
  • Horde 70+ druid karakteri olan account aranmaktadır.
    Gear/rep/gold önemli değildir.
    Migration için müsait ve sicili temiz olmalıdır.
    PM ile tekliflerinizi bildirmenizi rica ederim.
  • Evt arkadaşlar aslıdna size garip gele bilir ama unv. başlamam ile wowu bırakma kararı aldım.Oyunu yeterince oynayamıyorum ve öglece duruyor boş boş .Aslına unv. başladıgımda daha cok wow oynayacagımı düsünüyordum fakat işte başka seyelr ile ugrasıyorum.
    Neyse netice olarak satılık bir accm var.İçinde woltk e kadar yükseltilmiştir ,
    lwl 80 druid > sporegar serverinde > night elf > ii bir guilde yer almaktadır.Nick canew ilgilenenler armory den bakarlar.
    Lwl 70 mage > shattar serverinde > undead
    lwl 50 > paladin > sylvanas serverinde > dranei
    birde karışık karakterler var lwl 40 priest lwl 30 rogue gibi.

fiyat olarak 175-150 arası bir şey düşünüyorum ve alacak olan arkadaşların ankara ile bir bağlantısı olursa daha ii olur.

Not : fiyata cd kutuları dail değildir(bunun nedenide kutuların görünümünü sevmemdir :).fakat cd keyler ve ilk paketdeki kullanım klavuzunu falan veririm ki cd key zaten bunun üzerinde yazıyor.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raistlin2212 -- 9 Ocak 2009; 2:38:37 >
  • SATILDI 14.1.2008
    edit3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exodusium -- 14 Ocak 2009; 9:55:04 >
  • Slmlar arkadaslar artık wowkolik oldum derslerime acayip etki etti onun için satmak istiyorum.80 lik warriorum var çok ii bi guilddeyim aram çok iidir hem server da tanınırım hemde guildde guildin ismi kürek.
    meslek konusunda minng im 450/450 dir.
    woltk paketim özel olandandır onu da vericem. herşey içinde ...

bu msn adresinden direk bana ulasabilirsiziniz GLADIATOR_TR_@hotmail.com

Orjinalden alıntı: KaRa_EaGLe

80 level blood elf DK karakterim var full epic ve 25 man naxx dropları mevcut.. Ally bir karkaterle takas etmek istiyorum ilgilenen varsa özel msj atsın karkaterin bilgilerini sadece özelden gönderebilirim...

up up yokmu arkadaslar karakterine güvenen horde DK isteyen?
    meslek konusunda minng im 450/450 dir. onun dısında jc ım.
    woltk paketim özel olandandır . herşey içinde ...

bu msn adresinden direk bana ulasabilirsiziniz phenoom@hotmail.com

1k = 30 tl
    5k = 125 tl
    10k = 250 tl

detay için PM

ankara olursa daha kolay olur.. veya ankara uzantısı..
  • CHROMAGGUS HORDE SATILIK GOLD

Arkadaşlar Oyunu yaklaşık 4 senedir oynamaktayım. Paraya gerçekten ihtiyacım olduğu için böyle bisey yapma ihtiyacı duydum.
    Accountumda şu anda 10kGold bulunmakta fakat isteğe göre daha çok mikratlarıda kolaylıkla halledebilirim.

1.000 gold: 40 YTL
    5 k ve üzeri Gold alımlarında fiyat konusunda anlaşılır.

Gold teslimatları banka hesabıma para aktarıldıktan hemen sonra yada ankara&istanbul yüzyüze olarak yapılabilir.

Oyun içinden mail yoluyla gold teslimatı yapmayacağım güvenilir olmasını istediğimden ek olarak;

İletişim için:

Oyun içinden : Portakal - Jessejamés

MSN adresim : emre_karasu@hotmail.com

http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Chromaggus&n=Portakal
  • Arkadaşlar 70lvl ve civarı bir mage aranıyor Horde olması ve Karazhan serverında olması lazım.

samed__usta@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anjeliqué -- 11 Ocak 2009; 15:38:50 >
  • 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.