MYTR Yedekleme Sistemi 2.61, bu güne kadar yaşamış olduğunuz veri kayıplarından sizi kurtarmak için hazırlanmış, yüksek performanslı ve kullanışlı bir üründür. MYTR Yedekleme Sistemi 2.61, USB Bellek üzerinde çalışan, kurulum gerektirmeyen ve USB port’u olan her türlü bilgisayarda güvenli olarak kullanılabilen bir yedekleme çözümüdür. Bilgisayara kurulması gerekmediğinden, bilgisayarda arıza olduğunda veya sistem yeniden yüklendiğinde ekstra hiçbir işlem yapmaksızın tüm yedekler birkaç saniyede geri yüklenebilmektedir. MYTR Yedekleme Sistemi 2.61, başka hiçbir USB Bellek sisteminde olmayan otomatik çalışma özelliği sayesinde USB porta takıldığı anda otomatik olarak çalışır ve size ekstra hiçbir iş bırakmaz. MYTR Yedekleme Sistemi 2.61, USB Bellek üzerinden çalıştığı ve sadece yedekleme işlemi esnasında bilgisayara takıldığından, bilgisayarda oluşabilecek her türlü arıza ve hatalardan korunmuş olur. Verileriniz diğer yedekleme sistemlerine nazaran daha fazla güven altında olur.
MYTR Yedekleme Sistemi 2.61, gerek amatör kullanıcılar, gerekse profesyonel kullanıcılar için hazırlanmış iki ayrı katmanda kullanılabilmektedir, bu sayede her tür kullanıcı, hiç zorluk çekmeksizin tüm yedekleme işlemlerini sorunsuz olarak yapabilmektedir. MYTR Yedekleme Sistemi, USB Bellekler dışında, harici disklerde de sorunsuz olarak kullanılabilen bir yapıdadır ve büyük ebatlı yedekleme işleri için sorunsuz bir çözüm sunar.
2.3 MB boyutunda ve Türkçe olan programı indirmek için alttaki linke tıklayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rietveld -- 15 Ocak 2007; 15:00:45 >
"...Reklamlar bizi arabaların ve giysilerin peşine düşürdü; ihtiyacımız olmayan şeyleri satın alabilmek için nefret ettiğimiz işlerde çalışıyoruz. Biz tarihin üvey evlatlarıyız. hayatta ne hedefimiz var, ne yerimiz. biz ne büyük bir savaş yaşıyoruz, ne de büyük bir buhran. bizim savaşımız ruh dünyamızda; bizim büyük buhranımız, kendi hayatlarımız. Televizyonla büyütüldük ve bir gün hepimizin milyonerler, film yıldızları veya rock starları olacağına inandırıldık. Ama olamayacağız ve bu gerçeği yavaş yavaş öğreniyoruz ve feci şekilde asabımız bozulmuş durumda..."
bu durumda bi tane usb belleği bu iş için mi atayacağız..yani otomatik çalıştığına göre belleği başka bi iş için taktığımızda ne olacak
''Ben Toronto’dayken de iyi şut atabiliyordum... Ama kendime güvenim yoktu... Şimdi kendime güvenim var ve sanki her attiğım şut girecekmiş gibi hissediyorum...Ben her zaman şut atabiliyordum. Eğer kendinize güveniniz yoksa şutlarınız da girmez.”
2 kez NBA sayı kralı(2003-32.1, 2004-28.0),7 kez NBA all-star, 2 kez NBA en iyi beş(02,03), 3 kez NBA en iyi ikinci beş(01,04,07), NBA En Çok Gelişme Kaydeden Oyuncu(2000-01), 8 isabet ile ilk yarıda en fazla üçlük atan oyunculardan biri, 35 saniyede 13 sayı atma başarısı(rockets 81-spurs 80),62 sayı kariyer rekoru(orl-was)
... " Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir. Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur! "