Bende önceden diginin zap paketinin VESTEL RECIVER I VARDI. o reviver da kırmızı tuşa basınca kanal listesi (channel list) geliyordu. Ama bu orijinal digi kumanda da ve philips reciver da hangi tuş aceba? ben bulamadım
Bulamamanız gayet normal. Philips digikutuda öyle bir özellik bildiğim kadarıyla yok. Kanal listesini görmek için ve kanallara atlamak için tek aklıma gelen tuş EPG tuşu. Ne kadar kullanışlıdır orası tartışılır.
Artık philips dağıtmıyrlar. Vestel kutu dağıtıyorlar dolayısı ile daha kullanışlı olması normal bence. Vestel için kumanda tv kodları olan varsa bana toshiba kodlarını verebilirmi?
Artık philips dağıtmıyrlar. Vestel kutu dağıtıyorlar dolayısı ile daha kullanışlı olması normal bence. Vestel için kumanda tv kodları olan varsa bana toshiba kodlarını verebilirmi?
Hayır, digiturk üyelerine yine philips dağıtıyorlar, benim reciver'ım gecen yıl "Vestel" idi, ancak bu yıl Zap'tan digi ye gectiğim için Philips oldu. Gıcık oldum şe philipse, eski reciver duruyor, sanırım onu tekrar takmam gerekecek...
merhaba lig tv paketi üyesiydim. bu sene kampanya varmış. 43.9 ytl ye eko spor paketine geçiş yaptım. bu pakette izeleyebileceğim kanallar arasında eurosport da var ancak bu kanalı açınca şifreli kanal uyarısı çıkıyor. oysa bu kanalı izlemem gerek, çünkü pakette var. ne yapmam gerekli? dh de ki güncel frekans numaralarını alıyorum. mesela türksat da kanal isimleri ve karşısında frekans ayarları var ama eutelsat ta kanal 1 kanal 2 diye isimlendirmişler. yani kanal ismi yok, bu konuda da yardımcı olursanız çok sevinirim.
Hayır, digiturk üyelerine yine philips dağıtıyorlar, benim reciver'ım gecen yıl "Vestel" idi, ancak bu yıl Zap'tan digi ye gectiğim için Philips oldu. Gıcık oldum şe philipse, eski reciver duruyor, sanırım onu tekrar takmam gerekecek...
Ben geçen hafta üye oldum çift cart girişli vestel optv 3900 verdiler.
Bende önceden diginin zap paketinin VESTEL RECIVER I VARDI. o reviver da kırmızı tuşa basınca kanal listesi (channel list) geliyordu. Ama bu orijinal digi kumanda da ve philips reciver da hangi tuş aceba? ben bulamadım
öyle bir tuş yok arkadaşım. o zap receiverından bende de vardı.saçma bir aletdi o.zapdan çıktıktan sonra philips verdiler(klasik siyah).o da iyi değil ama ne yapalım.zap receiver ını gittigidiyor da karambole 75 milyona sattım.nasıl sattım bende anlamadım ama sattım.şimdilerde 20-25 milyona zor alıyorlar.
bu arada sakın taahütlü üyeliğe girmeyin spor paketinde.yazın ligtv seyretmek gibi bir alışkanlığınız yoksa taahüt falan yapmayın.ayda 4 milyon kazancınız var.yazın lig tv yi kapatıp sinema paketine geçseniz bile karşılayabilirsiniz o parayı...
Üzülme sen meleğim, gün olur kavuşuruz... Ecel ayırsa bile mahşerde buluşuruz..! ::... Hile oyunu kazandırsa da kaderi değiştirméz...:: kader katyuşa kader...