Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
::: DH [DIGITURK] PLATFORMU :::

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: atkatk
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Dijital Platformlar >> ::: DH [DIGITURK] PLATFORMU ::: Sayfa: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Şahbaba

30 Eylül 2006; 22:38:11 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Merhabalar;

Digiturk kullananlar, sorunlarını, kolaylıklarını, ve daha fazla bilgiyi burada paylaşalım, ee ne demişler el elden üstündür.

“… elbet birgün hak kuvvete üstün gelecek ve necîb milletimiz hakikatleri öğrenecektir…”
Şahbaba

Türk ve Osmanlı Tarihi Kulübü
Şahbaba

30 Eylül 2006; 22:40:24 

Hadi ilk soruyu ben sorayım...

Bende önceden diginin zap paketinin VESTEL RECIVER I VARDI. o reviver da kırmızı tuşa basınca kanal listesi (channel list) geliyordu. Ama bu orijinal digi kumanda da ve philips reciver da hangi tuş aceba? ben bulamadım

“… elbet birgün hak kuvvete üstün gelecek ve necîb milletimiz hakikatleri öğrenecektir…”
Şahbaba

Şahbaba

30 Eylül 2006; 23:17:14 

yok mu ya hiç digisi olan_? Neyse o zaman ben de tek başıma grup olurum hüleynnn.

Şahbaba

NetX

30 Eylül 2006; 23:51:33 

Bulamamanız gayet normal.
Philips digikutuda öyle bir özellik bildiğim kadarıyla yok.
Kanal listesini görmek için ve kanallara atlamak için tek aklıma gelen tuş EPG tuşu.
Ne kadar kullanışlıdır orası tartışılır.

Şahbaba

1 Ekim 2006; 16:58:00 

Yaw vestel philips ten daha kullanılıydı...

Şahbaba

19can84

1 Ekim 2006; 18:10:20 

Artık philips dağıtmıyrlar. Vestel kutu dağıtıyorlar dolayısı ile daha kullanışlı olması normal bence.
Vestel için kumanda tv kodları olan varsa bana toshiba kodlarını verebilirmi?

Şahbaba

1 Ekim 2006; 19:36:09 

quote:

Orjinalden alıntı: 19can84

Artık philips dağıtmıyrlar. Vestel kutu dağıtıyorlar dolayısı ile daha kullanışlı olması normal bence.

Hayır, digiturk üyelerine yine philips dağıtıyorlar, benim reciver'ım gecen yıl "Vestel" idi, ancak bu yıl Zap'tan digi ye gectiğim için Philips oldu. Gıcık oldum şe philipse, eski reciver duruyor, sanırım onu tekrar takmam gerekecek...

Şahbaba

iverson03

2 Ekim 2006; 11:11:52 

merhaba
lig tv paketi üyesiydim. bu sene kampanya varmış. 43.9 ytl ye eko spor paketine geçiş yaptım.
bu pakette izeleyebileceğim kanallar arasında eurosport da var ancak bu kanalı açınca şifreli kanal uyarısı çıkıyor. oysa bu kanalı izlemem gerek, çünkü pakette var.
ne yapmam gerekli? dh de ki güncel frekans numaralarını alıyorum. mesela türksat da kanal isimleri ve karşısında frekans ayarları var ama eutelsat ta kanal 1 kanal 2 diye isimlendirmişler. yani kanal ismi yok, bu konuda da yardımcı olursanız çok sevinirim.

C 4 AŞKI BAMBAŞKA, FOREVER C 4
19can84

2 Ekim 2006; 15:02:12 

quote:

Orjinalden alıntı: donvitocarleone

quote:

Orjinalden alıntı: 19can84

Hayır, digiturk üyelerine yine philips dağıtıyorlar, benim reciver'ım gecen yıl "Vestel" idi, ancak bu yıl Zap'tan digi ye gectiğim için Philips oldu. Gıcık oldum şe philipse, eski reciver duruyor, sanırım onu tekrar takmam gerekecek...

Ben geçen hafta üye oldum çift cart girişli vestel optv 3900 verdiler.

ChordSolo

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

2 Ekim 2006; 15:34:53 

quote:

Orjinalden alıntı: donvitocarleone

Hadi ilk soruyu ben sorayım...

Bende önceden diginin zap paketinin VESTEL RECIVER I VARDI. o reviver da kırmızı tuşa basınca kanal listesi (channel list) geliyordu. Ama bu orijinal digi kumanda da ve philips reciver da hangi tuş aceba? ben bulamadım

öyle bir tuş yok arkadaşım. o zap receiverından bende de vardı.saçma bir aletdi o.zapdan çıktıktan sonra philips verdiler(klasik siyah).o da iyi değil ama ne yapalım.zap receiver ını gittigidiyor da karambole 75 milyona sattım.nasıl sattım bende anlamadım ama sattım.şimdilerde 20-25 milyona zor alıyorlar.

bu arada sakın taahütlü üyeliğe girmeyin spor paketinde.yazın ligtv seyretmek gibi bir alışkanlığınız yoksa taahüt falan yapmayın.ayda 4 milyon kazancınız var.yazın lig tv yi kapatıp sinema paketine geçseniz bile karşılayabilirsiniz o parayı...

çalışmalarımı dinlemek için;

ibrkr

2 Ekim 2006; 18:50:37 

yenilerde bunlardan yok. 390 mı ne var. akşam eve gidince bakarım.

DH Casіо Exılım S600 тэaм™ katılmak isteyenler @THESUCK , @ft_fatalrhymer , @qaradavut a pm atsınlar[/center-]
1453

2 Ekim 2006; 21:03:53 

evet philips veriyorlar diye biliyorum..

Üzülme sen meleğim, gün olur kavuşuruz... Ecel ayırsa bile mahşerde buluşuruz..!
::... Hile oyunu kazandırsa da kaderi değiştirméz...::
kader katyuşa kader...

MHMN

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

2 Ekim 2006; 21:14:57 

ben philips aldım ağustos ayında..

The Correction Facilitator
An Exclusive Citizen Of The Republic Of FENERBAHÇE
Arbeit Macht Frei
Was Sie nicht tötet, macht Sie stärker

1453