::: DH [DIGITURK] PLATFORMU ::: (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Dijital Platformlar

Şahbaba -> ::: DH [DIGITURK] PLATFORMU ::: (30 Eylül 2006; 22:38:11)

Merhabalar;

Digiturk kullananlar, sorunlarını, kolaylıklarını, ve daha fazla bilgiyi burada paylaşalım, ee ne demişler el elden üstündür. [:'(]

Şahbaba -> Cevap: ::: DH [DIGITURK] PLATFORMU ::: (30 Eylül 2006; 22:40:24)

Hadi ilk soruyu ben sorayım...

Bende önceden diginin zap paketinin VESTEL RECIVER I VARDI. o reviver da kırmızı tuşa basınca kanal listesi (channel list) geliyordu. Ama bu orijinal digi kumanda da ve philips reciver da hangi tuş aceba? ben bulamadım [;)]

Şahbaba -> Cevap: ::: DH [DIGITURK] PLATFORMU ::: (30 Eylül 2006; 23:17:14)

yok mu ya hiç digisi olan_? Neyse o zaman ben de tek başıma grup olurum hüleynnn. [8D][8D][8D]

NetX -> Cevap: ::: DH [DIGITURK] PLATFORMU ::: (30 Eylül 2006; 23:51:33)

Bulamamanız gayet normal.
Philips digikutuda öyle bir özellik bildiğim kadarıyla yok.
Kanal listesini görmek için ve kanallara atlamak için tek aklıma gelen tuş EPG tuşu.
Ne kadar kullanışlıdır orası tartışılır.[:)]

Şahbaba -> Cevap: ::: DH [DIGITURK] PLATFORMU ::: (1 Ekim 2006; 16:58:00)

Yaw vestel philips ten daha kullanılıydı... [:)]

19can84 -> Cevap: ::: DH [DIGITURK] PLATFORMU ::: (1 Ekim 2006; 18:10:20)

Artık philips dağıtmıyrlar. Vestel kutu dağıtıyorlar dolayısı ile daha kullanışlı olması normal bence.
Vestel için kumanda tv kodları olan varsa bana toshiba kodlarını verebilirmi?

Şahbaba -> Cevap: ::: DH [DIGITURK] PLATFORMU ::: (1 Ekim 2006; 19:36:09)

quote:

Orjinalden alıntı: 19can84

Artık philips dağıtmıyrlar. Vestel kutu dağıtıyorlar dolayısı ile daha kullanışlı olması normal bence.

Hayır, digiturk üyelerine yine philips dağıtıyorlar, benim reciver'ım gecen yıl "Vestel" idi, ancak bu yıl Zap'tan digi ye gectiğim için Philips oldu. Gıcık oldum şe philipse, eski reciver duruyor, sanırım onu tekrar takmam gerekecek...[sm=s20.gif]

iverson03 -> Cevap: ::: DH [DIGITURK] PLATFORMU ::: (2 Ekim 2006; 11:11:52)

merhaba
lig tv paketi üyesiydim. bu sene kampanya varmış. 43.9 ytl ye eko spor paketine geçiş yaptım.
bu pakette izeleyebileceğim kanallar arasında eurosport da var ancak bu kanalı açınca şifreli kanal uyarısı çıkıyor. oysa bu kanalı izlemem gerek, çünkü pakette var.
ne yapmam gerekli? dh de ki güncel frekans numaralarını alıyorum. mesela türksat da kanal isimleri ve karşısında frekans ayarları var ama eutelsat ta kanal 1 kanal 2 diye isimlendirmişler. yani kanal ismi yok, bu konuda da yardımcı olursanız çok sevinirim.

19can84 -> Cevap: ::: DH [DIGITURK] PLATFORMU ::: (2 Ekim 2006; 15:02:12)

quote:

Orjinalden alıntı: donvitocarleone

quote:

Hayır, digiturk üyelerine yine philips dağıtıyorlar, benim reciver'ım gecen yıl "Vestel" idi, ancak bu yıl Zap'tan digi ye gectiğim için Philips oldu. Gıcık oldum şe philipse, eski reciver duruyor, sanırım onu tekrar takmam gerekecek...[sm=s20.gif]

Ben geçen hafta üye oldum çift cart girişli vestel optv 3900 verdiler.

ChordSolo -> Cevap: ::: DH [DIGITURK] PLATFORMU ::: (2 Ekim 2006; 15:34:53)

quote:

Hadi ilk soruyu ben sorayım...

Bende önceden diginin zap paketinin VESTEL RECIVER I VARDI. o reviver da kırmızı tuşa basınca kanal listesi (channel list) geliyordu. Ama bu orijinal digi kumanda da ve philips reciver da hangi tuş aceba? ben bulamadım [;)]

öyle bir tuş yok arkadaşım. o zap receiverından bende de vardı.saçma bir aletdi o.zapdan çıktıktan sonra philips verdiler(klasik siyah).o da iyi değil ama ne yapalım.zap receiver ını gittigidiyor da karambole 75 milyona sattım.nasıl sattım bende anlamadım ama sattım.şimdilerde 20-25 milyona zor alıyorlar.

bu arada sakın taahütlü üyeliğe girmeyin spor paketinde.yazın ligtv seyretmek gibi bir alışkanlığınız yoksa taahüt falan yapmayın.ayda 4 milyon kazancınız var.yazın lig tv yi kapatıp sinema paketine geçseniz bile karşılayabilirsiniz o parayı...[:'(]

ibrkr -> Cevap: ::: DH [DIGITURK] PLATFORMU ::: (2 Ekim 2006; 18:50:37)

yenilerde bunlardan yok. 390 mı ne var. akşam eve gidince bakarım.

1453 -> Cevap: ::: DH [DIGITURK] PLATFORMU ::: (2 Ekim 2006; 21:03:53)

evet philips veriyorlar diye biliyorum..

MHMN -> Cevap: ::: DH [DIGITURK] PLATFORMU ::: (2 Ekim 2006; 21:14:57)

ben philips aldım ağustos ayında..

1453 -> Cevap: ::: DH [DIGITURK] PLATFORMU ::: (3 Ekim 2006; 20:17:09)

Gerçi, belki bölgelere göre reciver dağıtımı değişmektedir... Bazı yerlere Philips, bazı yerlere Vestel veriyor olabilirler. Ya da paketlere göre de değişiyor olabilir. Ben Philipsten memnunum ancak, ah bir de kanal göstergesi olsaydı, çok iyi olurdu. [&:]

Şahbaba -> Cevap: ::: DH [DIGITURK] PLATFORMU ::: (3 Ekim 2006; 20:18:48)

quote:

Orjinalden alıntı: addrian
Ben Philipsten memnunum ancak, ah bir de kanal göstergesi olsaydı, çok iyi olurdu. [&:]

+ 1905

sitting -> Cevap: ::: DH [DIGITURK] PLATFORMU ::: (3 Ekim 2006; 21:57:52)

ama o cihazda çok sapıtıyor

engin1975 -> Cevap: ::: DH [DIGITURK] PLATFORMU ::: (4 Ekim 2006; 12:13:47)

Daha önce bendede vardı azaman sanırım sadece philips vardı galiba gayet de güzeldi sonradan değiştirdiler herhalde

19can84 -> Cevap: ::: DH [DIGITURK] PLATFORMU ::: (4 Ekim 2006; 15:06:10)

Ben 25 eylülde üye oldum vestel, dcr optv-3900 taktılar. Teknik servisin yanında philips kutu da vardı. Niye philips takmıyorsunuz dediğimde; vestelin daha çok özelliği olduğunu, fakat philipsin daha zayıf sinyalle iyi görüntü verebildiğini söylemişti. Sanırım onunla ilgli.

myazgan -> Cevap: ::: DH [DIGITURK] PLATFORMU ::: (4 Ekim 2006; 16:39:15)

digitürk e 2 yıl boyunca her ay 9 ytl ücret ödeyerek .
humax receivera sahip olabiliyosunuz.
bildigim son kampanya bu.

McCarty -> Cevap: ::: DH [DIGITURK] PLATFORMU ::: (4 Ekim 2006; 18:03:59)

neden dt'ye bagli kaliyorsunuz? gidin en iyi receiveri (kafanıza uygun olanı) alin. sonrada digiturk modul alin takın izleyin.

Şahbaba -> Cevap: ::: DH [DIGITURK] PLATFORMU ::: (4 Ekim 2006; 19:17:28)

quote:

Orjinalden alıntı: Mccartney

neden dt'ye bagli kaliyorsunuz? gidin en iyi receiveri (kafanıza uygun olanı) alin. sonrada digiturk modul alin takın izleyin.

İşte o zaman büyük problemler çıkıyor. Bende geçen yıl ve şu anda mevcut olan Next Star'ın reciverı var. Onunda kart yuvası var, yani hem digiturk'ü hemde kendi uydusunu 2 çanak anten üzerinden seyredebiliyorsun. Ama belirttiğim gibi büyük sorunlar çıkarıyor, sinyal seviyesi çok az oluyor ve çoğu zaman digiyi izleyemiyorsun... O yüzden en sağlıklısı kendi monte ettikleri reciverlar...[:'(]

zugurt -> Cevap: ::: DH [DIGITURK] PLATFORMU ::: (5 Ekim 2006; 12:59:52)

Mevzudan biraz uzağım.
Yeni üye oldum, receiver'ın markasına bakmadım, üstü gümüş renkli. Digitürk kumandası arçelik crt tv'yi kumanda ediyor ama panasonic plazma'yı kumanda etmiyor. Teknik servisteki eleman abi kod girmen lazım falan dedi bir şey anlamadım. Var mı mevzuya hakim bir arkadaş???

19can84 -> Cevap: ::: DH [DIGITURK] PLATFORMU ::: (5 Ekim 2006; 17:18:02)

Gelen vestel digitürk receiverının kutusundan tv kodlarının yazılı olduğu ufak bir kağıt çıkması lazım. Sonra kumandada tv ye basılı tutuyorsun led 2 defa yanıp sönünce kodu girip tekrar tv ye basıyorsun. Bu arada bulursan o kağıdı bana da toshiba 42wl58 in kodunu verirmisin ?

McCarty -> Cevap: ::: DH [DIGITURK] PLATFORMU ::: (5 Ekim 2006; 17:41:54)

quote:

quote:

İşte o zaman büyük problemler çıkıyor. Bende geçen yıl ve şu anda mevcut olan Next Star'ın reciverı var. Onunda kart yuvası var, yani hem digiturk'ü hemde kendi uydusunu 2 çanak anten üzerinden seyredebiliyorsun. Ama belirttiğim gibi büyük sorunlar çıkarıyor, sinyal seviyesi çok az oluyor ve çoğu zaman digiyi izleyemiyorsun... O yüzden en sağlıklısı kendi monte ettikleri reciverlar...[:'(]

hangi forumdu bilmiyorum sanırım burasiydi.
sinyal seviyeniz az ise müşteri hizmetlerini arayip sinyal gücünü yükseltebiliyomus. ben böyle bişey duydum nekadar dogru bilmiyorum. ama o arkadasin sinyali yükselmiş direk.

birde fazla problem cikmaz yanı. eger tek kastettigin sinyal sorunu ise cok iyi ayar yapip düzelebilir.

McCarty -> Cevap: ::: DH [DIGITURK] PLATFORMU ::: (5 Ekim 2006; 18:25:19)

Buarada Digituruk 40 yilda bir güzel bişey yapti ve Show Plus'ı kanal listesine ekledi[;)]

Şuanda TEst amacli yanı göstercekleri filmleri ve dizilerin fragmanlarini gösteriyolar.
güzel diziler var. ama gercek yayına nezaman başlarlar bilmiyoruz.

1453 -> Cevap: ::: DH [DIGITURK] PLATFORMU ::: (5 Ekim 2006; 19:56:20)

quote:

Buarada Digituruk 40 yilda bir güzel bişey yapti ve Show Plus'ı kanal listesine ekledi[;)]

Şuanda TEst amacli yanı göstercekleri filmleri ve dizilerin fragmanlarini gösteriyolar.

Öyle mi? Test yayını hangi kanalda?

Şahbaba -> Cevap: ::: DH [DIGITURK] PLATFORMU ::: (5 Ekim 2006; 19:59:34)

Bu arada philips reciver'ın digi kumandası gerçekten güzel özelliklere sahip. Mesela Tv'nin kendi kumandası olarakta kullanabiliyorsunuz ve bu sayede kumanda kalabalığı ortadan kalkmış oluyor. [:'(]

McCarty -> Cevap: ::: DH [DIGITURK] PLATFORMU ::: (5 Ekim 2006; 20:14:17)

quote:

quote:

kanal 20'de frekans : 11492 V 30000 eutelsat w3 [:'(]

buda bi capture olsun

[image]http://img104.imageshack.us/img104/9814/frm00001qa5.jpg[/image]

ermanpac -> Cevap: ::: DH [DIGITURK] PLATFORMU ::: (5 Ekim 2006; 20:55:16)

Böyle bir topic açalım, herkes tartışsın ve bilgi sahibi olsun istemiştim de bana karşı çıkanlar olmuştu, ben de vazgeçmiştim. Güzel olmuş konunun açılması, biz de beleş kullanıyoruz 3 aydır. [:D]

McCarty -> Cevap: ::: DH [DIGITURK] PLATFORMU ::: (5 Ekim 2006; 22:28:40)

Aslinda ewt her uydunun kendi adina farkli bi başlikta olusturup orda tartişilsa konusulsa yenı kanallarin ve gelişmelerini bi topic'te yazsak daha düzenli olur.

cünkü zaten SAyin adminler bize bu bölümede gereken ilginin gösterilcegini söylediler ama 6 aydir hicbir admin ugramiyor buraya. sanki Dh'nin öksüz çocuguyuz[X(]

erman gecen senı banlanmiş gördüm sanki[8D]

ermanpac -> Cevap: ::: DH [DIGITURK] PLATFORMU ::: (6 Ekim 2006; 5:04:15)

McCartney, o konuda görüşüyorum yetkili arkadaşlarla. İnşallah en yakın sürede istediğimiz şekilde olacak burası. Bölümlere ayrılmadan önce topic açar, fikir alırız. [:)]

Beni cezalı görmüş olabilirsin, gayet doğal bir durumdur. [;)]

Şahbaba -> Cevap: ::: DH [DIGITURK] PLATFORMU ::: (6 Ekim 2006; 17:09:19)

quote:

quote:

quote:

buda bi capture olsun

20. kanalı açtım, showplus var, ama üyeliğinizin bulunduğu paket bu knalı kapsamamaktadır filan diyor... Anlamadım gitti, gold üye filan mı olsak? [;)]

1453 -> Cevap: ::: DH [DIGITURK] PLATFORMU ::: (7 Ekim 2006; 23:41:20)

quote:

quote:

quote:

quote:

buda bi capture olsun

20. kanalı açtım, showplus var, ama üyeliğinizin bulunduğu paket bu knalı kapsamamaktadır filan diyor... Anlamadım gitti, gold üye filan mı olsak? [;)]

Evet bende de aynını diyor, heralde daha kanal açılmadığı için olabilir... [&:]

recep41 -> Cevap: ::: DH [DIGITURK] PLATFORMU ::: (8 Ekim 2006; 2:35:20)

trabzonspor yenilgisi sonrasında çok sinirlenip digitürkü kapattırdım.neyse bi kaç gün sonra müşt.hizmetlerinden aradılar.tekrar kapatma nedenimi sordular falan sonra bayan dediki.beyfendi 1 yıllı aşkın üyemizmişsiniz ve hiçbir kampayadan yararlanmamışsınız.eko spor paketi üyesiyim bu arada.46.80 öeddiğiniz faturayı kampanyayla birlikte ocak ayına kadar 33 ytl ödeyebilirsiniz dedi.madem bi kampanya var ve ben bunu hakediyorum neden haberim olmuyo.birde belki böyle hiç kampanyadan yararlanmayan arkadaşlar için bunu anlatmak istedim.kampanya yok derlerse iptal ettirin üyeliğinizi kesin bi kampanya yapıyolar.[8D]

ermanpac -> Cevap: ::: DH [DIGITURK] PLATFORMU ::: (8 Ekim 2006; 3:34:08)

Bizde var 3 aydır, açıp izlemiyorum bile. Zaten film merakım yok, Lig TV olsa da evde tek başıma maç izlemem..

Şahbaba -> Cevap: ::: DH [DIGITURK] PLATFORMU ::: (8 Ekim 2006; 14:46:11)

quote:

Orjinalden alıntı: recep41

trabzonspor yenilgisi sonrasında çok sinirlenip digitürkü kapattırdım.neyse bi kaç gün sonra müşt.hizmetlerinden aradılar.tekrar kapatma nedenimi sordular falan sonra bayan dediki.beyfendi 1 yıllı aşkın üyemizmişsiniz ve hiçbir kampayadan yararlanmamışsınız.eko spor paketi üyesiyim bu arada.46.80 öeddiğiniz faturayı kampanyayla birlikte ocak ayına kadar 33 ytl ödeyebilirsiniz dedi.madem bi kampanya var ve ben bunu hakediyorum neden haberim olmuyo.birde belki böyle hiç kampanyadan yararlanmayan arkadaşlar için bunu anlatmak istedim.kampanya yok derlerse iptal ettirin üyeliğinizi kesin bi kampanya yapıyolar.[8D]

Amcamın oğlu, süper paket üyesiydi. 2 yıllık üyeymiş. Digiturk'ten arayıp beleşe (yani eski süper paket fiyatına) Gold pakete geçtiğini söylemişler... [;)]

zugurt -> Cevap: ::: DH [DIGITURK] PLATFORMU ::: (9 Ekim 2006; 15:32:30)

quote:

Gelen vestel digitürk receiverının kutusundan tv kodlarının yazılı olduğu ufak bir kağıt çıkması lazım. Sonra kumandada tv ye basılı tutuyorsun led 2 defa yanıp sönünce kodu girip tekrar tv ye basıyorsun. Bu arada bulursan o kağıdı bana da toshiba 42wl58 in kodunu verirmisin ?

Digitürk müşteri hizmetleri, biraz nazlansa da kodu veriyor. 64 haneli bir kod verdiler, akşamki randevuları iptal edip bu kodu girme işini yapacağım. [sm=s19.gif]

McCarty -> Cevap: ::: DH [DIGITURK] PLATFORMU ::: (10 Ekim 2006; 7:17:50)

Mesaj içeriğinde çok fazla alıntı bulundu ve gösterimi engellendi

Şahbaba -> Cevap: ::: DH [DIGITURK] PLATFORMU ::: (12 Ekim 2006; 20:33:29)

Yoq be... Tüh bende aile paketimi ne var..Nappsak... ama discovery,national geograpy, cirime, history, vb kanallar gidecekse hiç gerek yoq... ben halimden memnunum... [:'(]

recep41 -> Cevap: ::: DH [DIGITURK] PLATFORMU ::: (12 Ekim 2006; 21:15:07)

ya bu show plus nasıl bir kanal.içeriği neki.

ermanpac -> Cevap: ::: DH [DIGITURK] PLATFORMU ::: (12 Ekim 2006; 21:26:49)

Harbiden büyük bir merakla beklenen Show Plus başladı mı Test yayınına falan? İzleyenler nasıl bir kanal olduğunu yazabilirler mi?

McCarty -> Cevap: ::: DH [DIGITURK] PLATFORMU ::: (13 Ekim 2006; 4:14:52)

daha başlamadi sürekli fragmanlari gösteriyolar.
diziler başta olmak üzere farkli sporlar var . ve birkac ilginc sıradışı program[8D]
Moda'yla ilgili şeyler var. baya bi yogun daha göremedik yayın[;)]

ermanpac -> Cevap: ::: DH [DIGITURK] PLATFORMU ::: (13 Ekim 2006; 4:20:19)

O sıradışı programlar Jackass, US Original gibi programlarsa süper olur. Abi ne kadar kırık varsa topluyorlar programa, salak salak şeyler yaptıyorlar çok komik oluyo ya..[:D]

McCarty -> Cevap: ::: DH [DIGITURK] PLATFORMU ::: (13 Ekim 2006; 5:19:54)

walla işte bekliyoruz neler olcak[8D] güzelse zaten kayit ederim emule'dede Rip'lerim[:'(]

Erman diger başligi üfledin mi[8D]

ermanpac -> Cevap: ::: DH [DIGITURK] PLATFORMU ::: (13 Ekim 2006; 5:24:26)

Hocam ben genelde üfledim mi kilitlerim. Bu sefer biraz kuvvetli üfledim galiba ortada topic mopic kalmadı..[8D]

McCarty -> Cevap: ::: DH [DIGITURK] PLATFORMU ::: (13 Ekim 2006; 5:25:33)

quote:

Orjinalden alıntı: érмαиρα¢

Hocam ben genelde üfledim mi kilitlerim. Bu sefer biraz kuvvetli üfledim galiba ortada topic mopic kalmadı..[8D]

gereksizlere gitmiştir kesin[:'(]

ermanpac -> Cevap: ::: DH [DIGITURK] PLATFORMU ::: (13 Ekim 2006; 5:28:53)

selenvirüs üflemiş. Demek ki o da kuvvetli üflüyor..[8D] Sağ olsun o da her şikayetime yetişiyor..[:)]

Bu arada konu silinmiştir, gereksizlere gitmez..[:'(]

ermanpac -> Cevap: ::: DH [DIGITURK] PLATFORMU ::: (13 Ekim 2006; 5:31:08)

Yukarıdaki mesajda "< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi érмαиρα¢ -- 13 Ekim 2006; 5:27:06 >" yazısı nasıl yeşil olmuş yav..[;)]

Neyse ben gidip yatayım. Daha fazla durmam bana olduğu kadar foruma da zarar..[8D]

McCarty -> Cevap: ::: DH [DIGITURK] PLATFORMU ::: (13 Ekim 2006; 5:35:56)

quote:

Orjinalden alıntı: érмαиρα¢

selenvirüs üflemiş. Demek ki o da kuvvetli üflüyor..[8D] Sağ olsun o da her şikayetime yetişiyor..[:)]

Bu arada konu silinmiştir, gereksizlere gitmez..[:'(]

[:D] zaten adminler bi tek şikayetleri dikkate aliyolar sagolsunlar[;)]

neyse iii uykular bende yattim[sm=s16.gif]

hanamichi -> Cevap: ::: DH [DIGITURK] PLATFORMU ::: (13 Ekim 2006; 20:39:18)

bende zaten nextstar uydu alıcısı mevcut şimdi ben en ekonomik olarak ligtv yi nasıl seyrederim
ayda nekadar öderim

profuzman -> Cevap: ::: DH [DIGITURK] PLATFORMU ::: (13 Ekim 2006; 23:05:35)

biz başvurda bulunduk pazartesi günü gelip kurucaklar bakalım ne marka alıcı vercekler?

McCarty -> Cevap: ::: DH [DIGITURK] PLATFORMU ::: (13 Ekim 2006; 23:53:38)

quote:

Orjinalden alıntı: hanamichi

bende zaten nextstar uydu alıcısı mevcut şimdi ben en ekonomik olarak ligtv yi nasıl seyrederim
ayda nekadar öderim

39 YTL aylik (sanırım) + siz abone karti almaniz lazim yetkili yerlerde satiliyor[:'(]

quote:

Orjinalden alıntı: profuzman

biz başvurda bulunduk pazartesi günü gelip kurucaklar bakalım ne marka alıcı vercekler?

Hayirli olsun[:)]

profuzman -> Cevap: ::: DH [DIGITURK] PLATFORMU ::: (16 Ekim 2006; 12:58:08)

arkadaşlar bu gün bağlantı kuruldu.alıcının markası vestel ve kumandası televizyonda idare edbiliyor.ama yayın hala açılmadı

recep41 -> Cevap: ::: DH [DIGITURK] PLATFORMU ::: (16 Ekim 2006; 16:05:19)

quote:

arkadaşlar bu gün bağlantı kuruldu.alıcının markası vestel ve kumandası televizyonda idare edbiliyor.ama yayın hala açılmadı

tam olarak ne kadar oldu.ve sana negibi bir bilgi verdiler.şu zaman açılır gibisinden.

bluemistic -> Cevap: ::: DH [DIGITURK] PLATFORMU ::: (16 Ekim 2006; 16:26:26)

televizyonu da kumanda etmesi için ne yapmak gerekiyor? hangi tuşa basmak lazım?

profuzman -> Cevap: ::: DH [DIGITURK] PLATFORMU ::: (16 Ekim 2006; 16:29:33)

quote:

quote:

tam olarak ne kadar oldu.ve sana negibi bir bilgi verdiler.şu zaman açılır gibisinden.

20:30 dediler[X(] saat 12 de kurulum yapıldı

recep41 -> Cevap: ::: DH [DIGITURK] PLATFORMU ::: (16 Ekim 2006; 17:07:50)

hocam yanlış anlamadıysam daa zaman dolmamış.ama sen erken açılmasını istiyorsan.müşteri hizmetlerini bi ara.

1453 -> Cevap: ::: DH [DIGITURK] PLATFORMU ::: (16 Ekim 2006; 17:09:52)

quote:

quote:

quote:

Tahminim saat 19.00 gibi açılır...

profuzman -> Cevap: ::: DH [DIGITURK] PLATFORMU ::: (16 Ekim 2006; 20:47:07)

quote:

quote:

quote:

quote:

Tahminim saat 19.00 gibi açılır...

arkadaşlar saat 20.45 oldu ama hala açılmadı daha demin aradılar açıcaz bilmem ne gibilerinden bi şeyler gevelediler ama hala tık yok[8|]

recep41 -> Cevap: ::: DH [DIGITURK] PLATFORMU ::: (16 Ekim 2006; 21:20:39)

hocam sende şans yokmuş.işte burada en uyuz olduğum husus meydana geliyor.müşteri hizmetleriyle irtibata geçmek zorunda kalmak .buda telefon faturasına en az 5 ytl olarak geçmesi.

Sayfa: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
1.0625