kulaklıktan söz acılmısken bluetooth ile mp3 dinleyebileceğimiz bi kulaklık varmı böyle bişi mümkün mü deil diye biliyorum ama bi kaç arkadasım olur diyodu
kulaklıktan söz acılmısken bluetooth ile mp3 dinleyebileceğimiz bi kulaklık varmı böyle bişi mümkün mü deil diye biliyorum ama bi kaç arkadasım olur diyodu
olur ama N73 de olmaz çünkü n73 yazılım olarak desteklemiyor
yapma yaw hangi tel.lerde oluo bide ek program faln bulup yüklesek olmaz dimi yazılımsal bişi diyosun
yapma yaw hangi tel.lerde oluo bide ek program faln bulup yüklesek olmaz dimi yazılımsal bişi diyosun
hangi model bilmiyorum ama şuan programla olacak gibi değil belki ilerde olabilir
benim bildiklerim bu kadar
başka detaylı bilgi sahibi olan var mı bu konuda ?
Bana verdiğin handy taskman 1.05 i dün kurdum. Rehberi C ye basarak kapat dedim kapatamadı biraz daha üstüne gittim programın bozuk olduğunu fark ettim. ara ve başlata girerek 3-D zil seslerini açmasını istedim ama olmadı açamıyor birde bekleme ekranına geçiyor
sonuç 1.01 e geri döndüm
2. sonuç ya program arızalı yada telefonun sorunlu yazılımından kaynaklanıyor
Handy taskman 1.05 kullanan var mı N73 son yazılımı ile ???
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B o S c H -- 4 Kasım 2007; 20:55:43 >
Dostum önceki sürümde bana da yapmıştı galiba. sen diyince hatırladım şimdi. programda hata vardır. bende 1.01 de yok. silmişim. Haklısın alandan kaldırayım hemen.
v1.01'i buldum alanıma koydum...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Network KILLER -- 4 Kasım 2007; 21:17:06 >
desteğin için sağol. Malesef bu tartışmanın yaşanmasını hiç istemezdim. Ama dönem dönem bana böyle sataşıyorlar malesef. Yine de dilime sahip olup cevap veriyorum. Aslında hiç uymamam lazım böyle tahriklere. Neyse artık oldu bir kere. Forum yönetimi yapacağını yapsın. Ben forumdaki gereksiz mesajlarımı sileceğim. Konuyu toparlayacağım. Diğer arkadaşların da bunu yapacağına eminim. İyi forumlar...
Dediğin doğru Mesajlarımızı temizlemeliyiz Topic aldı başını yürüdü
Dostum önceki sürümde bana da yapmıştı galiba. sen diyince hatırladım şimdi. programda hata vardır. bende 1.01 de yok. silmişim. Haklısın alandan kaldırayım hemen.
Arkadaşlar bluetoothrc programı N73 ile uyumlumudur aceba? Bilgisayarda bluetooth aparatının olması şartmı bu programı kullanmak için? varmıdır bu programı kullanan?
1.01 sorunsuz
belki o programda sorun vardır en basta indirilirken sorun olmustur diye baska bir siteden v1.05 i indirdim ve oldukca iyi ve v1.01 e göre daha hızlı**** e update ettim buyrun şimdilik problem görmedim
1.01 sorunsuz
belki o programda sorun vardır en basta indirilirken sorun olmustur diye baska bir siteden v1.05 i indirdim ve oldukca iyi ve v1.01 e göre daha hızlı **** e update ettim buyrun şimdilik problem görmedim