Şimdi Ara

P990i aldım sonunda :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
4.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

n80 kullaniyordum ama artik yavas yavas nokia dan sıkılmaya başlamıştım. bana hep aynı yerde dolaşıyormusum gibi geliyordu. farkli birseyler ariyordum. bu telefonda niyetim vardi zaten. cunku tamamen ayri bir telefon. telefon demek yanlis aslinda. bir pda hissi ve ozellikleri tasiyan bir cihaz. umarim bu degisiklikten dolayi memnun kalirim. yani artik bende SE ci oldum :) daha telefonu yeni aldim ve inceleme firsatim bile olmadı. önce foruma bir yazi yazayim dedim. burda p990i kullanan arkadaslar ile bir club olusturalim ve bilgi paylasiminda ve yenilikler hakkinda tartisalim diyorum. yada boyle bir konu da acilmis olur daha once tam incelemedim. telefonla ilgili sorusu olan arkadaslara elimden geldigince yardimci olmaya calisirim.

• hayırlı olsun kardes
  • saolasın funy
  • ne kadara aldın?
  • hayırlı olsun. aramıza hoşgeldin
  • Hadi hayırlı olsun,
    Nereden ve kaça aldın
    Bir de rica etsem çektiin fotoları koyabilir misin hem makro hem de uzak - manzara çekimi, özellikle manzarayı çok merak ediyorum;
    Şimdiden teşekkür ederim
  • bursadan 1550 ye aldım. zaten kaç yere sorduysam bulamadım. çoğu yerde yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xperia P Aldım Ama?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tamam en kısa zamanda koyucam merak etme. şu an teli daha inceleyemedim bile iş yerindeyim.

quote:

Orjinalden alıntı: pashafendy

Hadi hayırlı olsun,
    Nereden ve kaça aldın
    Bir de rica etsem çektiin fotoları koyabilir misin hem makro hem de uzak - manzara çekimi, özellikle manzarayı çok merak ediyorum;
    Şimdiden teşekkür ederim

• quote:

Orjinalden alıntı: Ewren

tamam en kısa zamanda koyucam merak etme. şu an teli daha inceleyemedim bile iş yerindeyim.

quote:

Orjinalden alıntı: pashafendy

Hadi hayırlı olsun,
    Nereden ve kaça aldın
    Şimdiden teşekkür ederim

Sağolasın,
    Benim de aklım iyiden iyiye yattı bu p990 a
    Bursa'dan güzel manzaralar bekliyoruz

• Kardes hayirli olsun telefonun. Doyurucu ve aydinlatici bir inceleme bekliyoruz senden

Güle güle kullan. Iyi secim
  • Hayirli olsun, güle güle kullan
  • kazasız belasız kullan hayırlı olsun
  • saolun arkadaslar . vaktim olursa bir inceleme yazacagim .
  • hayırlı olsun kardes
  • ben n80 den çok memnunum siyah benimki 2 aydır zerre çizik olmadı maşallah, ericsson p serileri iki ayda çizilip laçka olan gri kasaya sahip siyah parlak bişi yapsalar bende alacam
  • Hayırlı olsun inşallah memnun kalırsın...
  • abı bu p990 dakı soyulmalar ne ya daha once bır arkadas topıc acmıstı kesın kullanıcı hatısıdır dedım cunku kısa surede soyulması ımkansız gıbı geldı
    bugunde bır arkadas acınca topıc bu telefon hakkındakı dusuncelerım bıranda negatıve dondu
    soyle en ınce ayrıntısına kadar bır ınceleme yapsan hocam super olur hayırlı olsun
  • Arkadaşlar dün bende aldım cihaz bugün elime geçer tahminen.Bende sizlerle inceledikçe tecrübelerimi paylaşırım Ewren hayırlı olsun umarım bu kadar para veripte pişman olmayız :)
  • @tt82

Sana da hayirli olsun, güle güle kullan :)

E incelemeleri bekliyoruz arkadaslar
  • HAyırlı olsun diyelim bari

Bi tane daha Nokia cı gitti aramızdannn
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.