Şimdi Ara

Sp almak M2 almaktan daha mı mantıklı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • sp daha ucuz ve sanki daha iyi gibi. sizin fikriniz nedir?

• Kardeşim iki cihazada baktım ve bugün türkcel bayinden 850 tlye m2 aldım. Sp eski ve ekranı kötü. M2 tft olduğuna bakma çok iyi görüş açıları felan. Hemde 4 çekirdekli ve daha yeni bi cihaz . Daha çok güncelleme alacaktır. Ve m2 için kit kat yolda. Tasarım bakımındanda m2 iki gömlek daha üstün. N11.comda 900 tlye var m2. M2 nin tek eksisi ön kamera berbat ötesi vga kamera. Ön kamera yok diyebiliriz. Onun haricinde iyi bi cihaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

neyse trası kesersek,tasarım kısıye gore degısır adam cıkıp alcatelın tasarımına hastayım dese bırsey dıyemezsın zevk,bende m2 nın tasarımı sevıyorum fakat sp nın alt ledı benzersız ve daha saglam orası ayrı kısıye gore degısır..

cekırdek sayısına gore telefon secıp fazla mp olanıda ıyı ceker sanan yurudum ınsanı,kullanamayacagı 3ve 4. cekırdegı 1.2 ghz hızını gormez dort cekırdeklı ıyı hızlı sanar,sp cıpset olarakta tokatlayacagı gıbı 1.7 ghz hızında ıslemcısı ıle gunluk kullanımda ve arayuzde oyunlarda deaha ıyı performans verır.

sp xperıa z dekı gpuyu kullanırken,m2 xperıa M dekı aynı gpuyu kullanır buna bakmaz..

suankı ucuz fıyatı aldatmasın sp 1250den geldı m2 950 den...

yaa okudumda ıkı gomlek ustun guldum valla nıye 3 degıl nıye 1 degıl,2 gomlek..hey Allahım yaa..

ıksındede tft ekran var sp deayrıca bravıa engıne teknolojısıde vardır ekranda..

kıtkat demısken sunlarıda vereyımde bılgısı yok ama fıkrı var arkadaslarda nasıplensın...

Sp almak M2 almaktan daha mı mantıklı? Sp almak M2 almaktan daha mı mantıklı?

• M2 görünüm olarak güzel. Diğer şeylerde ise Sp

Orijinalden alıntı: stevejones

ıkı cıhazıda elıne alıp bakıp ama bılmemekle yapılan yorumlar...madem sp yı gomucen barı m2 den daha kotu on kamerasında göm..

neyse trası kesersek,tasarım kısıye gore degısır adam cıkıp alcatelın tasarımına hastayım dese bırsey dıyemezsın zevk,bende m2 nın tasarımı sevıyorum fakat sp nın alt ledı benzersız ve daha saglam orası ayrı kısıye gore degısır..

cekırdek sayısına gore telefon secıp fazla mp olanıda ıyı ceker sanan yurudum ınsanı,kullanamayacagı 3ve 4. cekırdegı 1.2 ghz hızını gormez dort cekırdeklı ıyı hızlı sanar,sp cıpset olarakta tokatlayacagı gıbı 1.7 ghz hızında ıslemcısı ıle gunluk kullanımda ve arayuzde oyunlarda deaha ıyı performans verır.

sp xperıa z dekı gpuyu kullanırken,m2 xperıa M dekı aynı gpuyu kullanır buna bakmaz..

suankı ucuz fıyatı aldatmasın sp 1250den geldı m2 950 den...

yaa okudumda ıkı gomlek ustun guldum valla nıye 3 degıl nıye 1 degıl,2 gomlek..hey Allahım yaa..

ıksındede tft ekran var sp deayrıca bravıa engıne teknolojısıde vardır ekranda..

kıtkat demısken sunlarıda vereyımde bılgısı yok ama fıkrı var arkadaslarda nasıplensın...

Sp almak M2 almaktan daha mı mantıklı? Sp almak M2 almaktan daha mı mantıklı?

+1

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.