Şimdi Ara

Alım-Satım yapmadan önce inceleyiniz.!! (Bilgilendirme amaçlı)YENİ BİLGİLER EKLENDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
1
Favori
4.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    alış weriş yapmadan önce konuyu ve yorumları inceyiniz- Adilerin tuzağına düşmeyin'' Sayın formdaşlar'' Sizleri bir dolandırıcı hakkında uyarmalıyım bu benim görevim değil ama İNSANIM''
    Sizlerin başı yanmaması için LÜTFEN BU ŞAHISA DİKKAT EDİN!! MALUM ŞAHIS = Zoulkharnien adlı üyedir!!!!! saygı değer bir arkadaşımız ve refaransı oldukça iyi birisidir ancak harflerin yeri değiştirilmiş olduğu biraz zor anlaşılıyor

sizlere bir kaç kanıt sunuyorum http://i.hizliresim.com/OJ76O3.png bu sahte hesap sahibi hacker ( dolandırıcı)

buda adını (Nickini) kullandğı masum şahıshttp://i.hizliresim.com/rYZkpz.png arkadaşı bilgilendirdim arkadaşda onayladı isiminin kullanıldığını buda kanıtı= http://i.hizliresim.com/72M3gm.png

Herkese saygılar sevgiler dikkatli olun ayık olun elin oğlu affetmez'' mümkün olduğunca güvenli sistemle alış weriş yapınız...

(düzeltme yapılmıştır)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HASAN DEMİRDEN -- 9 Şubat 2015; 21:34:10 >

• Dolandırıcı olduğu bariz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

alışveriş yaptıklarım:iMHoTeP(mouse ve usb ethernet kartı sattım)yellowrock(asus m2npv-vm sattım)prot(x1800xl aldım)andofthehorizons(am2 3200 cpu aldım)FATALIST(Asus M2NPV-VM AM2 6150 aldım)dubambi (350 watt fsp psu aldım)HyperActive(kasa aldım)r11_flash(xerox phaser 3116 sattım)bilader007(7600gt sattım)pisina(7800gt aldım)KRALL(razer copperhead aldım)ZEPHYR(xfx 7900gs aldım)Sincity(6100 sattım)Krombacher(hd 3850 aldım)MoKoKo®(x1950pro sattım)
  • quote:

Orijinalden alıntı: şoray uzun yolda

Dolandırıcı olduğu bariz.
    Evet arkadaslar dikkatli olun. Her gun yeni bir sistemle turuyor kani bozuklar. Bilgilendirme icin tesekkurler.

Arkadaşlar referans almayı bıraktım, hali hazırdakilerin yeterli olacağını düşünüyorum. Selamlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: HASAN DEMİRDEN

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    bunların yatacak yeri yok aşağılık yaratıklar

DH Dükkanım için Tıkla.
    "Cahil kimsenin yanında kitap gibi sessiz ol." (Hz. Mevlâna)
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    :) banada bir ara dadanmıştı bu tip.. aynı kişidir mutlaka bendeki olay şöyleydi bir arkadaşın ismi atıyorum aaaaaaaaa ve profili kapalı ama arkadaşa msjlaşırken profilin kapalı referansların nerede göremiyorumdediğimde bana profili açık aaaaaaaa ( yani 1 tane a eksik veya fazla) adlı kullanıcının referanslarının linkini veriyor mesajlaşırken katılım tarihi 2014 gözüküyor ama referansına baktığımın 2007 ordan çaktım köfteyi :) bu yzden profil kapatma olayına tamamen karşıyım.
    magmasters - kanarya_avcisi - 8thsin - ewerpower - zaferkaya1 - ghost recon advanced - burak21242 - araknafobia - murattixp - FasTBoY - fizboz - celalettin53 - jawenk - _ogz - Kehanist - 1myst - pisimiyav - Mad_Wolf - TolunayLERMi - schumacher__ - buraoca2 - negros - darknesr - uykucu91 - Müdür42 - adem_2c - eek03 - fatih19uyar - sultan22 - splandor35 - bnym97 - zekist - db_61 - argimax - furcin - maximan2008 - tajima - taner-yazici - AC Kırıklar - guarre - carlos_1903 - matias28 - _MaxPayne_ - Selimpasali357 -
    __kötü referans__
    aykutx
    cathedral- verdiğim para haram olsun.1 adet rx580 8gb yedi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zoulkharnein

Evet arkadaslar dikkatli olun. Her gun yeni bir sistemle turuyor kani bozuklar. Bilgilendirme icin tesekkurler.

Abi bence imzanı değiştir dolandırıcılar için bulunmaz bir nihmet'' tam onların istediği kurallar bunlar ''

İmzanın altına bu konuda taklitlerinden sakınınız yazsak mı acep :)
    Bu arada ilave edeyim, MabiBilgisayar diye bir dolandırıcı da forumda var. Bu konuda yazdım ama kimsenin ilgilendiği yok bilginize ,

Orijinalden alıntı: SahVeMad

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zoulkharnein

Abi bence imzanı değiştir dolandırıcılar için bulunmaz bir nihmet'' tam onların istediği kurallar bunlar ''

İmzanın altına bu konuda taklitlerinden sakınınız yazsak mı acep :)
    Bu arada ilave edeyim, MabiBilgisayar diye bir dolandırıcı da forumda var. Bu konuda yazdım ama kimsenin ilgilendiği yok bilginize ,

Alıntıları Göster
    valla ne yazarsak yazalım yapacak olan yapıyor alış veriş yaparken çok dikkatli olmak lazım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Supervisor_

valla ne yazarsak yazalım yapacak olan yapıyor alış veriş yaparken çok dikkatli olmak lazım

Alıntıları Göster
    sayın adminleri bi çağıralım onlar ne diyor@cagri105@conjure@Güven@powerstorm@rds

Orijinalden alıntı: Supervisor_

Alıntıları Göster
    yanılmıyorsam benide dolandıran şahıs odur.ismi hasan kahraman 250 liramı süpervsior nikiyle dolandırdı.ibann numarasını verdigi için adresi yeri yurdu bellidir eminim bu yazdıgım yorumuda şuan farklı birisinin çakma nikiyle okuyordur.bayramdan sonra hakkında suç duyurumu yapıcam.allahın adını zikrederek yaptıgın o hırsızlık yanına kalmaz o para elbet senden çıkar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: gotcha78

Bilgilendirme için teşekkürler.
    Bu gibi şerefsizlere karşı en iyi önlem bana göre nicklerde harflerle oynama yapılmayacak nickleri seçmek ve asla ama asla forumda referansı olmayan kişilerden önce ödeme şeklinde alış veriş yapmamak...

Orijinalden alıntı: Pcnet1907

bunların yatacak yeri yok aşağılık yaratıklar

bence yatacak yerleri de çok dünyadaki hakları da bu tip mahlukatlar dan 1 tanesi vadesi gelip öldüğü anda yüzlercesi dünyaya geliyor. her geçen gün artıyorlar zaten dikkatinizi çekerim benimde var bir kaç tane bu şekilde bildiklerim adamlar sülük gibi yapışıp kanını emiyor resmen . banka hesap bilgisini verip daha sonra yanlış hesap numarasıymış deyip farklı hesap vererek para isteyenler bile var yada ptt çeki gidiyor vatandaş teslim alıyor imzalı daha sonrada bana verilmedi deyip ortalığı bulandırıyor.

Orijinalden alıntı: BilisimNET

Bu gibi şerefsizlere karşı en iyi önlem bana göre nicklerde harflerle oynama yapılmayacak nickleri seçmek ve asla ama asla forumda referansı olmayan kişilerden önce ödeme şeklinde alış veriş yapmamak...

Alıntıları Göster
    adam başka isimlerlede nam salmış biraz araştırınca çıkıyor bence alışveriş yapılırken çok dikkatli incelenmeli çünkü benimde başımdan geçti ama en azından böyle değildi bozuk malzeme gelmişti gerçi niyet aynı bi şey değişmiyor sonuçta para gidiyor :)

http://forum.shiftdelete.net/cep-telefonlari/348786-dolandirici-devam%5Bemre-kulaksiz%5D-3.html

• quote:

Orijinalden alıntı: speed39

adam başka isimlerlede nam salmış biraz araştırınca çıkıyor bence alışveriş yapılırken çok dikkatli incelenmeli çünkü benimde başımdan geçti ama en azından böyle değildi bozuk malzeme gelmişti gerçi niyet aynı bi şey değişmiyor sonuçta para gidiyor :)

http://forum.shiftdelete.net/cep-telefonlari/348786-dolandirici-devam%5Bemre-kulaksiz%5D-3.html

Alıntıları Göster
    şerefsiz benide dolandırdı bunun için ne yapmamız lazımdır beyler arkadaşlar gitti para.

• quote:

Orijinalden alıntı: emre_can37

şerefsiz benide dolandırdı bunun için ne yapmamız lazımdır beyler arkadaşlar gitti para.

Alıntıları Göster
    hocam keşke şu konuu 1 saat önceden açaydınız

Alıntıları Göster
    bana verdiği iban no TR680001001439654848715002 ziraat bank deniz sağır yapılması gereken nedir

bana verdiği iban no TR680001001439654848715002 ziraat bank deniz sağır yapılması gereken nedir

Alıntıları Göster
    verdiği telefon no 05370279140

verdiği telefon no 05370279140

Alıntıları Göster
    en yakın savcılıgı git suç duyurusunda bulun hocam

Arkadaşım bu ilanı dün açtım!! forum sahiplerine ve forum yöneticilerinede ulaşmaya çalıştım ama nafile''' + (ispatlayabilirim)

Bende sıradan bir üye olduğum halde elimden geldiğince uyarmaya çalışıyorum çoğu kişiyide aydınlattığımı düşünüyorum ''fakat'' benim bir yetkim olmadığı için fazla bir şey elimden gelmiyor ( üye engelleme. ceza. üye hesap üyeliği iptali vs.)

Ama her zaman dediğim gibi GET. sistemli alışverişlere önem gösterin... Saygılar'''
    hocam referansı üye olarak inanacagınızı düşünüyorum sanal pazar iyi hoş iki taraf içinde ama satıcı olan ve malında sorun olmayan ürünü bile anlamayan arkadaş aldıgı zaman işiniz zor mesala bi anakart sattım arkadaş ne yaptı ne etti ise pinleri egmiş ve geri yolladı eee anakartın garanti dışı kaldıgına mı yanarsın verdigin karoyamı yanarsın ürünü servise yollayıp 1 ay gelmesinemi yanarsın
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.