Şimdi Ara

R7 260X 14.4 Driver Sıkıntılı 13.12 Driver Yükleyin (BF3 Özellikle) İçeri..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar r7 260x ile 14.4 WHQL sürücüsü kullandığımdan beri değişik sıkıntılar olmaya başladı sıcaklıklarda sıkıntı yok en fazla 70 derece.Sıkıntı 40-50 fps de bile kasım kasım kasılması bf3 multide özellikle işlemcidendir dedim deneme amaçlı 3.5 ghz oc yaptım gene yapmaya başlayınca dedim yok artık.Sonra driver değişeyim dedim 13.12 yüklemeye karar verdim.İşlemciyi stok hıza çektim 13.12 yi yükledim ama o kasım kasım kasılma olayı ani karakterin kendi kendine birden ileride bulması gibi olaylar gitti ve oyun daha akıcı oldu.Peki driver sıkıntısız nasıl yüklerim diye soruyorsanız;

http://www.techspot.com/drivers/downloadnow/16748/?evp=316ad720e00f86433ad236afd5a6401d&file=1

Amd uninstal programı çalıştırın kendi 5-10 dk içinde bütün driverları siler sonra restart atmanızı ister atınız attıktan sonra sistem açılışında ccleaner advanced system care ws gibi programlarla kayıt defterindeki hataları düzeltin sonra gene restart atın.Ondan sonra aşağıdaki linkini verdiğim 13.12 WHQL driver yükleyin bende bf3 multiplayerda özellikle oldukça akıcı oldu fps olarak en fazla 1-2 fps farketti.

http://www.guru3d.com/files-get/amd-catalyst-13-12-whql-download,1.html

Bu arada ekran kartım powercolor r7 260x turboduo oc böle bi sorunla karşılaştım kendi r7 260x indede bu tür sorunlar yaşayan arkadaşlarımız varsa deneyip aşağıya bişeyin değişip değişmediğini paylaşabilirler haberiniz olsun.

Not: Amd uninstal utulity ilk linkteki driver silen program bazen usb sürücülerini toptan kaldırıp format atmaya sebeb oluomuş 10 kere yaptım rastlamadım ama öle şeyler duydum haberiniz olsun böle aksilikleride var onu göze alınız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qaanx -- 29 Temmuz 2014; 4:06:19 >

• AMD'nin yeni driverları ile BF3 Oynayamazsın.BF3 Oynayacaksan 12.11 13.1 En Stabil Sürücülerdir BF3 İçin -

Orijinalden alıntı: llllxefsanexllll

AMD'nin yeni driverları ile BF3 Oynayamazsın.BF3 Oynayacaksan 12.11 13.1 En Stabil Sürücülerdir BF3 İçin -

Aynen saten mantle ve watch dogs ile işim yok şu anlık en mantıklı sürücü bu olur bnm için.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

14.6 rc2, 280x default, 8320 4.5 ghz, 64 kisi metro

Avg: 107.668 - Min: 45 - Max: 193

Avg: 132.792 - Min: 75 - Max: 201

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 29 Temmuz 2014; 11:53:16 >

https://ibb.co/JFcsQyQL
  • Hocam en alttaki 13.xx sürücüleriylemi aldığın değerler baya fark var çünkü

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: qaanx

Hocam en alttaki 13.xx sürücüleriylemi aldığın değerler baya fark var çünkü

yok ikisi de 14.6 rc2 ile alinmis sonuclar ama o oyun cok degisken fps verebilir mesela az olanda rus oynuyordum karsi takim cok iyiydi surekli acik alandaydik ama iyi sonuc olanda amerikandim surekli kapali alanda oynuyorduk.bombali harita olur bomba yasak harita olur servere gore bile degisir.baska haritalarda da degisik sonuclar verebilir 3dmark11 gibi sabit seyler yapamazsin.13.12 kurup yine acik alanda oynasam rus olarak belki 14.6'dan kotu olacakti o yuzden cok zor yani iki farkli surucude ayni seyleri yaparak oynamaya calismak.

https://ibb.co/JFcsQyQL
  • 13.12 en sorunsuz sürücülerden birisi.Bende onu kullan&yorum 14.x`lerden performans alamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.