Şimdi Ara

GTA IV Grafik Modu iCEnhancer'ın 3.0 Sürümü Yayınlandı (Video)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•     Grand Theft Auto V'in PC ve yeni nesil sürümlerinin çıkışı aylar içerisinde yapılacak olsa da, mod yapımcıları GTA IV için uğraşmaya devam ediyor. GTA IV'ün en iyi grafik modlarından iCEnhancer'ın yeni sürümü indirilmeye sunuldu.

Grafik modunun 3.0 sürümü için yayınlanan oyun içinden alınmış videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. İndirme işlemini ise bu site aracılığıyla yapabilirsiniz.

• Adamlar iyice aştılar kendilerini. GTA V'de de aynı bu şekilde modlar çıktığı zaman tamamdır.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: lazz_kopatt

şarkının adı ne acaba bilen varsa linkini atabilirmi teşekkürler ??

http://www.youtube.com/watch?v=hKAxrzPg2tE

Orijinalden alıntı: lazz_kopatt

şarkının adı ne acaba bilen varsa linkini atabilirmi teşekkürler ??

Futurecop - Lost Love (Thunderclaw Remix)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sitede problem var sanırım açılmıyor.Fakat bişey sorucam.Denemeyi düşünüyorum.Normal olarak oyun normale göre daha fazla kasıcaktır sanırım dimi ?

Msi B850 Tomahawk / Ryzen 7 9700X / Arctic Freezer 34 eSports DUO White / Msi RTX 4070 Gaming X Trio / Patriot Viper Venom 16 GB 6000 MHz CL30 X 2 / CoolerMaster MB520 RGB / FSP Hyper M85 650W / SanDisk 500 GB Ultra 3D x2 / Corsair 240 GB MP510 / LG Ultragear 27GL83A-B + AOC 24" C24G1
  • duyurulan bir oyun soracaktım.karakter elinde kılıçla ejderhaya filan saldırıyordu.sonra onun da ejderi geliyordu.hatta aynı devil may crydaki karaktere benziyor diye konuşuluyordu.oyunun adını hatırlayan varmı acaba?

Orijinalden alıntı: a.memo

Bu oyunu bu seviyeye getiren adamlar acaba GTA V i ne hale getirirler çok merak ediyorum... Beklemedeyiz...

adam emekli oldu 3.0 sürümü hem başkası tarafından çıkarıldı hemde kaç hafta önce çıkmıştı daha yeni haber yapıyorlar

Orijinalden alıntı: hakanozzdemir

duyurulan bir oyun soracaktım.karakter elinde kılıçla ejderhaya filan saldırıyordu.sonra onun da ejderi geliyordu.hatta aynı devil may crydaki karaktere benziyor diye konuşuluyordu.oyunun adını hatırlayan varmı acaba?

how to train your dragon?

• İşte beklediğim an Fizik kurallarını en iyi şekilde yansıtan tek oyun. Yüksek seviye grafiklerde oynamak keyif veriyor.

Orijinalden alıntı: MS-TF

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: hakanozzdemir<br><br>duyurulan bir oyun soracaktım.karakter elinde kılıçla ejderhaya filan saldırıyordu.sonra onun da ejderi geliyordu.hatta aynı devil may crydaki karaktere benziyor diye konuşuluyordu.oyunun adını hatırlayan varmı acaba?</blockquote><br><br>how to train your dragon?

animasyon o :) benim sorduuğum oyun.karakteri aynı danteye benziyordu.

1.0.4.0 -http://goo.gl/cyA1fq
    EFLC -http://goo.gl/iPd3g9
    1.0.7.0 -http://goo.gl/OhNri3
    Bison Sales Veg -http://goo.gl/UVsjTG
    DKT Road Textures -http://goo.gl/ee9jlE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShadowBeast -- 25 Temmuz 2014; 18:49:01 >

• quote:

duyurulan bir oyun soracaktım.karakter elinde kılıçla ejderhaya filan saldırıyordu.sonra onun da ejderi geliyordu.hatta aynı devil may crydaki karaktere benziyor diye konuşuluyordu.oyunun adını hatırlayan varmı acaba?

Konuyla pek bir alakasız ama Microsoft konferansında göstermişlerdi eğer oysa oyun Scalebound .

• Görsellik süper ötesi olmuş ama gördüğüm kadarıyla modların ortak bir sorunu var. Evet grafikleri güzelleştiriyo ama yeni bug'ları da beraberinde getirebiliyor modlar maalesef. Tabi ki burada genelleme yapmıyorum ama bunu baya yaşadım ben. Eminim ki bu mod öyle değildir.

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: MS-TF<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: hakanozzdemir<br><br>duyurulan bir oyun soracaktım.karakter elinde kılıçla ejderhaya filan saldırıyordu.sonra onun da ejderi geliyordu.hatta aynı devil may crydaki karaktere benziyor diye konuşuluyordu.oyunun adını hatırlayan varmı acaba?</blockquote><br><br>how to train your dragon?</blockquote><br>animasyon o :) benim sorduuğum oyun.karakteri aynı danteye benziyordu.

Sen xbox one özel oyunu diyosun ismi Scalebound

Leyla ile Mecnun Fan Club

Steam ID
  • Aşağıda arkadaş linkleri vermiş sağolsun, bir not düşeyim.

Steam de oynayacaksanız 1.0.7.0 sürümünü kuracaksınız. Diğer yollarla olan için 1.0.4.0

;)

Orijinalden alıntı: betadragon

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: hakanozzdemir<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: MS-TF<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: hakanozzdemir<br><br>duyurulan bir oyun soracaktım.karakter elinde kılıçla ejderhaya filan saldırıyordu.sonra onun da ejderi geliyordu.hatta aynı devil may crydaki karaktere benziyor diye konuşuluyordu.oyunun adını hatırlayan varmı acaba?</blockquote><br><br>how to train your dragon?</blockquote><br>animasyon o :) benim sorduuğum oyun.karakteri aynı danteye benziyordu.</blockquote><br><br>Sen xbox one özel oyunu diyosun ismi Scalebound

teşekkürler

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.