Şimdi Ara

Bisiklet dişlisi ile ilgili bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar biçimsiz iki tekeri birbirinden farklı eski düzen tutmaz hangi yolda gidilir bilinmez bir bisikletim var. Bu bisikletin ön dişlisinde birinci viteste yani en küçükte iken zincir boşa alıyor 3 gün önce pedal göbeği değişti. Ama dişliye de vurmadık niye zincir boşa atıyor sizce ? Dişli ile oynayıp içe doğru yastırsam geçer mi acaba ?



  • Boşa alıyor derken?

    Göbeğe doğru mu yoksa 1 ve 2 dişli arasına mı?
    Gerçi benimki de laf, vites ayarı bozulmuştur, elden geliyorsa tornavida yardımıyla rayına oturtabilirsiniz, yok beceremem diyorsanız da bir bisikletçiden yardım isteyebilirsiniz ayar yapması için.
  • whereismywings kullanıcısına yanıt
    Elimden gelir boyle isler. Lastik hamasi, jant değişimi, hic bir şeyi olmayan janta göbek, jant teli ekleyerek jant ayari yapimi, pedal gövdesi değişimi, arka disliyi sökme bilye değiştirme kirilmis dişli değiştirme bu gibi şeyleri yaptim.

    Sapasağlam calisan ama bilyesi düştüğü icin sağa sola yatan pedali göbeğini sokup bilye değiştirdikten sonra disliye hasar vermedigim halde bisiklet gövdesine boşa atiyor pedal boşa donuyor. On vites zincire surtup cirrr cirrr diye otse vitesten asabi alir diyorum ama viteste değmez iken kendisi asagida iniyor. on vites sürekli 2de (orta dişli) rampalarda çok yormaya basladi. Dişlinin dişlerini pedala doğru yamukturursam asabi inmesi gider mi acaba ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.