Şimdi Ara

Yazlık Sıcak Su için Güneş Enerji Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yazlık bölgeler için onerebileceginiz genelde çift panelli olan güneş enerjisi ile çalışan sıcak su ısıtma sistemi için hangi markayı önerirsiniz burada en çok EFES markası var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Hepsinin kullaniğı sistem aynı montaji güzel yapıldığı sürece çok verimli çalışır. Benim evde mevcut ve cok rahat ediyorum işletme maliyeti sıfır suyu 80 dereceye kadar ısıtabilıyor. Bu noktada bir uyarim olacak. Evinizde mutlaka termostatik batarya kullanın özellikle mutfakta ve duşta. Evet Fiyatları pahali gelebilir ama suyun altinda haşlanmaktan iyidir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lhkarakas -- 16 Temmuz 2014; 23:40:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Musluk soğuk sıcak arası ayarayinca ılık geliyo .d ama bazıları Çin malı ve adiymis

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lhkarakas

    Hepsinin kullaniğı sistem aynı montaji güzel yapıldığı sürece çok verimli çalışır. Benim evde mevcut ve cok rahat ediyorum işletme maliyeti sıfır suyu 80 dereceye kadar ısıtabilıyor. Bu noktada bir uyarim olacak. Evinizde mutlaka termostatik batarya kullanın özellikle mutfakta ve duşta. Evet Fiyatları pahali gelebilir ama suyun altinda haşlanmaktan iyidir.

    termostatik batarya konusunda sana katılıyorum ama güneş sistemleri için uygun değil diye duydum. basınç az geldiği için sorun olabiliyormuş. bilginiz varmı acaba gpd nin banyo bataryasını alacağım 184 lira ama tereddütteyim. olmazsa elimde patlayacak
  • veerzaara kullanıcısına yanıt
    alacağınız termostatik bataryanın teknik verilerini incelemekte fayda var. emin olmamakla birlikte suyun sıcaklığına baglı , basınctan bagımsız olarak calısan sistemler oldugunu duymustum. dediğim gibi siz gene de çalışma ortamı hakkında teknik verileri çalışma basıncı, max sıcaklık vs.. inceleyin derim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.