Şimdi Ara

AMD FX 9590 İNTEL İ7 4770K yı zar zor yeniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
2
Favori
2.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AMD FX 9590 özellikle 220 tdp besleniyor. şonuçlar burda

AMD FX 9590 İNTEL İ7 4770K yı zar zor yeniyor AMD FX 9590 İNTEL İ7 4770K yı zar zor yeniyor AMD FX 9590 İNTEL İ7 4770K yı zar zor yeniyor AMD FX 9590 İNTEL İ7 4770K yı zar zor yeniyor
     AMD FX 9590 İNTEL İ7 4770K yı zar zor yeniyor AMD FX 9590 İNTEL İ7 4770K yı zar zor yeniyor AMD FX 9590 İNTEL İ7 4770K yı zar zor yeniyor AMD FX 9590 İNTEL İ7 4770K yı zar zor yeniyor AMD FX 9590 İNTEL İ7 4770K yı zar zor yeniyor AMD FX 9590 İNTEL İ7 4770K yı zar zor yeniyor AMD FX 9590 İNTEL İ7 4770K yı zar zor yeniyor AMD FX 9590 İNTEL İ7 4770K yı zar zor yeniyor AMD FX 9590 İNTEL İ7 4770K yı zar zor yeniyor AMD FX 9590 İNTEL İ7 4770K yı zar zor yeniyor AMD FX 9590 İNTEL İ7 4770K yı zar zor yeniyor AMD FX 9590 İNTEL İ7 4770K yı zar zor yeniyor AMD FX 9590 İNTEL İ7 4770K yı zar zor yeniyor AMD FX 9590 İNTEL İ7 4770K yı zar zor yeniyor AMD FX 9590 İNTEL İ7 4770K yı zar zor yeniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KhAnS- -- 22 Ağustos 2014; 13:14:06 >

• amd nin neyi düzgün ... sorun istemiyorsan intel

her kullandığım amd sorundu anakart sorunlu, ekran kartı sorunlu, ramler sorunlu ....

quote:

Orijinalden alıntı: yenerbalcı

quote:

Orijinalden alıntı: carter

İşte kullanıcıları düşünen bir şirket. Umarım tekelleşmeye bütün gücüyle direnir.

uyumaya devam

intel 3 yıldır işlemcide 1 kuruş indirime gitmedi (Tekel olduğunun kanıtıdır)

amd dağıtıcı firmalar 1 yıl önce çıkmış işlemciyi piyasaya sürmediler inşallah amd batar da intel işlemciyi ucuza kullanırız

intel amd işlemcilerine göre fiyatı belirliyor 3 yıldır 1 kuruş indirim yapıldı mı

http://forum.donanimhaber.com/m_74674725/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 28 Haziran 2014; 18:11:22 >

• quote:

amd nin neyi düzgün ... sorun istemiyorsan intel

her kullandığım amd sorundu anakart sorunlu, ekran kartı sorunlu, ramler sorunlu ....

quote:

quote:

İşte kullanıcıları düşünen bir şirket. Umarım tekelleşmeye bütün gücüyle direnir.

uyumaya devam

amd dağıtıcı firmalar 1 yıl önce çıkmış işlemciyi piyasaya sürmediler inşallah amd batar da intel işlemciyi ucuza kullanırız

intel amd işlemcilerine göre fiyatı belirliyor 3 yıldır 1 kuruş indirim yapıldı mı

İktisat, işletme mezunu falan yok mu ya? Hayrına eco101 notu gönderin şu arkadaşa. Tekel olan bir şirketin rekabetçilerinin ortadan kalkmasıyla daha ucuza ürün alabileceğini sanıyor

• Sadece konu başlığına göre yorum yapıyorum. Amd de intel 4770K ya rakip bir işlemci yok. Yani hiç bir Amd işlemciden 4770K ya yetişmesini yada geçmesini beklemeyin. Fiyat/Performans ayrıdır Performans ayrıdır. Kullanıcının kullandığı uygulama ve seviyesi ise çok ayrı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darcyn

quote:

quote:

quote:

uyumaya devam

İktisat, işletme mezunu falan yok mu ya? Hayrına eco101 notu gönderin şu arkadaşa. Tekel olan bir şirketin rekabetçilerinin ortadan kalkmasıyla daha ucuza ürün alabileceğini sanıyor

gıdım performans ortaya çıkarsa kimse işlemcisini değiştirmez bu sefer intele girer

şuanda gıdım performans var amdnin sayesinde

örnek senin işlemcinin performansı 10 puan veriyor yeni çıkan işlemci de 11 puan veriyor işlemcini değiştirir misin ?

Hayır dersen benim mantığa geliyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Chris Brown

Sadece konu başlığına göre yorum yapıyorum. Amd de intel 4770K ya rakip bir işlemci yok. Yani hiç bir Amd işlemciden 4770K ya yetişmesini yada geçmesini beklemeyin. Fiyat/Performans ayrıdır Performans ayrıdır. Kullanıcının kullandığı uygulama ve seviyesi ise çok ayrı.

İntel 4790 geçiyor 4770k yı çok azda olsa ama 4790k gelcek o farkı koyar amdye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SADECE PERFORMANS AÇISINDAN;

iş o.c tarafınada geldiğinde(stok hızda AMD geride kalır) belki o zaman yetişebilir 9590.

Ama AMD olmasaydı bugün gt630 u 3000 liradan alıyor olurduk.Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi f/p la performans farklı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ryzen 7 1800x için anakart
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • KhAnS- K kullanıcısına yanıt
    zaten 220 tdp degeri baslı basına hayal kırıklıgı ne yazik ki intelin islemci konusunuda ki tekeli sürüyor
  • nereye rakip yokmuş gözün kör mü senin. benchmarklar yalan söylemez atıyım link e bakta gör nasıl ezdiğini bu işlemci AMD FX 9590 İNTEL İ7 4960x le kafa kafaya gidiyor o testlerde AMD R9 290X olsa kim bilir ne olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KhAnS-

nereye rakip yokmuş gözün kör mü senin. benchmarklar yalan söylemez atıyım link e bakta gör nasıl ezdiğini bu işlemci AMD FX 9590 İNTEL İ7 4960x le kafa kafaya gidiyor o testlerde AMD R9 290X olsa kim bilir ne olur.

arkadaşım nasıl bir fanboyluksa testleri verdiğin sitenin adı amdfx ikincisi hiçbir geçerliliği olmayan sıradan bir blog sitesi üçüncü ve son olarak da i7 hd7850 ile test edilirken fx hd7990 ile test edilmiş bari linki atmadan önce bak da sonra yap fanboyluğunu rezil olma

edit:bir de 9590 4960x ile kafa kafaya gidiyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmedaltair -- 30 Haziran 2014; 13:10:59 >

• quote:

gıdım performans ortaya çıkarsa kimse işlemcisini değiştirmez bu sefer intele girer

şuanda gıdım performans var amdnin sayesinde

örnek senin işlemcinin performansı 10 puan veriyor yeni çıkan işlemci de 11 puan veriyor işlemcini değiştirir misin ?

Hayır dersen benim mantığa geliyorsun

Biraz düzgün kullansan Türkçe'yi de ne dediğini anlasak... Trollsün büyük ihtimalle, cevap verdikçe seviniyorsun da değilsen çok acıdım sana.
  • Darcyn kullanıcısına yanıt
    Kendisi trollden de öte..
  • KhAnS- K kullanıcısına yanıt
    9590 4960x le kafa kafaya gidiyormuş
  • Millet o kadar parayı boşuna veriyor herhalde 4960x'e amd alsınlar daha hesaplı olur

• hocam benim bildiğim oyun testlerinde fx 9590 i5 4670k yı bile geçemiyor (oyun konusunda ötekileri bilmiyorum)

burda fx 8450 vs fx9590vs i54690k karşılaştırması var

http://www.youtube.com/watch?v=iehrXA3n39c
  • quote:

quote:

quote:

uyumaya devam

AMD batarsa ortada rakip kalmayacağı için Intel istediği fiyata çeker sen de o zaman 2000 liradan alırsın işlemci AMD şu sıralar çok yanlış işler yapıyor onun için birdaha ben amd kullanmam zaten ama batmasını da asla istemem yoksa yanarız.

• quote:

Orijinalden alıntı: d_e_h_a_406

Millet o kadar parayı boşuna veriyor herhalde 4960x'e amd alsınlar daha hesaplı olur

intelin 2011 soketine kimse para vermiyor ki hesaplı olsun

kesinlikle intel işlemci kullanırım ama 4960 tonlarca para verecek kadar enayi değilim

Alınabilir işlemciler : i7 4790 - i5 4690 - i5 4590 - i7 4790K - i5 4690K

İntel soket değişimi yapmasa amd batmıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 1 Temmuz 2014; 18:43:19 >
  • benchmarkları bilmem ama renderda kesinlikle geçerhttp://forum.donanimhaber.com/m_68398744/mpage_1/f_/key_//tm.htm#68863655 bu konuda karşılaştırmalar var sistemler aynı olmasa bile 8350nin i7 4770k ile yarıştığını görürsünüz 9590 ise muhtemelen 4770kyı renderda geçecektir
  • Ben şimdi bişey diyecem beni yine eksilere boğucaklar

Tabi fiyat performansı var
    Ama icraat yok

• Yenince ne oluyor yani, tatmin mi oluyorsunuz?

Ya şu işlemcilerle günlük kullanımda yüzde 20-30 yük üstüne çıkamayıpta işlemcileri yüzde yüz yüke sokup o onu geçti bu bunu geçti diye ortalığı trolleyen üyelerden gına geldi artık. Bir yetki verseler varya 3 günde bunları burdan temizlerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 1 Temmuz 2014; 21:58:42 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.