Şimdi Ara

AMD işlemci fiyatlarında indirime gitti, işte detaylar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AMD işlemci fiyatlarında indirime gitti, işte detaylar

Dört çekirdekli FX-4350 ve altı çekirdekli FX-6350 işlemcilerini lanse eden AMD, ürün gamındaki diğer modellerde fiyat indirimine gitti. Hem Fusion hem de FX işlemci modellerinde yapılan indirim kapsamında, şirketin bir dönem en hızlı masaüstü işlemci modeli olan dört çekirdekli Phenom II X4 965 Black Edition'ın fiyatı da %11 oranında gerçekleşen indirim ile 91 dolar seviyesinden 81 dolara çekildi.

Bir diğer dikkat çekici fiyat indiriminin FX-6300'de olduğunu görüyoruz. 6 çekirdekli olan bu işlemcinin fiyatı, %15.2 oranında indirim ile 132 dolardan 112 dolara çekilmiş. Çok çekirdekli işlemci satın almak isteyenler için FX-6300'ün son indirim sonrasında oldukça iddialı bir noktaya geldiğini söyleyebiliriz. Fusion tarafında ise en büyük indirim %19 civarı bir düşüş ile fiyatı 95 dolardann 77 dolara gerileyen A6-3600 oldu. %15 indirim alarak fiyatı 57$'a gerileyen Fusion A6-5400K işlemcisi de bir diğer dikkat çekici model.

AMD işlemci fiyatlarında indirime gitti, işte detaylar

• 5400k çok iyi olmuş :)

• AMD herkesi çok çekirdekli yapmaya kararlı , satışlar da artar güzel hamle orta seviye için AMD işlemci ideal
  • FX-8350'nin listede olmaması beni şaşırtmadı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: InsectKin

FX-8350nin listede olmaması beni şaşırtmadı :)

Benide nedense :) Eskileri satmaya çalışlyo adamlar.

• AMD gitmişte bizimkiler gidermi acaba :) Aksine zam yapmazlarsa iyidir...

• Orta halli oyun makinesi toplayacaklar için 965BE göz kırpıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • vatana da yansir umarim ki bu fiyatlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel haberler bunlar da, indirim yapmasa da kimse neden yapmıyor demez zaten uygun fiyata satıyor.

FX8350 ye yapmasın bir zahmet iyi satan bir İşlemci zaten, zarar açıklıyor hep bırakalım da 8350 den kazansın bari.
  • Olmadı şöyle İntel'e kafa utanadı ya..... bedava verse ne olur. Kimsenin doğru dürüst AMD aldığı yok...

• Daha okuduğunu idrak edemeyen insan eksi ver sen anca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 2 Mayıs 2013; 9:42:55 >
  • Gözlerim FX8350'yi aradı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enayi07

vatana da yansir umarim ki bu fiyatlar

stoklar eriyecekte yeni fiyatla ithal edilecekte bence en az 2 ayda anca yansır

• Çok iddialı fiyatlar, özellikle A6 serisinde. Acaba çift FM2 soketi bulunduran bir anakart var mı? İki tane A6-5400K alıp, çift işlemci olarak yararlanılabilir. Aynı zamanda içlerindeki Radeon HD7540D'leri de CrossFire olarak kullanıp, mükemmel bir fiyat/performans makinesi çıkartılabilir.

O yüzden soruyorum, üzerinde çift FM2 soketi bulunduran bir anakart var mı? :)

• quote:

Orijinalden alıntı: V4LKyR

Çok iddialı fiyatlar, özellikle A6 serisinde. Acaba çift FM2 soketi bulunduran bir anakart var mı? İki tane A6-5400K alıp, çift işlemci olarak yararlanılabilir. Aynı zamanda içlerindeki Radeon HD7540Dleri de CrossFire olarak kullanıp, mükemmel bir fiyat/performans makinesi çıkartılabilir.O yüzden soruyorum, üzerinde çift FM2 soketi bulunduran bir anakart var mı? :)

Çift soket sunucu anakartlarında olan bir özellik. Son kullanıcıya sunulan bir özellik değil. Bu işlemciye uygun çift soket bir anakart bulamazsın.

• Yeter artık, AMD bir zahmet indirim yapmasın! Zaten fiyatlar çok iyi. AMD bu indirimlerle zararına satmaya başlayacak. Biz bilgisayar alırkan 10 dolar fazla ödesek ölmeyiz. Ama şirket ciddi zarar edebilir. Zaten senelerdir Intel deli karlar ederken AMD hep zarar ediyor. Yetmezmiş gibi Intel iki senelik işlemcilerini çıkardığı günün fiyatında satıyor neredeyse. AMD fiyat indire indire kendini zarara uğratırsa Intel bizi yine yolar, yine yolar...

Biz de böyle; oluruz.
  • bu indirimli fiyatla alımları nereden yapabiliyoruz ?
  • FX 6300 20 dolar inmiş. Bize, kafadan 40 TL olarak yansıması lazım. 250 TL ye 6 tokmak, FX6300.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin abi 65 -- 2 Mayıs 2013; 10:52:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soul741

quote:

Orijinalden alıntı: V4LKyRÇok iddialı fiyatlar, özellikle A6 serisinde. Acaba çift FM2 soketi bulunduran bir anakart var mı? İki tane A6-5400K alıp, çift işlemci olarak yararlanılabilir. Aynı zamanda içlerindeki Radeon HD7540Dleri de CrossFire olarak kullanıp, mükemmel bir fiyat/performans makinesi çıkartılabilir.O yüzden soruyorum, üzerinde çift FM2 soketi bulunduran bir anakart var mı? :)
    Çift soket sunucu anakartlarında olan bir özellik. Son kullanıcıya sunulan bir özellik değil. Bu işlemciye uygun çift soket bir anakart bulamazsın.

Yanılıyorsun, EVGA'nın çift soketli anakartları var, uzay kasa için. Çift Intel Xeon işlemci soketli anakartlar da var, paraları fazla olanlar için. Neden çift FM2 soketli bir anakart olmasın ki?

• 290 liraya dün sipariş ettim fx-6300'ü harbi bahtsız bedeviyim ben yaw, yayan gezmeye korkuyorum artık :D

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.