Şimdi Ara

GİYİLEBİLİR TEKNOLOJİLER - Wrist Bands - Watchs [ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Artık giyilebilir teknolojiler yavaş yavaş hem ülkemizde hemde bileklerimizde, kollarımızda, gözlerimizde gerekli yerleri almaya başladılar. Konuyu açmamdaki sebep hem ünlü markaların kendi ürettikleri ürünleri (Samsung - Sony vs) hemde 3. parti markaların ürünlerini konuşup tartışmak..

aslında yıllardır söylenen fakat henüz yeteri kadar yaygınlaşmayan bu ürünler cep telefonlarının gelişmesiyle iyice birçok şeyi destekler oldular.. Bende açıkçası pek ilgilenmiyordum ama 4 gün önce Sony Xperia Z2 alınca Sony SmartBand ürününü keşfettim ve araştırmaya koyuldum.. hemen ardından Fitbit markası ile tanıştım, araştırmalarım yavaş yavaş ilerliyor..

Markaların kendi ürünleri gayet hoş ilgi çekici..

Kendi kullandığınız bir Wrist Band ürününüz var ise burada deneyimlerinizi paylaşın

• İlk mesajdan sonra ben kendi kafamdaki soruları sorayım..

Şimdi bir bileklik almak istiyorum. Gün içerisinde neler yaptığımı, ne kadar kilo yaktığımı yaklaşık olarak öğrenmek istiyorum, çünkü aşağı yukarı 16kg fazlam var.. Bu bileklikler direk spor için üretilmiş bileklikler değil.. Öncelikli olarak bu konuda direk olmasa da kilo verme açısından, yapabildikleri de göz önünde bulundurularak bir faydası olur mu öncelikle bunu tartışmak istiyorum..

Almayı düşündüğüm Fitbit Flex ya da Sony SmartBand SW10'un incelemelerini ekliyorum, herkesinde fikirlerini bekliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 26 Haziran 2014; 2:14:09 >

• Ben Z2 ile birlikte SWR10 aldım, gayet memnunum. Basit bir cihaz, işini de görüyor. Fakat tam olarak doğru çalışması için 1 hafta kadar bileğinizde sizle beraber yaşaması gerekiyor, kalibrasyon meselesi vs. Telefondan uzaklaştığınızda titreşiyor, kapsama alanı dışına çıkıyorsunuz diye uyarıyor. Uyandırma sistemi çok güzel, bileğimdeki basit bir titreşimin beni uyandırabileceğini hiç düşünmemiştim. :) Bir çok özelliği daha var Z2 ile kullanımda.
  • V4LKyR V kullanıcısına yanıt
    Fitbit'te aldığınız kaloride ekleyip daha doğru sonuçlara ulaşmamız mümkün olabiliyormuş.. Lifelog'da böyle bir durum mevcut mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 26 Haziran 2014; 13:24:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iwatch bekliyoruz devrim olacak
  • Ne demek istediğinizi anlayamadım.
  • Cümle düşüklüğü var.. Mesela makarna yiyorsunuz, 1 tabak makarna işaretleyip onun kcal değeri ekleniyor.. SmartBand'de yok sanırsam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 27 Haziran 2014; 1:08:46 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sony smartband talku bekliyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.