Şimdi Ara

Tokat'ta trafik kazası ( ağır hasarlı symbol içerir )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
4
Favori
14.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.yesilniksar.com/niksarda_trafik_kazasi_haberi_1402.html

Kazaya hemen olduktan sonra denk geldim mobildeyim olduğum için resimleri ekleyemedim altta habere ait fotoğraflar kısmından bakabilirsiniz çok şükür ölüm yok

Symbolün arka koltuğunda kimse oturmuyordu iyiki oturmuyordu birde anlamadığım Doblonun emniyet şeridinde işi ne ?
     Tokat'ta trafik kazası ( ağır hasarlı symbol içerir )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vetenes -- 22 Haziran 2014; 18:48:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Clio araç sahibiyim. Ben hayatımda böyle dandik bir araba görmedim.. 900 kg araç zaten beyler arabada şase yok.
    Boğaz köprüsünden geçerken rüzgar esiyor korkuyorum alıp götürecek diye o derece sallanıyor araba.
    Keza megane'da aynı şekilde. Kaçtane araç gördüm resmen TOST olmuş.

Benim anlamadığım şey şu. Neden İNSAN taşıyan bu araçlara boydan şase ile 2 ön 2 arka ve 2 yan direk olmak üzere 6 direk ile destek verilmez?
    Arabayla 30 km ile giderken takla atın nazikçe arabanın tavan çöküyor direk. Neden taşımaz bir tavan arabayı?

O kadar şekil yapıyolar güvenlik testi yapıyolar hepsi hikaye.. Sadece reno içinde değil 70 bin liranın altındaki bütün arabaların hali böyle..
    Tüm dünyada ödenen miktarın 3 katını ödeyip araba satın alıyoruz. Verdiğimiz paraya verilen hizmet bumu?

Adam 27 bin dolara CAMARO'ya biniyor.
    Biz 27 bin dolara Reno megane alıyoruz.

Yeterince para kazanmıyormusunuz eyyy kişiliksiz şahsiyetsiz insanlar?
    Neresinden bakarsanız bakın çok ilginç bir durum aslında.

Sembol'ün bu kadar deforme olması, doblodaki insanların hayatını kurtarmış.
    Resmen yastık etkisi yaratarak çapışmanın %80 civarı enerjisi, sembolün deformasyonuyla emilmiş.

Arkadaşlar, dacia mühendisleri bilmeden çok büyük sevaba girmişler.

Tabi sembolün arka koltuğunda kimsenin olmaması da büyük şans.

Eğer bir kaza yapacaksanız, son anda seçme şansınız varsa, arka koltuğu boş olan bir sembole yönlenebiliyorsanız, direk dalın gitsin.
  • Tokatlı mısınız hocam ? Böyle bir habere denk gelmek için ancak tokatlı olmak lazımda

Orijinalden alıntı: Mono Italiano

Tokatlı mısınız hocam ? Böyle bir habere denk gelmek için ancak tokatlı olmak lazımda

Evet :) habere değil direk kazaya denk geldim o yüzden paylaşmak istedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vetenes -- 21 Haziran 2014; 21:34:24 >

Orijinalden alıntı: yirthan

can kaybı olmaması sevindirici...

Oyle Symbolün arka koltuğunun boş olması sayesinde ölüm yok

Emniyet şeridinde durmak bile risk ülkemizde 2 serit yol emniyet şeridinde nasıl vurdu a hayret ediyorum

Orijinalden alıntı: rasmus61

Geçmiş olsun diyelim.

Teşekkür ederim kazayı ben yapmadım ama denk gelmek bile çok kötü heleki symbolün halini görünce kesin sağlam kimse çıkmaz dedim ama ölen yok çok şükür

2016 Passat 1.4 TSI DSG Comfortline
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spirited

symbol hatchback olmuş.Hani arkadan vuran daha fazla hasar alırdı.Acaba kaç km ile vurmuş?

Telaşla sormadım ama symbol çok kötüydü arka koltuklar ön koltuklara kadar çıkmıştı Doblo da ise aksine hiçbir şey yok

Orijinalden alıntı: siyahsancak

bu yolda önceden daha fazla kaza oluyordu hatalı sollamadan, şimdi biraz daha iyi. erbaa-reşadiye arası asfalt kalitesi de iyidir.

Bu yolda her hafta kaza olurdu hemde olumlu yol güzelleşti duble yol oldu asfalt kaliteli ama hala Şoförler sıkıntılı emniyet şeridinde bir araca arkadan vurmak nedir anlamış değilim

• Araca sase koymayi unutmuslar heralde

Orijinalden alıntı: M.Karakaya07

Of Allah'ım clio nun arka gitmiş kimsenin olmaması sevindirici. Bu kazaları yaşamak çok kötü. Allah kimseye yaşatmasın.

Amin gerçekten çok kötü dediğim gibi kazayı yaşamadım ama gördüm hala gözümün önünde

@iade aynen öyle euro NCAP testi yok deyince reno severler ayaklanıyor neyse ki arka koltuk boştu

Ölen kalan olmaması sevindirici.
    2016 Renault Megane 1.2 130 Bg 2022-... (Km 67.000-...)
  • quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

Symbol Hatchback Coupe olmuş.

Ölen kalan olmaması sevindirici.

Aynen öyle Şase kalmamış neredeyse arkadan vuran Doblo da ise kaput ve tampon ve bazı iç parçalar hariç sorun yok

• euro ncap arkadan kazaları önemsemiyor.. en rahat yıldızı alacak şekilde araba üretiyorlar 2003-2004 ten kalma doblo ne hale getirmiş aracı az kalsın bende imzamdaki araç yerine sandero stepway alıyordum iyiki almamışım

Orijinalden alıntı: DrHw

euro ncap arkadan kazaları önemsemiyor.. en rahat yıldızı alacak şekilde araba üretiyorlar 2003-2004 ten kalma doblo ne hale getirmiş aracı az kalsın bende imzamdaki araç yerine sandero stepway alıyordum iyiki almamışım

Arkadan bu hale gelen araç önden de bu kadar hasar alırdı zaten ya o değilde bu arabanın hp versiyonu sandero 4 yıldız aldı mobildeyim imzanın görünmüyor ama sandero almamakla iyi etmişsiniz

Seat İbiza 1.2 Tsi DSG(PK4)
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.