Şimdi Ara

oynuYORUM Video İnceleme - Lost Saga

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türkçe olarak yayınlanan Nexon Europe'un free-to-play dövüş oyunu Lost Saga'ya daha yakından baktık. Lost Saga'nın OynuYORUM videouyla karşınızdayız.

• ya bu kadar mı sorunlu video yüklenir vallahi pes. yine açılmıyor video ya.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • lost sagacılar nerde? :D

• 2-3 aydır normal oynatıcıdan video izleyemiyorum 0-2 saniyeleri arası kesinlikle oynatıcıda bir problem oluyor video kapanıyor

2-3 aydır html5 ile izliyorum ama artık ondanda izleyemeyeceğiz gibi görünüyor baksana bu bile çalışmıyor

• zaten gökhan ve talha ilk izlenim yapmışlardı siz niye tekrar yaptınız? oyun kalmadı herhalde.

• bunu sorunsuzca yapan onlarca site var iken neden birinden örnek alınmaz neden birinin izlediği yol araştırılmaz. sorunlu bir oynatıcıya bu kadar inad etmek. problemleri bu kadar görmezden gelmek niye?

• güzel oyun alakasız olacak ama little fighterı hatırladım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [sizer=blue]Tekken 6 İnceleme
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Emeğinize sağlık. İyi ikili oldunuz. İzlerken keyif alıyorum. Lakin şu online oyunlarla ilgili 2 çift lafım var.

Siz siz olun uzun süre oynamayacaksanız WoW'un tadına bakmayın. Yoksa bana olduğu gibi diğer tüm online oyunlar çer çöp gelecektir. Düşmeyin bu hataya. Online oyun piyasasının %90'ı bariz çöplerle dolu. F2P oynayın, tüm oyunları deneyin, zevk almaya bakın. Ama WoW illetine bir bulaştınız mı; bu tarz oyunlar baş ağrısı, baş dönmesi, kusma gibi tepkilere yol açacaktır bünyenizde.

• 2014 GOTY olur kesin.

• Bir süre oynamışlığım vardır. Türü seven için oldukça iyi bir oyun.

• ya arkadaş anlıyoruz ücretsiz hizmet ediyoruz muhabbeti yapıyosunuzda bsc nin bi 2 yıl önceki haline bakın bi şimdiki
    3-5 kuruş daha kazanıcam diye siteyi çöplük haline getirdiniz reklamlarınızla
    bu saçma sapan reklamları 2 yıl önce de yapsaydınız ya keşke en azından beklentilerimiz artmazdı
    ve server in error application hatasından bahsetmiyorum bile

• Bilmiyorum bu sorunu yaşayan tek ben miyim ama yaklaşık 1 haftadır ne normal oynatıcıdan ne de html 5 oynatıcıdan izleyemiyorum videolarınızı. Umarım yakın zamanda bu sorunu çözersiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.