Bildirim
oynuYORUM Video İnceleme - Lost Saga
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
ya bu kadar mı sorunlu video yüklenir vallahi pes. yine açılmıyor video ya.
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı > -
lost sagacılar nerde? :D
2-3 aydır normal oynatıcıdan video izleyemiyorum 0-2 saniyeleri arası kesinlikle oynatıcıda bir problem oluyor video kapanıyor
2-3 aydır html5 ile izliyorum ama artık ondanda izleyemeyeceğiz gibi görünüyor baksana bu bile çalışmıyor
zaten gökhan ve talha ilk izlenim yapmışlardı siz niye tekrar yaptınız? oyun kalmadı herhalde.
bunu sorunsuzca yapan onlarca site var iken neden birinden örnek alınmaz neden birinin izlediği yol araştırılmaz. sorunlu bir oynatıcıya bu kadar inad etmek. problemleri bu kadar görmezden gelmek niye?
güzel oyun alakasız olacak ama little fighterı hatırladım -
Emeğinize sağlık. İyi ikili oldunuz. İzlerken keyif alıyorum. Lakin şu online oyunlarla ilgili 2 çift lafım var.
Siz siz olun uzun süre oynamayacaksanız WoW'un tadına bakmayın. Yoksa bana olduğu gibi diğer tüm online oyunlar çer çöp gelecektir. Düşmeyin bu hataya. Online oyun piyasasının %90'ı bariz çöplerle dolu. F2P oynayın, tüm oyunları deneyin, zevk almaya bakın. Ama WoW illetine bir bulaştınız mı; bu tarz oyunlar baş ağrısı, baş dönmesi, kusma gibi tepkilere yol açacaktır bünyenizde.
2014 GOTY olur kesin.
Bir süre oynamışlığım vardır. Türü seven için oldukça iyi bir oyun.
ya arkadaş anlıyoruz ücretsiz hizmet ediyoruz muhabbeti yapıyosunuzda bsc nin bi 2 yıl önceki haline bakın bi şimdiki
3-5 kuruş daha kazanıcam diye siteyi çöplük haline getirdiniz reklamlarınızla
bu saçma sapan reklamları 2 yıl önce de yapsaydınız ya keşke en azından beklentilerimiz artmazdı
ve server in error application hatasından bahsetmiyorum bile
Bilmiyorum bu sorunu yaşayan tek ben miyim ama yaklaşık 1 haftadır ne normal oynatıcıdan ne de html 5 oynatıcıdan izleyemiyorum videolarınızı. Umarım yakın zamanda bu sorunu çözersiniz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X