Şimdi Ara

★★ Brad Pitt Fan Club ★★ | Furry

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
1
Favori
2.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Fury, 1945 yılının Nisan ayında, İkinci Dünya Savaşı'nın son günlerinde geçiyor ve Komutan Wardaddy, topçu Boyd Swan, yükleyici Grady Travis, şoför Trini Garcia ve yardımcı şoför Norman'dan oluşan müfrezenin, 300 düşman askeriyle karşılaştığı ve tüm imkansızlıklarla savaşmak zorunda kaldığı 24 saati konu alıyor. Beş askerden oluşan küçük ekip, zırhlı tanklarıyla, Almanya'da savaşın ortasında kalır ve bu ekip bölgede kalan son Amerikan ordusu askerlerinden oluşur. Birlik az sayıda askerden oluşmasının yanı sıra cephane anlamında da bir hayli zor durumdadır. Gruba komuta eden Çavuş Wardaddy'nin Avrupa'nın tamamını yıkıma uğratan bu savaştaki son görevi, askerlerini Nazi birliklerinin kuşatması altında olan bu bölgeden sağ salim çıkarabilmektir. 20. yüzyılın en kanlı senelerinden biri olan 1945 yılında geçen ve müfrezenin geçirdiği bir günü ele alan savaş dramının yönetmeni ve senaristi David Ayer. Filmin başrollerini ise Brad Pitt, Shia LaBeouf ve Logan Lerman paylaşıyor.

Brad Pitt

Hayatı

William Bradley Pitt (d. 18 Aralık 1963, Shawnee, Oklahoma, ABD) ABD'li oyuncu ve film yapımcısı.

Missouri Üniversitesi'nin gazetecilik bölümünden mezun olmasına kısa süre kala, uzun süredir aklında olan aktörlük kariyerini başlatmak için ailesine Pasadena'daki bir Güzel Sanatlar Akademisi’ne devam edeceğini söyleyerek Hollywood’a gitti. Bir süre çeşitli tanıtımlarda tavuk kostümü giyip, limuzin şoförlüğü gibi işler yaptıktan sonra “Dallas” ve “Another World” gibi dizilerde küçük roller kapmayı başardı.

1989'da “Cutting Class” isimli düşük bütçeli bir yapımda rol alarak ilgi çekti. Bundan iki yıl sonra People Magazin'in kendisine “Dünyanın En Seksi Adamı” unvanını layık görmesine neden olacak olan, “Thelma & Louise”deki on beş dakikalık rolü geldi.

Fiziksel özellikleriyle değil oyunculuk yeteneğiyle tanınmak isteyen Pitt, ilerleyen yıllarda bu fırsatı bulacağı “Interview With The Vampire” (1994), “12 Maymun” (1995), “Se7en” (1995), “Fight Club” (1999) gibi pek çok filmde oynadı. Adı birçok Hollywood güzeliyle anılan Pitt eski nişanlıları Juliette Lewis ve Gwyneth Paltrow ile olan birlikteliklerinin ardından 2000 yılında “Friends” diziyle yıldızı parlayan Jennifer Aniston ile evlendi. 2004 yılında ayrıldı, ve şimdi Angelina Jolie ile birlikte. Angelina Jolie`nin evlat edindiği Maddox,Zahara ve Pax isimli çocukları kendi nüfusuna aldı, böylece onların soyadı Jolie-Pitt' oldu. Kısa süre önce Angelina Jolie Shiloh Nouvel Jolie Pitt adını verdikleri ilk çocuklarını dünyaya getirdi.Bundan sonra ikiz bebeklere hamile kalan Angelina Jolie den 12 Temmuz 2008 tarihinde Fransa'da Vivienne Marcheline adında bir kız, Knox Leon adında bir erkek çocuk doğurmuştur. Brad Pitt ve Angelina Jolie çiftinin şu an 3'ü evlatlık 3'ü biyolojik olmak üzere 6 çocukları bulunmaktadır.

Aynı zamanda yapımcılık yapmaktadır. 2006 yapımı En iyi Film Oscarı alan The Departed filminin yapımcısıydı.

2014 oscar ödüllerinde Brad Pitt'in yapımcılığını yaptığı 12 yıllık esaret filmi en iyi film, en iyi uyarlama senaryo ödüllerini kazanmıştır.

IMDb Top 10 Brad Pitt Filmleri

Fight Club (1999)

Seven (1995)

Snatch. (2000)

Inglourious Basterds (2009)

Twelve Monkeys (1995)

The Curious Case of Benjamin Button (2008)

True Romance (1993)

Ocean's Eleven (2001)

Moneyball (2011)

Interview with the Vampire: The Vampire Chronicles (1994)

Brad Pitt Resmi Sayfası

Ödülleri

Fight Club'tan Bir Kare

Mr. and Mrs. Smith'ten Bir Kare

Seven'dan Bir Kare

• Top 10 Brad Pitt Karakterleri

İzleyin kesinlikle

• En İyi 10 Brad Pitt Performansı

Çok iyi performanslar

• Fury Yeni Filminin Kamera Arkası Görüntüleri Çıktı!

İyi Bir Filme Benziyor, Bekliyoruz

• Fight Club - Tyler Durden

Süper bir performans, ölmeden önce mutlaka izleyin

Üyeler Listesi

Drybeansandrice
    Kaçak Marlboro
    asosyal adam
    Jim Carrey
    JARED JOSEPH LETO
    Richard Feynman
    MERT*
    wolwerine0
    Dark Knıght
    OtostoçuRıfkı
    Tayfn1907
    SinekSiklet
    Bison
    BlyThe
    luganoguz
    ratch
    Dodge
    Brad Pitt
    Bualix
    Detective W.
    Mr.Pacino
    neuro
    TYLER*
    Dördın
    RiseAgainst55
    PinkFloyd
    Worl İs Yours
    aybakh21
    Alleaugenaufmich
    oktaymert97
    Saiyan94
    Anterman
    Kobrakai
    souv3nir
    Detective W.
    GTFO
    Alvess
    MertMeteAlp
    Cast Away

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drybeansandrice -- 16 Ocak 2015; 17:50:55 >

• ekle bro

Edit: Konu tutmuş Fight Club performansı muzzamdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Yengeç -- 27 Haziran 2014; 11:16:24 >
    Her bilge adamın korktuğu üç şey vardır: fırtınalı bir deniz, aysız bir gece ve yumuşak başlı birinin öfkesi...
  • Ekle World War Z 2'yi bekliyoruz

Jim Carrey Fan Club
    Sessizce gitmek en iyisi
  • @Kaçak Marlboro Ekledim kardeşim.

@asosyal adam Ekledim, araştırdım böyle bir konu bulamadım.

@Jim Carrey Ekledim, imza konusunda yardımcı olabilir misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jim Carrey -- 11 Haziran 2014; 22:30:51 >

Jim Carrey Fan Club
    Sessizce gitmek en iyisi

• Drybeansandrice kullanıcısına yanıt
    ben vardı diye hatırlıyordum karıştırdım galiba fıght club konusundan belki öyle kaldı aklımda kusura bakma
  • ekle knk

İmza güzel olmuş.
  • 14 Kasım 2014'de vizyona girecek.

Sabırsızlıkla bekliyorum.
    Her bilge adamın korktuğu üç şey vardır: fırtınalı bir deniz, aysız bir gece ve yumuşak başlı birinin öfkesi...
  • Tamam, izleyeceğim. Sağol öneri için.
  • @Richard Feynman Ekledim hocam.

Ekledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 11 Haziran 2014; 20:20:16 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.