Şimdi Ara

Usko - Gaia 67 Level Warrior - Bakmanızı tavsiye ederim...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi günler öncelikle hesabım tamamen bana ait olup hiçbir illegal program, koxp , küfür vs hiçbir şeyden hiçbir şekilde ceza almamıştır.Hesabım özene bezene tamamen kendim tarafından kasılıp hesabımın güvenliği için OTP sistemiyle desteklenmiştir.
    Hesabımda an itibariyle 20Gün Bronze Premium devam etmektedir.El Morad Irkından bir karakterdir.Statüleri,skilleri ideal bir Warriora uygun olarak düzenlenmiştir.Çoğu kişi tarafından sevilip tanınan bir karakterdir fakat oyunda hesabımı kasmak için vaktim olmadığından satmak bulunmaktayım.Hesabımın deposunda yaklaşık 30m değerinde eşyalar vardır.Ayrıca scream scroll alınmıştır.
    Hesabımın itemlerine gelince şöyledir.

    -+1 Rebirth Raptor
    -Görev Shell Setleri
    -Old Skeleton Belt
    -Old Warrior Pendant
    -Old Priest Pendant
    -2 adet Old Diamond Ring
    -2 adet Old Warrior Earning


    Hesabımı almak isteyen arkadaşlarım.İstanbul-/Bahçelievler bölgesinden verdiğim adreste buluşup hesabı teslim alabilirler.
    Pazarlık teklif etmeyiniz yazacağım fiyat son fiyattır..! Ciddi alıcı değilseniz lütfen aramayınız veya mesaj atmayınız.
    Anlayışınız için şimdiden teşekkürler...

    FİYAT 65TL - IRTIBAT ICIN MESAJ ATIN...
    Sahibinden.com linki : http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-oyun-konsol-online-karakter-usko-gaia-67-level-warrior-bakmanizi-tavsiye-ederim-166923901/detay/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F70B31AD -- 2 Haziran 2014; 15:45:07 >







  • Merhaba, havale ile satış yapar mısınız? Güven sağlayabilirsek düşünebilirim charı
  • CThirty kullanıcısına yanıt
    Hocam kredi kartı hesabıma aktarım yapabilirsiniz ancak hesapta şöyle bir sorun var.Hesaptaki OTP sistemini disabled etmek için cash çekmeniz gerekiyor.Hesabın telefon numarasını, mail adresini , şifresini herşeyini veririm değilştirirsiniz.OTP işine ben karışmam.Ama elden alıcaksanız yardımcı olurum.Güven sağlayabilme konusunda telefon numaranızı Pm olarak atın görüşelim.Ama dediğim gibi OTP olayı var ve cash cekmeden açılmıyor diye biliyorum ama tam emin değilim.Ciddi alıcıysanız düzeltmeye çalışırım.Yada cash ile olursa cashi çekip (800 Cash) otp yi açtırıp cash parasını ilave eklerim.Bu arada açtırmak 5 cash diye biliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.