Kıymetli arkadaşlar kullanıcıları ve multimedya hoparlör meraklıları tarafından son derece beğenilen Creative Megaworks THX 550 bilgsayar firmalarında genel olarak 450-550 ytlye satılırken Vatan Bilgisayar'ın yaptı kampanya ile fiyatı 183 dolar + kdv yani 320 ytl ve taksitle , üstelik kargo ücretsiz
pek çok arakdaşım bana Megaworks seti en ucuz nerede bulabileceğimizi soruyordu ben kampanyayı görünce bilgiyi daha iyi duyurabilmek için ayrı bir başlık açmaya karar verdim
Bu başlık altında Megaworks ve Giga 500 ile ilgili problemleri ve kullanıcı sorularını da cevaplandıralım.
HERKESE SAYGILAR
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jethoca -- 3 Ekim 2006; 11:07:52 >
hiçbir şeyden soğumadım sony ve pioneer den soğuduğum kadar. nerede o çocukluğumuzda dinlediğimiz sonylerin ses kalitesi dolgun bası . şimdilerde bit pazarında, II. elcilerde tekrar tekrar dinliyoruz. teknolji ilerliyor bunlar geriliyor. eskiden küçüktüm param yoktu alamıyordum. şimdi alabilirim ama sesleri hoşuma gitmiyor. Şairin dediği gibi bizmi yanlış gidiyoruz acep liman mı eğri
Sadece megaworks değil diğer biçok aranan setler de uygun fiyatla satılıyor orda, megaworks, gigaworks, z5400, z5450, z5500 v.s. mevcut. Bence de ilgilenenler için son fırsat olabilir.
kıymetli yarbayım ve büyük üstad Wolverine , katkın için teşekkürler .
başta da yazdığım gibi megaworks için onlarca site ve bilgisayar firmasına baktım. fiyatları 450-550 arasında değişiyor. Ama vatanda sadece 320 ytleye taksitle.
Logitech Z 5500 e gelince onun indirimli fiyatı da 440$+ kdv yani 768ytl
logiteh inde piyasadaki fiyatı (**** hızlı sistem hepsi burda idefix vb,vb) 817-950 ytl arasında
özellikle goldun fiyatı çok iyi yani logi de indirim farkı mega kadar yok ama yinede ciddi farklar var
herkese saygılar
hiçbir şeyden soğumadım sony ve pioneer den soğuduğum kadar. nerede o çocukluğumuzda dinlediğimiz sonylerin ses kalitesi dolgun bası . şimdilerde bit pazarında, II. elcilerde tekrar tekrar dinliyoruz. teknolji ilerliyor bunlar geriliyor. eskiden küçüktüm param yoktu alamıyordum. şimdi alabilirim ama sesleri hoşuma gitmiyor. Şairin dediği gibi bizmi yanlış gidiyoruz acep liman mı eğri
Peki megaworks ile SB AUDIGY VALUE SES KARTI kullansak randıman alırmıyız.
tabi biraz randıman alırsın . ama audigy ile kıyaslarsan fark çok var
herkese saygılar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jethoca -- 12 Eylül 2006; 12:09:27 >
Dostum yarbay, üstad felan Bu arada evet haklısın, hiçbirindeki indirim mega kadar değil. Mega arayıp da bulamayanlara bence 2006 yılının en büyük fırsatı gibi..
quote:
Orjinalden alıntı: jethoca
kıymetli yarbayım ve büyük üstad Wolverine , katkın için teşekkürler .
başta da yazdığım gibi megaworks için onlarca site ve bilgisayar firmasına baktım. fiyatları 450-550 arasında değişiyor. Ama vatanda sadece 320 ytleye taksitle.
Logitech Z 5500 e gelince onun indirimli fiyatı da 440$+ kdv yani 768ytl
logiteh inde piyasadaki fiyatı (**** hızlı sistem hepsi burda idefix vb,vb) 817-950 ytl arasında
özellikle goldun fiyatı çok iyi yani logi de indirim farkı mega kadar yok ama yinede ciddi farklar var
son incelemede megaworks kadar hatta ondan daha da fazla Giga G500 ün fiyatı cazip geldi. çünkü yanında X-FI 7.1 24 BIT SES KARTI INTERNAL XTREME MUSIC fiyata dahilmiş ve tek başına ses kartının fiyatını ben nette 200 ytl den ucuza bulamadım. Toplam 480 ytl ve sadece hoparlörlerin fiyatı 300 ytlnin altında oluyor bu durumda.
şimdi meraklıları ve arayanlar için sorun şu mega mı? G 500 mü işte buna bi karar verlebilse megaworks un eski fiyatına ses kartıyla beraber alınabilecek fırsat var
herkese saygılar
meganın fiyat çok iyi ama her halükarda iyi bir ses kartı almanız gerekicek bütçesi elveren megadan ziyade g500+xfi li kampanyayı değerlendirsin derim.Çok düşünmeyin birdaha bu fiyatları bulamayabilirsiniz