|
jethoca -> Cevap: M egaworks'çular müjde Vatan'da sadece 183 $+kdv ve taksitle (13 Eylül 2006; 13:55:57)
|
arkadaşlar tekrar soruyorum hem sinema kalitesinde ve hem de müzik te ( bu arada oyun da önemli mega mı? giga progamer mı? ev sinema kombinasyonu olabilcek bilgsayar hoparlörlerinde ( multimedya sistemlerde ) CREATIVE JWIN MIKADO OZAKI SNOPY GENIUS LOGITECH MINTON PHILIPS VOICA INCA MICROLAB suny, minton, philips, Gassonic, microlab, jazz, genius , logitech vb markalar içinde ses netliği berraklık ve tizler konusunda megaworks tan iyisi yok diye biliyorum ( yanlışım varsa düzltin ) logitech z 5500 ün güçlü sesi ve bas üstünlüğünü saymazsak sanırım en iyi ses megaworks ta ve son aylarda çok arayan çevremdeki arkadaşlar ile bana pm gönderen forum dostları vardı. bu fırsatı değerlendirmek gerekiyor çünkü benim sony sistemlerde ve canon dijital makinelerde çok yaşadığım bir olay yine olacak gibi geliyor ; oda şu : sevilen bir model artık piyasadan çekildikten sonra yerine gelenler eskiyi mumla aratıyor ve başlıyoruz ordan burdan eski modeli aramaya tabi çoğu kez nafile . arkadaşlar hem mega hem de logi z 5500 ve giga g 500 için bence iyi fiyatlar ve fırsat var ( KIYMETLİ VOLWERİNE ARKADAŞIM YARBAYIM DEDİM; FORUMDAKİ RÜTBENİZ İÇİN, ÜSTAD DEDİM, BİLGİSAYAR HOPARLÖRLERİ VE SES KARTLARI FORUMUNDA HERHALDE EN BİLGİLİLERDEN SAYABİLİRİZ SİZİ, ABARTI AMACI YADA YAĞCILIK NİYETİM YOK ) herkese saygılar
|
|
|
|